MEDIA

Οι Μαυρογενίδης, Βάντσικ στους 103,3, ο Μπόγρης και το Mega

Οι Μαυρογενίδης, Βάντσικ στους 103,3, ο Μπόγρης και το Mega

Ο Mediaρχης του Sport24.gr Νίκος Μποζιονέλος καταγράφει τη μιντιακή επικαιρότητα.

Μαυρογενίδης και Βάντσικ στον Sport24 Radio 103,3

Δυο άνθρωποι που έχουν συνδέσει τα ονόματά τους με τους «αιώνιους», φιλοξενούνται στο στούντιο του Sport24 Radio 103,3! Οι παίκτες που έγραψαν ιστορία με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, “ανοίγουν την καρδιά τους”, για όλα όσα έζησαν καθώς και για όλα όσα απολαμβάνουν πλέον από άλλα πόστα.

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου, ο Δημήτρης Μαυρογενίδης από τις 10:00 το πρωί ως τις 12:00, θα βρεθεί στο «10 το Κακό» και ο Παντελής Διαμαντόπουλος με τον Γιάννη Φιλέρη θα τον ανακρίνουν για: τον Ολυμπιακό, για τις ακαδημίες, για το πως μπορεί να εξελιχθεί ο Έλληνας ποδοσφαιριστής και πως γίνεται η παραγωγή των ποδοσφαιριστών στου Ρέντη!

Από τις 14:00 το μεσημέρι ως τις 17:00, οι «Τρεις Μπαλαδέρος» περιμένουν τον Γιόζεφ Βάντσικ. Ο αγαθός γίγαντας θα μιλήσει για όσα έζησε στον Παναθηναϊκό, θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κόσμου και θα αποκαλύψει τους καλύτερους τερματοφύλακες του πλανήτη!

Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης και ο Γιόζεφ Βάντσικ έρχονται στον Sport24 Radio 103,3 προκειμένου να μάθουμε τα πάντα, ακόμα και ποια ομάδα πιστεύουν ότι θα πάρει το Euro...

Με εκπομπή ο Καντονά

O παλιός θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ερίκ Καντονά, ανέλαβε «πρέσβης του ποδοσφαίρου» στο Eurosport και ξεκινά την τριετή συνεργασία του με μια εκπομπή που θα προσφέρει την ξεχωριστή του ανάλυση στα ποδοσφαιρικά νέα. Μάλιστα θα ξεκινήσει σχολιάζοντας το Euro 2016.

Μητρώο On Line Media: Ένα πρώτο βήμα για διαφάνεια και εργαζόμενους

Με στόχο την ενίσχυση της διαφάνειας στη διανομή κρατικής διαφήμισης στο διαδίκτυο, στον απόηχο και των πρόσφατων αποκαλύψεων για το κύκλωμα των “εκδοτών” - εκβιαστών, ξεκινούν από σήμερα οι εγγραφές των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων στο Μητρώο On Line Media. Το Μητρώο παρουσίασαν σε συνέντευξη τύπου ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος και η κυβερνητική εκπροσωπος Όλγα Γεροβασίλη. H εγγραφή των επιχειρήσεων στο Μητρώο δε θα είναι υποχρεωτική, όμως πολύ ισχυρό θετικό κίνητρο θα αποτελεί το γεγονός ότι μόνο οι εγγεγραμμένες σε αυτό επιχειρήσεις θα έχουν δικαίωμα στην κρατική διαφήμιση. Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ της Βίκυς Σαμαρά.

Θετική εξέλιξη στο Mega

Οι σημερινές νέες διαβουλεύσεις των εκδοτών του Mega, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στις άμεσες ανάγκες των εργαζομένων, είχαν θετική εξέλιξη, κατέληξαν σε συμφωνία και έτσι, αύριο Τετάρτη, αναμένεται να καταβληθεί στους περίπου 500 εργαζομένους ο ένας από τους τρεις απλήρωτους μισθούς τους.

«Βράδυ» με Μπόγρη

Ο Πέτρος Κωστόπουλος την Τετάρτη, στις 23:00, στον Alpha υποδέχεται το Θοδωρή Αθερίδη, τη Σμαράγδα Καρύδη, τον Νεκτάριο Σφυράκη αλλά και τον Γιώργο Μπόγρη, λίγο πριν ξεκινήσει την προετοιμασία του με την ομάδα μπάσκετ της Εθνικής. Ο μπασκετμπολίστας μιλά για το ισπανικό πρωτάθλημα, απαντά στις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει την επόμενη σεζόν στην Ελλάδα και παραδέχεται, για πρώτη φορά δημοσίως, τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου.

Επιστρέφει στα μικρόφωνα

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, ο Γιώργος Παπαστεφάνου επιστρέφει στα μικρόφωνα της ΕΡΑ, από την Κυριακή 12 Ιουνίου και κάθε Κυριακή στις 19:00, συμμετέχοντας σε μια νέα εκπομπή του Τρίτου Προγράμματος, με τίτλο «Γιώργος Παπαστεφάνου: Μια φορά, θυμάμαι...».

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ