MEDIA

Μεταδόσεις και περιγραφές EuroLeague

Μεταδόσεις και περιγραφές EuroLeague

Ακούστε (στον Sport24 Radio 103,3) και δείτε (σε Nova και ΕΡΤ) τους αγώνες. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Η 18η αγωνιστική της EuroLeague #paizeidynata στους 103,3 με τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού Superfoods και του Ολυμπιακού. Live μεταδόσεις, όλο το ρεπορτάζ και πλούσιο σχόλιο στο μενού του Sport24 Radio 103,3.

Απόψε ο Παναθηναϊκός Superfoods αντιμετωπίζει στην Τουρκία την Φενερμπαχτσέ στις 19:30 και περιγράφει από την Κωνσταντινούπολη ο Γιώργος Οικονόμου. Με τη λήξη σχολιάζει ο Γιώργος Συρίγος. Αύριο Παρασκευή (21:00) ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο ΣΕΦ την Μπασκόνια. Στο μικρόφωνο ο Γιάννης Φιλέρης με τον Σπύρο Καβαλιεράτο. Αμέσως μετά σχολιάζει ο Γιώργος Συρίγος. Στις 23:00 ο Μάνος Μίχαλος με τον Στέφανο Τριαντάφυλλο κάνουν το 103-101, αναλύουν την αγωνιστική δράση στα παρκέ της Ευρώπης, συλλέγουν ρεπορτάζ και δηλώσεις, ενώ το σχόλιο απλώνεται στους 103,3! Στη μία τα ξημερώματα, Ηρακλής Αντύπας και Σωτήρης Γεωργίου "ανοίγουν" τις γραμμές και σας δίνουν τον λόγο.

Τηλεοπτικά, όλα (πλην ενός) τα παιχνίδια μεταδίδονται από τα κανάλια Novasports με εξαίρεση το αποψινό του «εξάστερου» στην Πόλη με κάλυψη από την ΕΡΤ2 σε περιγραφή Δημήτρη Χατζηγεωργίου. Επίσης σήμερα μεταδίδονται στις 19:00 το ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπάμπεργκ από το Novasports2HD σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου, στις 21:05 το Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ – Ερυθρός Αστέρας από το Novasports2HD σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή, στις 21:15 το Αρμάνι Μιλάνο – Γαλατασαράι από το Novasports4HD σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη και στις 22:00 το Μπαρτσελόνα – Αναντόλου Εφές από το Novasports3HD σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα.

Αύριο, Παρασκευή, μεταδίδονται στις 19:00 το Ζαλγκίρις – Ρεάλ Μαδρίτης από το Novasports3HD σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη, επίσης στις 19:00 το Νταρουσάφακα – Ούνιξ Καζάν από το Novasports4ΗD σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου και στις 21:45 το Ολυμπιακός – Μπασκόνια από το Novasports2HD σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη.

Πρεμιέρες και νέες συμφωνίες στο Eurosport

Η παγκόσμιας σούπερσταρ του Αλπικού Σκι, Lindsey Vonn μας προσκαλεί να ζήσουμε εκ των έσω την προσπάθειά της στο «Chasing History»: μία ολοκαίνουργια σειρά του Eurosport που κάνει πρεμιέρα στις 5 Φεβρουαρίου. Το «Chasing History»μας οδηγεί στα παρασκήνια με την πιο επιτυχημένη σκιέρ ελεύθερης κατάβασης στην ιστορία, καθώς κυνηγά το ρεκόρ των περισσοτέρων νικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της PyeongChang το 2018. Θα προβληθεί σε όλα τα κανάλια και πλατφόρμες του Eurosport, συμπεριλαμβανομένου του Eurosport Player – της διαδικτυακής υπηρεσίας του Eurosport που προσφέρει στους συνδρομητές της πλούσιο περιεχόμενο ζωντανά και κατά απαίτηση.

Συνάμα το Eurosport εξασφάλισε συμφωνία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τοξοβολίας, ώστε να μεταδώσει όλες τις σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις έως το 2020. Στο πλαίσιο αυτής της Πανευρωπαϊκής συμφωνίας το Eurosport θα μεταδόσει όλους τους Αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Hyundai -μεταξύ των οποίων θα είναι και ο τελικός- αλλά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, σε όλες τις πλατφόρμες επεκτείνοντας την επιτυχημένη συνεργασία που ξεκίνησε το 2014. Ο πρώτος αγώνας που θα μεταδοθεί υπό τη νέα συμφωνία είναι ο πρώτος γύρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου Hyundai για το 2017 που θα γίνει το Μάιο στη Σαγκάη της Κίνας.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ