MEDIA

Για αυτό έδιωξαν τον Αγγελόπουλο οι "Μαχητές"

Για αυτό έδιωξαν τον Αγγελόπουλο οι "Μαχητές"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο οι "Μαχητές" έστειλαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην ομάδα των "Διάσημων".

Όσοι παρακολουθούν το Survivor απορούν για το γεγονός ότι οι "Μαχητές" έδιωξαν από την ομάδα τους τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον έστειλαν σε αυτή των "Διάσημων". Η απάντηση στο γρίφο για την αλλαγή στρατοπέδου του πρώην ποδοσφαιριστή δόθηκε από την Ελισάβετ Δοβλιατίδου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η πρώην παίκτρια του Survivor, το απόλυτο φαβορί για τη νίκη στο παιχνίδι σύμφωνα με τον Stoiximan, άλλαξε στρατόπεδο λόγω μιας κόντρας που υπήρξε πριν καν από την έναρξη του!

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο "7 Μέρες TV" τόνισε: "Είχε συμβεί κάτι στο ξενοδοχείο πριν το παιχνίδι και κάποια άτομα τα οποία ήταν πολύ δεμένα μεταξύ τους τον παρεξήγησαν -έχεις καταλάβει ποιοι (εκτός από την Ελένη, τον Δημήτρη, εμένα και τον Αγγελόπουλο). Ήταν προφανές ότι όλοι μεταξύ τους προτίμησαν να τον διώξουν. Από τη δική μας ομάδα τώρα, φαβορί θεωρώ τον Μάριο".

Τέλος, για το ποιο θεωρεί φαβορί για το παιχνίδι είπε: "Έχω δηλώσει ξανά ότι ο Αγγελόπουλος είναι πολύ δυνατός, εγώ δεν τον ψήφισα να φύγει. Το θεωρώ τεράστιο λάθος και έναν από τους λόγους που ξενέρωσα με την ομάδα είναι το ότι όταν ψήφισαν Αγγελόπουλο, εγώ δεν το γνώριζα, παρότι θεωρούμασταν ομάδα. Η ομάδα τα συζητάει όλα, πώς γίνεται εγώ να ψηφίσω κάποιον άλλο και σχεδόν οι μισοί να τον έχουν ψηφίσει; Σίγουρα αυτό είχε συζητηθεί μεταξύ τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ