MEDIA

Κλήρωση Ολυμπιακού, μεταδόσεις Europa, live «Ακρόπολις»

Κλήρωση Ολυμπιακού, μεταδόσεις Europa, live «Ακρόπολις»

Πού και πότε θα μάθουμε τους αντιπάλους του Ολυμπιακού στον όμιλο; Πού θα δούμε και που θα ακούσουμε τις ρεβάνς Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ; Γράφει ο Νίκος Μποζιονέλος

Η κλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League, με τις 22 ομάδες που έχουν περάσει απευθείας και τις άλλες πέντε που θα βγουν από τις αποψινές επαναληπτικές αναμετρήσεις των play offs , θα λάβει χώρα αύριο, Πέμπτη 24/8 στο Μονακό.

Η διαδικασία, όπου θα βγουν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού και γενικά η σύνθεση των οκτώ ομίλων των «32», θα ξεκινήσει στις 19:00 με μετάδοση από το Cosmote Sport 1 σε σχολιασμό του απεσταλμένου Στέφανου Αβραμίδη ενώ από τις 18:00 θα έχει ξεκινήσει η σχετική εκπομπή, σε παρουσίαση Τάσου Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκου και Μιχάλη Τσόχου.

Την κλήρωση μεταδίδει και το Eurosport αλλά και η ΕΡΤ1.

ΑΕΚ στη Nova, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ στην Cosmote…

Και τα τρία ματς των ελληνικών ομάδων στο Europa League έχουν αύριο, Πέμπτη 24/8, τηλεοπτική κάλυψη, δύο από την Cosmote TV κι ένα από τη Nova. Κι από τη φάση των ομίλων όλα, βάσει κεντρικής διαχείρισης, θα μεταδίδονται αποκλειστικά από την Cosmote TV.

Το Εστερσουντ – ΠΑΟΚ μεταδίδεται στις 20:00 από το Cosmote Sport 3 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα και το Αθλέτικ Μπιλμπάο – Παναθηναϊκός στις 21:45 από το Cosmote Sport 2 σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου .

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα μπουν στο κλίμα του αγώνα από τις 20:00 με το pre game στο Novasports 2 σε παρουσίαση του Ηλία Βλάχου με όλα τα τελευταία νέα και καλεσμένους. Στις 21:00 θα ακολουθήσει η μετάδοση της αναμέτρησης ΑΕΚ – Κλαμπ Μπριζ σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και μετά το τέλος αγώνα θα ακολουθήσει post game εκπομπή.

…και τα τρία στον Sport24 Radio

Από τους 103,3 και τον Sport24 Radio θα μεταδοθούν και οι τρεις επαναληπτικοί αγώνες της Πέμπτης για το Europa League. Το Εστερσουντ – ΠΑΟΚ περιγράφει ο Αντώνης Τσακαλέας, το Μπριζ – ΑΕΚ ο Βαγγέλης Αρναούτογλου και το Αθλέτικ Μπιλμπάο – Παναθηναϊκός ο Κώστας Γουλής.

Μετά τα μεσάνυχτα ο Χρήστος Σούτος ανοίγει τις γραμμές και σας περιμένει στο 210-6076000 για να σχολιάσετε τις μάχες των τριών ελληνικών ομάδων.

Σε ΕΡΤ και Nova το τουρνουά μπάσκετ «Ακρόπολις»

Από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή 25 Αυγούστου διεξάγεται το τουρνουά μπάσκετ «Ακρόπολις» στο κλειστό του ΟΑΚΑ «Νίκος Γκάλης» στο πλαίσιο προετοιμασίας της Εθνικής για το Eurobasket με τη συμμετοχή ακόμη των εθνικών ομάδων της Ιταλίας, της Σερβίας και της Γεωργίας. Η Εθνική μας παίζει και τις τρεις ημέρες στις 21:00: απόψε με τη Γεωργία, αύριο Πέμπτη με την Ιταλία και την Παρασκευή με τη Σερβία.

Το «Ακρόπολις» θα μεταδοθεί και από την ΕΡΤ και από τη Nova. Για τη συνδρομητική, στις περιγραφές και στο σχόλιο των αγώνων θα είναι οι Γιώργος Συρίγος, Δημήτρης Καρύδας, Χρήστος Καούρης και Νικήτας Αυγουλής και για τη δημόσια τηλεόραση θα περιγράφουν οι Βαγγέλης Ιωάννου και Κώστας Σωτηρίου.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης απόψε στη Nova

Αποκλειστική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης θα παραχωρήσει σήμερα στις 18:00, ο υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Γιώργος Βασιλειάδης στους δημοσιογράφους των καναλιών Novasports, Ισίδωρο Πρίντεζη και Αποστόλη Λάμπο. Ο κ. Γιώργος Βασιλειάδης, σε ζωντανή σύνδεση με τη ΓΓΑ, θα μιλήσει για όλες εξελίξεις στον χώρο του επαγγελματικού και ερασιτεχνικού αθλητισμού. Μεταξύ άλλων θα αναφερθεί στην έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, στην προσπάθεια της Εθνικής ομάδας για διάκριση στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, στους Ολυμπιονίκες που τιμούν τα χρώματα της Ελλάδας και σε άλλα ενδιαφέροντα θέματα της επικαιρότητας.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ