MEDIA

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο πρώτο Pick & Roll του 2017

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο πρώτο Pick & Roll του 2017

Το Pick & Roll ξεκινά το 2017 με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Απόψε (3/1, 20.00), ξεναγεί τους συνδρομητές της COSMOTE TV στο "Παλαού Μπλαουγκράνα" και αποκαλύπτει ανέκδοτες ιστορίες της έως τώρα θητείας του.

Το Pick & Roll ξεκινά το 2017 με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Την Τρίτη 3/1, στις 20.00, ο πρώτος Έλληνας προπονητής στην ιστορία της Μπαρτσελόνα ξεναγεί τους συνδρομητές της COSMOTE TV στο “Παλαού Μπλαουγκράνα” και αποκαλύπτει ανέκδοτες ιστορίες της έως τώρα θητείας του. Παράλληλα, μιλά για την αγάπη που έχουν οι Καταλανοί προς τους Έλληνες, μαζί με άλλες εμπειρίες που του έχουν προσφέρει οι πρώτοι μήνες διαμονής του στη Βαρκελώνη (COSMOTE SPORT 4HD).

Ο Βασίλης Σκουντής περιμένει, όπως πάντα, στο στούντιο των καναλιών COSMOTE SPORT, μαζί με τον γενικό διευθυντή της Δόξας Λευκάδας, Γιάννη Δαμιανίδη για να παρουσιάσει αποκλειστικές συνεντεύξεις:

  • του Ντομινίκ Ουότερς, ο οποίος προστέθηκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού και μιλά για τα κίνητρα και τους στόχους που έχει για αυτή τη νέα “σελίδα” της καριέρας του.

  • του γνωστού από τη θητεία του στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ Κλαούντιο Κολντεμπέλα, ο οποίος κάνει αποκαλύψεις για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Γιάννη Ιωαννίδη και την οικογένεια Τζεντίλε.

  • του θρυλικού Βόσνιου προπονητή, Mπόγκνταν Τάνιεβιτς, ο οποίος είχε ξεχωρίσει ως παίκτης και ως προπονητής της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας, αλλά και των Μπόσνα Σαράγεβο, Ολίμπια Μιλάνο, Λιμόζ, Μπουντούτσνοστ, Βιλερμπάν, Βίρτους Μπολόνια και Φενέρμπαχτσε.

Επίσης γνωρίζουμε τον Τζορτζ Ζεϊντάν, τον 27χρονο μπασκετμπολίστα από την Παλαιστίνη, ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στο ΝΒΑ και τα τελευταία επιτεύγματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ στη στήλη “Ρετρό Ιστορίες” βλέπουμε την πρώτη μονομαχία του Μάτζικ Τζόνσον με τον Λάρι Μπερντ!

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ