Έτσι θα λειτουργήσει ο Alpha χωρίς τηλεοπτική άδεια! - Media - SPORT 24
MEDIA

Έτσι θα λειτουργήσει ο Alpha χωρίς τηλεοπτική άδεια!

Έτσι θα λειτουργήσει ο Alpha χωρίς τηλεοπτική άδεια!

Ο Alpha μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τηλεοπτική άδεια ωστόσο θα συνεχίσει τη λειτουργία του σύμφωνα με το σχέδιο του Δημήτρη Κοντομηνά.

Οι προετοιμασίες για το πρόγραμμα του Alpha ενόψει της τηλεοπτικής σεζόν συνεχίζονται κανονικά, με... σέντρα την 3η Οκτωβρίου, παρόλο που έρχεται "μαύρο", όπως έχει προαναγγείλει η Κυβέρνηση για τα κανάλια που δεν έχουν άδεια. Που ποντάρουν λοιπόν οι άνθρωποι του καναλιού;

Σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών, ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει ένα πολύ δυνατό και αξιόπιστο  πλάνο το οποίο εγγυάται πως τίποτα απολύτως δεν θα αλλάξει μετά το τέλος της προθεσμίας που έχει δώσει η Κυβέρνηση (σ.σ. 90 ημέρες μετά τον διαγωνισμό).

Το πρώτο πράγμα που εξετάζει ο πρόεδρος του καναλιού της Κάντζας είναι το ενδεχόμενο συνεργασίας του Alpha με τον ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου.

Αν όμως δεν προχωρήσει αυτό το σενάριο, ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει αποφασίσει το πρόγραμμα του Alpha να βγαίνει από το Channel Nine σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το οποίο του ανήκει. Με αυτόν τον τρόπο υπολογίζεται πώς θα έχει πρόσβαση στο πρόγραμμα, περίπου το 70% της χώρας.

Παράλληλα, ο Alpha θα εκπέμψει και μέσα από Nova και ΟΤΕ οπότε θα εξασφαλίσει την μετάδοση του προγράμματος του Alpha σε όλη την επικράτεια.

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

13 καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν μόνο σε ταινίες

Το εύκολο παρκάρισμα, τα μηνύματα στον τηλεφωνητή και πολλές ακόμη απλές καταστάσεις που θα δεις να συμβαίνουν μόνο στο σινεμά.

ONEMAN FOOD

ONEMAN FOOD

Το brunch του Odori είναι από άλλο πλανήτη

Ή έστω από άλλη χώρα, αφού πρεσβεύει το 'taste of Italy περισσότερο από οτιδήποτε έχεις φάει τις Κυριακές σου.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

ΠΑΝΟΡΜΟΥ

ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Εκτέλεση για μια κάμερα. Δράστης χρυσαυγίτης συνταξιούχος αστυνομικός

Εν ψυχρώ εκτέλεσε ο χρυσαυγίτης συνταξιούχος αστυνομικός τον γυμναστή. Οραματιζόταν "Τάγματα Ασφαλείας" στον Μελιγαλά, ενώ είχε πολιτευτεί με την Χρυσή Αυγή τον Μάιο του 2012

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24