MEDIA

Live κληρώσεις, Football League, ντερμπάρες!

Live κληρώσεις, Football League, ντερμπάρες!

Πού και πότε θα δούμε την κλήρωση Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, τι ματς θα δείξει η ΕΡΤ3 της Football League και τι παρασκήνιο υπάρχει, συν τα μεγάλα ματς του ΠΣΚΔ! Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Η ΕΡΤ εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Football League, όπως είχαμε γράψει από μέρες, και από το Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου 2016 αρχίζουν οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της κατηγορίας. Κάθε Σάββατο στις 15:00 και κάθε Κυριακή στις 17:00 δύο αγώνες θα μεταδίδονται σε απευθείας σύνδεση από την ΕΡΤ3.

Η Football League στην ΕΡΤ3 (και… παρασκήνιο!)

Αύριο, Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, στις 15:00, μεταδίδεται απευθείας ο αγώνας Απόλλων Σμύρνης - Αγροτικός Αστέρας από το γήπεδο της Ριζούπολης σε περιγραφή του Γιώργου Χαϊκάλη και ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου του Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου, στις 17:00, μεταδίδεται απευθείας ο αγώνας ΟΦΗ – Χανιά από το γήπεδο "Θόδωρος Βαρδινογιάννης" του Ηρακλείου. Στην περιγραφή του αγώνα είναι ο Γιώργος Τραπεζανίδης και στο ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου ο Παντελής Χουλάκης.

Live κληρώσεις, Football League, ντερμπάρες!

Ωστόσο, επικράτησε (ως μάθαμε) πολύ γκρίνια από πλευράς Αρη που δεν θα δείξει το ματς της Ελευσίνας και υπήρξε δέσμευση των ανθρώπων της ΕΡΤ ότι θα μεταδοθεί εφεξής η πλειονότητα των αγώνων του! Συνάμα. υπάρχουν δύο ανακοινώσεις για μεταδόσεις… εκτός ΕΡΤ που δεν έχουν τροποποιηθεί έως τώρα. Η ΚΡΗΤΗ TV είχε γνωστοποιήσει ότι θα δείξει το ΟΦΗ – Χανιά, η λογική λέει ότι δεν θα ισχύσει κάτι τέτοιο. Το δε sportaltv.gr είχε γνωστοποιήσει ότι θα μεταδώσει, σε live streaming, το Απόλλων– Αγροτικός (θα το δείξει και ο Απόλλωνας στο site του, το fcapollon.gr). Η στήλη εικάζει πως ούτε αυτό θα ισχύσει.

Συνάμα, η συνδρομητική πλατφόρμα afastream.com θα δείξει πέντε αγώνες της Football League σε live streaming: το Σάββατο τα ματς Κισσαμικός – Σπάρτη, Αιγινιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας και Πανελευσινιακός- Αρης και την Κυριακή τα ματς Πανσερραϊκός - Παναιγιάλειος και Αχαρναϊκός – Καλλιθέα.

Οι κληρώσεις Champions και Europa στην Cosmote TV

Η φάση των ομίλων στις δύο ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις ολοκληρώθηκε και η Ελλάδα θα έχει δύο εκπροσώπους στην κλήρωση της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα μάθουν τους αντιπάλους τους στην φάση των "32" του UEFA Europa League και η COSMOTE TV θα καλύψει τις κληρώσεις με διπλή αποστολή στη Νιόν της Ελβετίας. Από τις 12.00, η εκπομπή με τους Μιχάλη Τσόχο και Χρήστο Σωτηρακόπουλο θα παρουσιάσει όλα όσα ξεχώρισαν στην φάση των ομίλων του UEFA Champions League και θα αναλύσει τις 16 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα της UEFA. Θα υπάρχει live σύνδεση με τους απεσταλμένους της Cosmote TV στ Νιόν, Τάσο Κολλίντζα και Αντρέα Παλομπαρίνι, οι οποίοι θα μεταφέρουν το κλίμα και όλο το ρεπορτάζ.

Live κληρώσεις, Football League, ντερμπάρες!

Στις 13.00 θα μεταδοθεί η κλήρωση των "16" του UEFA Champion League και αμέσως μετά το ενδιαφέρον στρέφεται στο UEFA Europa League. Στις 13.30 οι Στέφανος Αβραμίδης και Σωτήρης Κωσταβάρας θα αναλύσουν τους υποψήφιους αντιπάλους των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ και θα θυμίσουν τις σημαντικές στιγμές των δύο ελληνικών ομάδων που συνεχίζουν στη διοργάνωση. Στις 14.00 θα μεταδοθεί η κλήρωση των "32" του UEFA EuropaLeague και αμέσως θα συνεχιστεί η εκπομπή με απευθείας συνδέσεις με την Νιόν και τις αντιδράσεις από την κλήρωση. Στις 22.30 το δευτεριάτικο "Sport Show" με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Βασίλη Σαμπράκο, εκτός από την καθιερωμένη ανάλυση των προσώπων και των ομάδων που ξεχώρισαν στα 4 κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, θα υπάρχει και πλούσιο ρεπορτάζ από τη Νιόν, με τις αντιδράσεις των εκπροσώπων των ελληνικών ομάδων και όχι μόνο.

Η Super League στα κανάλια Novasports

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, το τριήμερο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου – Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, τους οκτώ αγώνες της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Όλες οι αναμετρήσεις, θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία NovaGO. Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου παίζουν στις 15:00 Αστέρας Τρίπολης - Βέροια από το Novasports 3 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου, στις 17:15 Ξάνθη - ΑΕΛ από το Novasports 1 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και στις 19:30 ΑΕΚ - Λεβαδειακός από το Novasports 2 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη.

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου μεταδίδονται στις 15:00 Παναιτωλικός - Ηρακλής από το Novasports 2 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη, στις 17:15 το ΠΑΟΚ - Πλατανιάς από το Novasports 2 σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη, στις 17:15 το Πανιώνιος - ΑΟΚ από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και στις 19:30 το Ατρόμητος – Παναθηναϊκός από το Novasports 1 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου. Και, τέλος, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 19:30 μεταδίδεται το ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός από το Novasports 1 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

ΠΣΚΔ με… ματσάρες!

4ημερο ξανά με μεγάλα ματς. Υπάρχει η… μάχη του Πιεμόντε ανάμεσα σε Τορίνο και Γιουβέντους. Υπάρχει το γαλλικό ντέρμπι κορυφής στο Παρίσι ανάμεσα σε Παρί και Νις. Υπάρχει το ματς της πρωταθλήτριας Αγγλίας Λέστερ με την… επίδοξη Μάντσεστερ Σίτι. Υπάρχει το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ. Υπάρχει το παιχνίδι στις Βρυξέλλες με την τεράστια αντιπαλότητα: Αντερλεχτ – Κλαμπ Μπριζ. Μα κυρίως, το superclásico ανάμεσα σε Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς στο "Μονουμεντάλ"! Μια πόλη στα δυο, περιοχές απαγορευμένες για τον αντίπαλο οπαδό, οικογένειες να μην μιλάνε. Σέλτικ-Ρέιντζερς και Ρεάλ-Μπάρτσα ωχριούν μπροστά στο υπέρτατο ντέρμπι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που μεταδίδεται σε live streaming από τη Stoiximan.gr την Κυριακή στις 22:00!

Live κληρώσεις, Football League, ντερμπάρες!

Την ίδια μέρα, στις 15:30 επίσης από τη Stoiximan.gr μεταδίδεται το Αντερλεχτ – Μπριζ. Κατά τα λοιπά, την Κυριακή στις 16:00 το Cosmote Sport 4 μεταδίδει το τοπικό ντέρμπι Τορίνο – Γιουβέντους σε περιγραφή Μάνο Σπανόπουλου και στις 16:15 το Cosmote Sport 1 δείχνει το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου. Το ίδιο βράδυ στις 21:45 το Novasports 3 μεταδίδει το ντέρμπι κορυφής της Ligue 1, Παρί Σεν Ζερμέν - Νις σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη. Το Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι διεξάγεται Σάββατο στις 19:30 με μετάδοση από το Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Χρήστο Σωτηρακόπουλου

Ντέρμπι και για τη Stoiximan.gr Basket League

Την Κυριακή στις 21:30 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Το Σάββατο στις 17:00 τα κανάλια Novasports μεταδίδουν παράλληλα τα παιχνίδια Δόξα Λευκάδας – Λαύριο, Κολοσσός - Απόλλων Πατρών, Προμηθέας Πατρών – ΠΑΟΚ και Κόροιβος – Τρίκαλα και την ίδια ώρα το Novasports 5 δείχνει το Άρης – Κύμη. Την Κυριακή στις 18:00 ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Ρέθυμνο με μετάδοση από το Cosmote Sport 4).

Σε live streaming από το eurohoops.net για την Α2 μπάσκετ των Ανδρών το Σάββατο στις 17:00 τα ματς Εθνικός – Αμύντας και Ηρακλής – Καβάλα.

Live και βόλεϊ…

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 18:00 θα προβληθεί από το Novasports 4 το ματς Κηφισιάς - Ολυμπιακός για την 8η αγωνιστική της Volley League. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ ο Παντελής Λώλης. Το δε telesport.gr θα καλύψει σε live streaming το Ηλιούπολη – Ελπίδα Αμπελοκήπων (Κυριακή, 17:30) για την Α1 βόλεϊ Γυναικών

"Traction" με Πετρούνια

Live κληρώσεις, Football League, ντερμπάρες!

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας είναι ο κεντρικός καλεσμένος του "Traction" την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 16:45 στο ΣΚΑΪ. Στο ασφαλές περιβάλλον του αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων συναντά το κορυφαίο Nissan GT-R με ισχύ που φτάνει τους 570 ίππους! Η συνέχεια επί της οθόνης… Συνάμα, η Mercedes παρουσιάζει νέες τεχνολογίες όσον αφορά σε αποδοτικότητα, συνδεσιμότητα και ασφάλεια. Ειδικά στο τελευταίο οι Γερμανοί δίνουν ιδιαίτερα έμφαση, με στόχο την διαρκή βελτίωση στην ασφάλεια των μετακινήσεων για τους επαγγελματίες.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ