MEDIA

Europa League και EuroLeague στους 103,3

Europa League και EuroLeague στους 103,3

Όλη η δράση του Europa League και της EuroLeague, με live μεταδόσεις, ρεπορτάζ και σχόλια από τον Sport24 Radio 103,3. Τότεναμ – Λεβερκούζεν σε ΕΡΤ1 και ΕΡΤHD. Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ στον OTE TV. Ο Mediaρχης του Sport24.gr αναλύει.

Το Sport24 Radio, πιστό στα μεγάλα αθλητικά ραντεβού, μεταφέρει στους 103,3 όλη τη δράση του Europa League και της EuroLeague, με live μεταδόσεις, ρεπορτάζ και σχόλια των αναμετρήσεων. Την Πέμπτη (03/11, 18:00) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αστάνα στο Καζακστάν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και ο απεσταλμένος του Sport24 Radio 103,3, Διονύσης Βερβελές θα είναι στην μετάδοση και το ρεπορτάζ.

Στις 22:05, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ φιλοξενούν, Σταντάρ Λιέγης και Καραμπάκ, αντίστοιχα σε “Απόστολος Νικολαΐδης” και Τούμπα. Ο Μπάμπης Τσιμπίδας με τον Θανάση Βορίση θα είναι στην μετάδοση του αγώνα του “τριφυλλιού”, με τον Χρήστο Μπάλλο να μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ. Αντώνης Τσακαλέας και Σάββας Τζιομπάνογλου θα είναι στο μικρόφωνο στην εντός έδρας αναμέτρηση του “δικέφαλου”.

Τους ελληνικούς αγώνες του Europa League σχολιάζουν ο διευθυντής του Sport24.gr, Δημήτρης Κωνσταντινίδης και ο διευθυντής του Contra.gr, Σταύρος Γεωργακόπουλος.

Όμως η Πέμπτη (3/11) επιμένει αθλητικά και... ελληνικά με την σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού, για την 5η αγωνιστική της EuroLeague, κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στις 21:00 τη “μάχη” των πρωταθλητών Ελλάδας, μεταδίδει ο Γιάννης Φιλέρης. Με την λήξη του αγώνα σχολιάζει ο Γιώργος Συρίγος.

Η νύχτα όμως δεν σταματάει εκεί. Με τη λήξη των αναμετρήσεων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, Ηρακλής Αντύπας και Χρήστος Σούτος ανοίγουν τις γραμμές και... σας περιμένουν για να συζητήσετε για τις ομάδες σας.

Την Παρασκευή (04/11) ο Γιώργος Οικονόμου θα βρίσκεται στην Τουρκία για να περιγράψει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές στις 19:45. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, Στέφανος Τριαντάφυλλος και Μάνος Μίχαλος αναλύουν όλη τη δράση του τριημέρου στα παρκέ της Ευρώπης, με την ομάδα μπάσκετ του σταθμού να έχει όλα τα ρεπορτάζ! Σχολιάζουν: Παντελής Διαμαντόπουλος, Γιώργος Συρίγος, Γιάννης Φιλέρης και Σπύρος Καβαλιεράτος.

Τότεναμ – Λεβερκούζεν σε ΕΡΤ1 και ΕΡΤHD

Το Champions League, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης, συνεχίζεται στην ΕΡΤ με την αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Λεβερκούζεν. Την στις 21:00, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Champions ΕΡΤ- pre game» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή και καλεσμένο τον Κώστα Κωνσταντινίδη, θα παρακολουθήσετε αφιερώματα, καθώς και τα τελευταία νέα των Τότεναμ και Λεβερκούζεν λίγο πριν από τη σέντρα στο Γουέμπλεϊ. Στις 21:45, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το ert.gr, την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Τότεναμ και Λεβερκούζεν. Τον αγώνα περιγράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ακολουθεί η εκπομπή «Champions EΡΤ – post game», με στιγμιότυπα απ’ όλα τα παιχνίδια της βραδιάς. Επίσης, σε μαγνητοσκόπηση μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Λιόν. Τον αγώνα περιγράφει ο Βασίλης Μπακόπουλος.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ στον OTE TV

Ο πρωταθλητής Ελλάδος στο βόλεϊ, ΠΑΟΚ, είναι για δεύτερη διαδοχική χρονιά ο μόνος εκπρόσωπος της χώρας μας στο CEV Champions League και ο ΟΤΕ ΤV μας μεταφέρει στο Σπλιτ της Κροατίας, όπου ο "Δικέφαλος του Βορρά" θα διεκδικήσει το δικαίωμα παρουσίας του στους ομίλους της διοργάνωσης. Την Τετάρτη, στις 20.00 (ΟΤΕ SPORT 8HD), η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη θα αντιμετωπίσει την Μλάντοστ Μαρίνα Καστέλα, με το δεύτερο ματς να έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 6/11, στις 18.00 (OTE SPORT 8HD), στην "PAOK Sports Arena". Και τα δυο παιχνίδια θα προβληθούν ζωντανά, αποκλειστικά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας μόνο στα κανάλια OTE SPORT.

Mega mou… η επιστροφή (;)

Η είδηση ήταν το ελάχιστο ελπιδοφόρα. Σύμφωνα με το ysterografa.gr τα παιδιά που εργάζονται στο Mega θα εισπράξουν αποδοχές δυο μηνών από τα χρωστούμενα, μετά τη σχετική σύμφωνη γνώμη της Εθνικής Τράπεζας.

Εκκινώντας ωστόσο από αυτή την αφετηρία, το μυαλό όλων πηγαίνει… πιο μακριά. Μπορεί να ζήσουμε τη μεγάλη επιστροφή του Mega; Και από εκεί που το κανάλι των εκδοτών ήταν καταδικασμένο σε μαρασμό, να επιστρέψει, πολύ περισσότερο να επιστρέψει δυναμικά στα τηλεοπτικά δρώμενα;

Ακόμη είναι εξαιρετικά νωρίς για να προβλέψει κανείς με ασφάλεια το παραμικρό. Το βέβαιο ωστόσο είναι ότι, και πάλι όλα εξαρτώνται από τις διαθέσεις των μεγάλων επιχειρηματικών οικογενειών που, επί πολλές δεκαετίες στήριξαν οικονομικά το κανάλι, και κατάφεραν έτσι να έχουν παρέμβαση και ρόλο στον δημόσιο βίο.

Εκτός αν, ισχύουν τα… άλλα σενάρια, που θέλουν είτε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, είτε τον Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να μην χάνουν χρόνο, να αποφασίσουν να επενδύσουν εκείνοι στο κανάλι της Μεσογείων.

Όλα ανοικτά, λοιπόν.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ