MEDIA

Μετάδοση Εθνικής, Stoiximan στον ΠΣΑΤ και NovasportsStories!

Μετάδοση Εθνικής, Stoiximan στον ΠΣΑΤ και NovasportsStories!
© 2013 -

Πώς θα καλυφθεί το Ελλάδα – Κύπρος, τι συνεργασία κάνουν Stoiximan και ΠΣΑΤ, πότε ξεκινά το νέο κανάλι της Nova. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Μετάδοση εθνικής και… live streaming

Από τα αθλητικά κανάλια του OTE TV μεταδίδονται όλα τα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2016, στην ευρωπαϊκή ζώνη ( δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων ).

Αύριο, Παρασκευή, το Ελλάδα – Κύπρος για τα προκριματικά του Μουντιάλ μεταδίδεται από τον ΟΤΕ αλλά και από τον ΣΚΑΪ που εξασφάλισε, ως γράψαμε τις προάλλες, τα δικαιώματα . Για τον ΣΚΑΪ θα περιγράψει τον αγώνα ο Μανώλης Σφακάκης και για το OTE Sport 1 ο Σωτήρης Κωσταβάρας. Η τηλεοπτική παραγωγή θα είναι κοινή.

Ειρήσθω εν παρόδω, μπάλα παίζουν απόψε (για τα προκριματικά) και στη Λατινική Αμερική με Περού – Αργεντινή κι άλλα ενδιαφέροντα ματς. Βραδιά για ξενύχτι, εν Ελλάδι μέσω live streaming από τη Stoiximan.gr .

H Stoiximan μεγάλος χορηγός του ΠΣΑΤ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της χορηγικής του συνεργασίας με τη Stoiximan, τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο Διαδίκτυο. Η χορηγός εταιρεία των «χρυσών» Ολυμπιονικών των Αγώνων του Ρίο, Αννας Κορακάκη, Λευτέρη Πετρούνια, Κατερίνας Στεφανίδη και άλλων Ελλήνων αθλητών, αθλητριών και ομάδων, τα τελευταία χρόνια στηρίζει ενεργά τον ελληνικό αθλητισμό και αποτελεί πλέον το Μεγάλο Χορηγό του ΠΣΑΤ. Η Stoiximan αναλαμβάνει τη χορηγία όλων των βασικών εκδηλώσεων του Συνδέσμου, δηλαδή της Γιορτής των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού, των Δημοσιογραφικών Βραβείων και του Θερινού Σχολείου Αθλητικών Συντακτών. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης χορηγικής συμφωνίας θα συνδιοργανωθούν και άλλες εκδηλώσεις, Ημερίδες και Συνέδρια. Η συνεργασία δε των δύο πλευρών θα επεκταθεί επίσης σε κοινές δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα καθώς και σε πρωτοβουλίες Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, οι οποίες θα ανακοινωνθούν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Η Stoiximan, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, θα είναι ο Μεγάλος Χορηγός του 3ου Θερινού Σχολείου Αθλητικών Συντακτών που διοργανώνει ο Π.Σ.Α.Τ. και το οποίο αρχίζει σήμερα τις εργασίες του στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία. Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός των άλλων, η Stoiximan είναι χορηγός της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και συμβάλλει στην υλοποίηση του πλάνου δράσεων για τη διάδοση του Ολυμπιακού Κινήματος την περίοδο 2016-2017, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για τη διάσωση και τη διάδοση των Αρχών και της φιλοσοφίας του Ολυμπισμού μέσω εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών δράσεων.

Από 31/10 το NovasportsStories HD

Στις 31 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει στη Nova, το νέο αθλητικό κανάλι NovasportsStories HD που θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους συνδρομητές και θα είναι αφιερωμένο σε ιστορικές στιγμές του ελληνικού αθλητισμού. H Nova με το πλούσιο αρχείο 20 και πλέον χρόνων έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα κανάλι που θα προσφέρει αθλητική παιδεία και κουλτούρα και παράλληλα θα "παντρεύει" το παρελθόν με το παρόν σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ. Στο πρόγραμμα του νέου καναλιού θα υπάρχουν εκπομπές, καθώς και ειδικά αφιερώματα σε ομάδες που έγραψαν ιστορία και διοργανώσεις που άφησαν εποχή!

Ο 5ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος στην ΕΡΤ3

Η ΕΡΤ3 μεταδίδει σε απευθείας σύνδεση το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου, από τις 18:30 έως τις 22:00, τον 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο, στον οποίο συμμετέχουν δρομείς από 61 χώρες. Στο πλαίσιο της κάλυψης της μεγάλης γιορτής του αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη, προγραμματίζονται συνεντεύξεις με καλεσμένους στο στούντιο και απευθείας συνδέσεις με τους χώρους έναρξης και τερματισμού του ημιμαραθωνίου των 21,1 χλμ, καθώς και τους αντίστοιχους του Δρόμου Υγείας των 5 χλμ. Στην παρουσίαση είναι ο Τάσος Πακλατζής, στην αρχισυνταξία ο Γιώργος Τραπεζανίδης και ο Γιάννης Δέλκος, στα ρεπορτάζ οι Άκης Ιωακείμογλου, Ευγενία Γήτα, Γιώργος Μίνος, Γιώργος Μαυρόπουλος και Δημήτρης Δραγώγιας. Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Μπότσου και του Ιωσήφ Νανάκη και η παραγωγή των Αργύρη Δούμπλατζη, Θέμη Μαυροπεραστή και Πέτρου Μόδη.

Πρέσβειρα της UNICEF η Μαρί Κυριακού

Με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανάγκη εκπαίδευσης των παιδιών που ζουν σε εμπόλεμες περιοχές και των προσφυγόπουλων, η UNICEF μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση ξεκίνησαν την εκστρατεία #Εmergency_Lessons. Στο πλαίσιο της εκστρατείας αυτής η Μαρί Κυριακού επιλέχθηκε ως πρέσβειρα της UNICEF Ελλάδος. Την προσεχή εβδομάδα, 11 έως 13 Οκτωβρίου, η Μαρί Κυριακού με αντιπροσωπεία της UNICEF, θα μεταβεί στην Ιορδανία και θα επισκεφθεί έναν από τους μεγαλύτερους καταυλισμούς Σύριων προσφύγων προκειμένου να μεταδώσει την αξία της εκπαίδευσης στα μικρά προσφυγόπουλα.

Μετάδοση Εθνικής, Stoiximan στον ΠΣΑΤ και NovasportsStories!

mari kiriakou

Η UNICEF μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση δημιούργησαν το Hashtag #Εmergency_Lessons όπου ανεβαίνουν φωτογραφίες και βίντεο παιδιών που μιλούν για την σπουδαιότητα της εκπαίδευσης. Ανάλογο βίντεο δημιουργήθηκε και από την Πρέσβειρα της UNICEF Μαρί Κυριακού, στο οποίο μοιράζεται την καλύτερη σχολική της φωτογραφία και αναφέρεται στην αναγκαιότητα της εκπαίδευσης αυτών των παιδιών. Σύμφωνα με τα στοιχεία της UNICEF, 462 εκατομμύρια παιδιά σχολικής ηλικίας ζουν σε εμπόλεμες περιοχές ή σε φτωχές χώρες, ενώ 72 εκατομμύρια παιδιά έχουν άμεση ανάγκη από εκπαιδευτική υποστήριξη.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ