MEDIA

O Sport24 Radio 103,3 σε ΗΠΑ και Ισπανία για τις ματσάρες!

O Sport24 Radio 103,3 σε ΗΠΑ και Ισπανία για τις ματσάρες!

Ο Χάρης Σταύρου θα βρεθεί στη στη Νέα Ορλεάνη για το All-Star Game του ΝΒΑ και ο Μιχάλης Στεφάνου στη Βιτόρια για το Final8 του Κυπέλλου Ισπανίας!

O Sport24 Radio 103,3 θα βρεθεί στην γιορτή του ΝΒΑ με τον απεσταλμένο του σταθμού στη Νέα Ορλεάνη, Χάρη Σταύρου, να μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες από το All-Star Game, αλλά και στο Copa del Rey de Baloncesto, που θα λάβει χώρα στην Βιτόρια και στην "Φερνάντο Μπουέσα Αρένα".

Ο απεσταλμένος του Sport24 Radio 103,3, Χάρης Σταύρου θα βρεθεί στη Νέα Ορλεάνη, για το All-Star Game του ΝΒΑ, εκεί όπου οι κορυφαίοι μπασκετμπολίστες δίνουν... ραντεβού. Όλη η δράση από την γιορτή του “μαγικού” κόσμου του μπάσκετ θα είναι στους 103,3.

Ο αγώνας “Rising Stars Challenge”, εκεί όπου οι επόμενοι αστέρες του ΝΒΑ θα δώσουν το δικό τους σόου, ο διαγωνισμός δεξιοτήτων, τριπόντων και καρφωμάτων θα παίξουν δυνατά στον Sport24 Radio.

Φυσικά η δράση στο All-Star Game κορυφώνεται με την αναμέτρηση της ανατολικής με την δυτική περιφέρεια, εκεί όπου Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λεμπρόν Τζέιμς θα αντιμετωπίσουν τους Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ!

Ο Sport24 Radio 103,3 συνεχίζει να δίνει το «παρών» σε όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και αυτή την φορά θα είναι στο "Copa del Rey de Baloncesto", που θα λάβει χώρα στην Βιτόρια και στην "Φερνάντο Μπουέσα Αρένα".

Το Κύπελλο Ισπανίας στο μπάσκετ μπαίνει στην τελική του ευθεία την Πέμπτη (16/02) με την διεξαγωγή του Final8. Ρεάλ Μαδρίτης, Βαλένθια, Τενερίφη, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια, Γκραν Κανάρια, Μάλαγα και Ανδρόρα, είναι οι ομάδες που θα... μονομαχήσουν για το Κύπελλο Ισπανίας.

Στην Βιτόρια για την μετάδοση και το ρεπορτάζ του Final8 θα βρεθεί ο απεσταλμένος του Sport24 Radio, Μιχάλης Στεφάνου, για να μεταδώσει τους αγώνες και να μεταφέρει στους 103,3 όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

Για να μην χάνεις τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα μείνε συντονισμένος στον αγαπημένο σου αθλητικό σταθμό, Sport24 Radio 103,3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ