MEDIA

Football League και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων!

Football League και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για τα πλάνα της ΕΡΤ αναφορικά με τη Football League, τη μετάδοση του Μουντιάλ Συλλόγων, τους καλεσμένους του «Euroleague Show» και άλλα.

Football League

Για τη συμφωνία της ΕΡΤ με τη Football League τα διαβάσατε από χθες. Και όλα δείχνουν ότι το «πακέτο» καταλήγει στην ΕΡΤ3 με δύο ματς κάθε αγωνιστική live. Για το προσεχές Σαββατοκύριακο, αναμένεται να μεταδοθούν τα ματς της Ελευσίνας (Πανελευσιανικός - Αρης το Σάββατο στις 15:00) και του Ηρακλείου (ΟΦΗ - Χανιά την Κυριακή στις 17:00.

Europa League & EuroLeague στους 103,3!

Το διήμερο Πέμπτη (08/12) και Παρασκευή (09/12) με τους αγώνες των ελληνικών ομάδων σε Europa League και EuroLeague #paizeidynata στον Sport24 Radio 103,3, με μεταδόσεις των αναμετρήσεων, σχόλιο και όλα τα ρεπορτάζ! Η αρχή γίνεται το απόγευμα της Πέμπτης (08/12, 18:00) με τον ΠΑΟΚ να παίζει εντός έδρας κόντρα στη Σλόβαν Λίμπερετς, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Στην μετάδοση Αντώνης Τσακαλέας και Σάββας Τζιομπάνογλου. Δύο ώρες αργότερα (20:00) ο Ολυμπιακός παίζει κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, με στόχο την πρώτη θέση στον όμιλο του. Στο μικρόφωνο ο Διονύσης Βερβελές, ενώ από το Νησί της Αφροδίτης τον παλμό της αναμέτρησης στον Sport24 Radio – που ανεβαίνει συνεχώς- θα μεταφέρουν και οι Αντρέα Παλομπαρίνι, Γιώργος Θαναηλάκης. Φινάλε στους ευρωπαϊκούς αγώνες για το Europa League στις 22:05 με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει την πρώτη του νίκη στους ομίλους κόντρα στην Θέλτα. Στην μετάδοση του ματς ο Μπάμπης Τσιμπίδας με τον Θανάση Βορίση, ενώ στο ρεπορτάζ θα είναι ο Χρήστος Μπάλλος. Με την λήξη του αγώνα του “Απόστολος Νικολαΐδης” ο Ηρακλής Αντύπας με τον Χρήστο Σούτο σας περιμένουν στο 210-6076000 για να συζητήσετε για τις ομάδες σας.

Και την Παρασκευή (09/12) όμως ο Sport24 Radio ρίχνει όλο το βάρος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων, αυτή την φορά για την 11η αγωνιστική της EuroLeague. Στις 20:00 ο Παναθηναϊκός Superfoods φιλοξενεί στο “Νίκος Γκάλης” την Γαλατάσαραϊ, με τον Γιάννη Κουβόπουλο να είναι στην μετάδοση. Στις 21:45 ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ούνιξ Καζάν. Στο μικρόφωνο ο Γιάννης Φιλέρης με τον Σπύρο Καβαλιεράτο Το πρώτο σχόλιο των ελληνικών αναμετρήσεων κάνει ο Γιώργος Συρίγος. Αμέσως μόλις ολοκληρωθεί ο αγώνας των πρωταθλητών Ελλάδας, ο Μάνος Μίχαλος με τον Στέφανο Τριαντάφυλλο, κάνουν το 103-101, συλλέγουν ρεπορτάζ και δηλώσεις, αναλύουν την 11η αγωνιστική της EuroLeague, με το σχόλιο να είναι... άφθονο στους 103,3! Sport24 Radio παίζει παντού και πάντα δυνατά...

Οι καλεσμένοι του «Euroleague Show»

Το «Euroleague Show» επιστρέφει την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου και ώρα 23:00 στην ΕΡΤ1, με όλη τη δράση από τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με μεγάλο αφιέρωμα στον εκπληκτικό Γιάννη Αντετοκούνμπο, που κάνει θαύματα στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με συνέντευξη του Κώστα Καϊμακόγλου, ο οποίος γυρίζει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και, φυσικά, με νέους διαγωνισμούς, συνδέσεις μέσω Skype και τις γνωστές εκπλήξεις. Καλεσμένοι στο στούντιο της ΕΡΤ1 θα είναι οι δημοσιογράφοι Τόλης Κοτζιάς και Νίκος Μπουρλάκης, με τους οποίους οι οικοδεσπότες Βαγγέλης Ιωάννου και Κώστας Σωτηρίου θα αναλύσουν τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της Παρασκευής: «Παναθηναϊκός-Γαλατάσαραϊ» (ΕΡΤ1, ΕΡΤHD και διαδικτυακά στο ert.gr στις 20:00) και Ολυμπιακός-Ούνιξ Καζάν.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στην COSMOTE TV

Ο υπερπρωταθλητής για το 2016 θα αναδειχθεί στην Ιαπωνία, εκεί όπου θα μας μεταφέρει μόνο η Cosmote TV όπως είχε γράψει η στήλη από καιρό . Από τις 8 έως τις 18 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί στην Οσάκα και την Γιοκοχάμα το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων 2016, όπου συμμετέχουν οι πρωταθλητές Ευρώπης, Ασίας, Νοτίου Αμερικής, Βορείου Αμερικής, Αφρικής και Ωκεανίας, συν μια ομάδα της διοργανώτριας χώρας.

Οι συνδρομητές των καναλιών Cosmote Sport θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις Ρεάλ Μαδρίτης (Champions League), Ατλέτικο Νασιονάλ (Copa Libertadores), ΌκλαντΣίτι (OFC Champions League), Τσονμπούκ Χιουντάι Μότορς (AFC Champions League), Κλαμπ Αμέρικα (CONCACAF Champions League), Μαμέλοντι Σαντάουνς (CAF Champions League) και Κασίμα Άντλερς (πρωταθλήτρια ιαπωνικής λίγκας, οικοδέσποινα) να διεκδικούν το υπέρτατο τρόπαιο. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν στο Cosmote Sport 8HD.

Η εκκίνηση θα δοθεί την Πέμπτη 8/12, στις 12.30, με τη συνάντηση Κασίμα Άντλερς - ΌκλαντΣίτι, για τον α' γύρο. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τη Μαμέλοντι Σαντάουνς στον β' γύρο, όπου ανήκει και το ματς Τσονμπούκ Χιουντάι Μότορς - Κλαμπ Αμέρικα (Κυριακή 11/12, 09.00). Όποιος προχωρήσει από το πρώτο ζευγάρι, θα πέσει πάνω στην Ατλέτικο Νασιονάλ (14/12, 12.30) και εκείνος που θα ξεχωρίσει από το δεύτερο ζευγάρι θα συναντήσει τηνΡεάλ Μαδρίτης (15/12, 12.30), στο πλαίσιο των ημιτελικών. Οι νικητές θα διεκδικήσουν την κορυφή του κόσμου την Κυριακή 18/12, ζωντανά, αποκλειστικά και σε high definition στην COSMOTE TV.

Για τη Λίβερπουλ!

Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Λίβερπουλ κάθε Πέμπτη στις 21:00 βγάζει εκπομπή στην τηλεόραση του tilesport.tv μοιράζοντας δώρα στους φίλους της ομάδας και προτάσσοντας όλα τα θέματα.

Συνάμα, ο Γιάννης Σκοτίδας και η παρέα του είναι και στα ερτζιανά και στη συχνότητα του ART Channel 90,6 FM κάθε Παρασκευή στις 19:00, με εκπομπή για το αγγλικό ποδόσφαιρο. Παίζει και από το artfm906.gr σε παρουσίαση Γιάννη Σκοτίδα, Μάνου Κασσωτάκη, Νίκου Γεωργόπουλου και Μάριου Μπούλη.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ