MEDIA

Η νέα εφημερίδα και η μετάδοση της Ριζούπολης!

Η νέα εφημερίδα και η μετάδοση της Ριζούπολης!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για τη νέα εφημερίδα για τον ΠΑΟΚ που κυκλοφορεί και την κάλυψη του ματς Απόλλων Σμύρνης – Αγροτικός Αστέρας.

Όπως είχε γράψει η στήλη από ημέρες , μια νέα εφημερίδα για τον ΠΑΟΚ θα κάνει την εμφάνισή της, αρχικώς στη Βόρεια Ελλάδα και μελλοντικά… πανελλαδικά.

Η εβδομαδιαία αθλητική εφημερίδα «FORZA», το νέο εκδοτικό εγχείρημα θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο, με τιμή 1,20 ευρώ. Τη δημοσιογραφική ομάδα στελεχώνουν οι Κώστας Βασιλόπουλος, Γιώργος Κουβεντίδης, Νίκος Τζαντζαράς, Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Σωτήρης Μήλιος, Νίκος Τοσκίτσης και ένα μεγάλο επιτελείο δημοσιογράφων, με ρεπορτάζ, απόψεις, συνεντεύξεις, αναλύσεις και θέματα που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον των αναγνωστών.

Η νέα εφημερίδα και η μετάδοση της Ριζούπολης!


Απόλλων – Αγροτικός σε live streaming

Ενώ αναμένεται οι ανακοίνωση της ΕΡΤ για τη Football League και οι πρώτες μεταδόσεις ( γράψαμε σχετικά από χθες ), θα μεταδοθεί διαδικτυακά και χωρίς συνδρομή το παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης – Αγροτικός Αστέρας το Σάββατο 10/12 στη Ριζούπολη. Η διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ανακοίνωσε τη συμφωνία με την ιστοσελίδα sportaltv.gr για τη μετάδοση του αγώνα της 5ης αγωνιστικής ενώ το ματς θα καλυφθεί κι από το site της «ελαφράς ταξιαρχίας», το fcapollon.gr.

Championnat και Primeira Liga στα κανάλια Novasports

Δείτε live δέκα αγώνες από το γαλλικό και το πορτογαλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το τετραήμερο 9-12 Δεκεμβρίου

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, από την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου – Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τέσσερις αναμετρήσεις για την 17η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ligue 1 και έξι παιχνίδια για την 13η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος της Primeira Liga. Όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν και από την υπηρεσία NovaGO.

Για το Championnat μεταδίδονται την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 21:45 το Ντιζόν - Μαρσέιγ, το Σάββατο στις 18:00 το Μπορντό – Μονακό και στις 21:00 το Λιλ – Μονπελιέ και την Κυριακή στις 21:45 το Παρί Σεν Ζερμέν – Νις. Για την Primeira Liga μεταδίδονται την Παρασκευή στις 22:30 το Σετούμπαλ – Εστορίλ, στο Σάββατο στις 20:15 το Ντεπορτίβο Τσάβες – Μορεϊρένσε καιστις 22:30 το Μποαβίστα – Γκιμαράες και την Κυριακή στις 18:00 το Φεϊρένσε – Πόρτο και στις 22:15 το Μπράγκα – Πάκος Φερέιρα. Τέλος, τη Δευτέρα μεταδίδεται στις 22:00 το Αρούκα – Ρίο Άβε.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ