MEDIA

ΕΠΟ, το… μεγαλείο σου!

ΕΠΟ, το… μεγαλείο σου!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, παρουσιάζει το νέο σκάνδαλο (τηλεοπτικό) στην ΕΠΟ, τη βράβευση των Διακογιάννη και Πασαλάρη, το… πισωγύρισμα της ΠΑΕ ΠΑΟ και τα νέα… κρούσματα media police!

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

Euroleague στον Sport24 Radio 103,3

Πέφτει η αυλαία της πρώτης φάσης των ομίλων της Euroleague. Το Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός μεταδίδεται την Πέμπτη στις 19:45 από το Novasports 2 και το Ολυμπιακός - Εφές την Παρασκευή στις 21:45 από την ΕΡΤ 2 ενώ όλα τα άλλα παιχνίδια θα καλυφθούν από τα κανάλια Novasports. Οι ακροατές του Sport24 Radio 103,3 μπορούν να ενημερωθούν για τον αγώνα του Κάουνας από τον Σωτήρη Γεωργίου ενώ το ματς του ΣΕΦ περιγράφουν οι Γιάννης Φιλέρης και Σπύρος Καβαλιεράτος.

ΠΑΟ ως το 2019 στη Forthnet

Η Super League ανακοινώνει ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συμμετέχει στην κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων, μέσω των καναλιών Novasports, για τις αγωνιστικές περιόδους 2017-2018 και 2018-2019. Μόνο ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ δεν είχαν αποδεχθεί τη συμμετοχή τους ως το 2019 παρά μόνο ως το 2017. Πλέον, η μόνη εκκρεμότητα είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ… Και στην προηγούμενη συμφωνία ο Παναθηναϊκός δεν είχε αρχικώς μετάσχει, μέχρι να κάνει πίσω τότε, όπως και τώρα. Αναλυτικά το ρεπορτάζ .

Διαγωνισμός ή ανάθεση; Fast track λέμε!

Με την ΕΠΟ νομίζει κανείς ότι τα έχει δει όλα αλλά κάθε φορά διαψεύδεται! Σήμερα ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τα δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος για την τριετία 2016-19 με την κατάθεση των φακέλων. Ενας διαγωνισμός εκ νέου, όπως ο προηγούμενος, διαβλητός καθώς όπως αναφέρεται στους όρους του διαγωνισμού, "δεν θα παρευρίσκεται κανένας απ' όλους όσους έχουν νομίμως, κατά ανωτέρω, καταθέσει φακέλους προσφορών". Απίστευτο και όμως... ελληνικό! Η Forthnet είχε προϊδεάσει σχετικά .

ΕΠΟ, το… μεγαλείο σου!


Η πλάκα είναι ότι αύριο έχουν συνεδρίαση στην ΕΠΟ και στην ημερήσια διάταξη, στο «5», αναφέρεται ότι θα γίνει «έλεγχος του συνταχθέντος από την αρμόδια επιτροπή πρακτικού αξιολόγησης των προσφορών» μπλα μπλα. Δηλαδή μέσα σε λίγες ώρες στην ΕΠΟ θα έχουν ήδη αξιολογήσει τους φακέλους και θα μπορούν να τα αποφασίσουν ή όχι. Αυτό είναι fast track, όχι αυτά που υπόσχονται οι υπουργοί στους επενδυτές…

ΕΠΟ, το… μεγαλείο σου!


Ενώ, στο «2», εγκρίνουν εκ των υστέρων τους όρους του διαγωνισμού, στην ίδια συνεδρίαση που κάνουν και την ανάθεση. ΕΠΟ, το μεγαλείο σου…

Χατζής: "Με αδίκησαν το 2005 στην Εθνική!"

Ο Νίκος Χατζής μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Το 10 το κακό» με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη και έκανε τον απολογισμό της 20ετης καριέρας του μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του από την ενεργό δράση.

Ο,τι να' ναι...

Η ταυτότητα του ΠΣΑΤ που έχουν οι αθλητικοί συντάκτες είναι αναγνωρισμένη με το νόμο 2725/99. Ωστόσο σε ορισμένα γήπεδα οι παράγοντες αγνοούν και την ταυτότητα και τον ίδιο τον ΠΣΑΤ, μην επιτρέποντας σε συναδέλφους την είσοδο στον χώρο όπου θα εργαστούν. Κάτι ανάλογο έλαβε χώρα πρόσφατα στο γήπεδο του Αχαρναϊκού, με τη διοίκηση της ομάδας να δίνει πρόσκληση (!) στους δημοσιογράφους για να εισέλθουν στο γήπεδο. Ο,τι να' ναι.

Ο ΠτΔ παρασημοφόρησε Πασαλάρη και Διακογιάννη

Τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος του Φοίνικος απένειμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στους δημοσιογράφους Χρήστο Πασαλάρη και Γιάννη Διακογιάννη σε τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο. «Κύριε Πασαλάρη, το παράσημο αυτό σας απονέμεται για την μεγάλη και συνεπή προσφορά σας στην δημοσιογραφία γενικώς. Προσφορά, η οποία εμπνέεται πάντοτε από τις αρχές και τις αξίες της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας. Αρχές και αξίες τις οποίες υπηρετήσατε και εμπράκτως δια της συμμετοχής σας στην Εθνική Αντίσταση», τόνισε ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος απευθυνόμενος προς τον αρθρογράφο της «Real». «Κύριε Διακογιάννη, το παράσημο αυτό σας απονέμεται για την μεγάλη και συνεπή προσφορά σας στην αθλητική δημοσιογραφία. Προσφορά, η οποία εμπνέεται πάντοτε από το ολυμπιακό πνεύμα και όχι μόνον, αλλά από το αρχαίο ελληνικό πνεύμα γενικώς, μέσα από τις αρχές του “ευ αγωνίζεσθαι” και του “αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων”».

ΕΠΟ, το… μεγαλείο σου!
INTIME SPORTS


«Ομολογώ ότι δεν το περίμενα, κύριε Πρόεδρε. Έλεγα ότι μετά το τελευταίο βραβείο από την Ευρωπαϊκή Ένωση Δημοσιογράφων – και έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε – έχω αποσυρθεί. Ενθουσιάσθηκα. Δεν το περίμενα, αλλά ενθουσιάσθηκα. Ενθουσιάσθηκα γιατί έρχεται από τον εκπρόσωπο της Δημοκρατίας. Και είμαι πολύ πιστός στη λέξη Δημοκρατία στην Ελλάδα που χρειάζεται τη Δημοκρατία, γιατί από εδώ ξεκίνησε η Δημοκρατία. Ευχαριστώ και πάλι, να είσθε καλά και να είναι καλά και η Δημοκρατία», τόνισε ο κ. Διακογιάννης.

Media... police

Μήπως λίγο τώρα, που πλησιάζουν οι γιορτές, να ηρεμήσουμε λίγο και τηλεοπτικά; Τη Δευτέρα ο Θέμος Αναστασιάδης (απ)έδειξε εκ νέου γιατί το φετινό "Ολα" είναι, ελλείψει και Βαγγέλη Περρή, χειρότερο από ποτέ και η παρουσία της χήρας Παπανδρέου, Δήμητρας Λιάνη, με αφορμή (;) το βιβλίο που έγραψε για τον Ανδρέα συνέβαλε σε αυτό. Αν θέλουμε να είμαστε σωστοί, και η Μαργαρίτα έβγαλε βιβλίο - αλλά δύσκολο να προσκληθεί και να μιλήσει μιας και από το "Πρώτο Θέμα" την είχαν... στολίσει, επί ημερών λίστας Λαγκάρντ, ως κάτοχο λογαριασμού με τα αρχικά Μ.Π. (που εν συνεχεία αποδείχθηκε ότι ανήκαν στη Μαρία Παντελή, συνεργάτιδα του Σάμπυ Μυωνή).

Χθες, ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε τα δικά του στο θέατρο Βέμπο: ή τον βλέπεις και γελάς ή απλά δεν τον βλέπεις. Ο Αδωνις Γεωργιάδης θεώρησε ότι προσεβλήθη, πήγε ως εκεί αλλά δεν του επιτράπηκε η είσοδος θυμίζοντας ημέρες "μα γιατί δεν βγαίνει ο Δούρος στο τηλέφωνο κυρία Στάη μου". Το βράδυ της Τρίτης έκλεισε με την παρουσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην "Ανατροπή", όπου ο Γιάννης Πρετεντέρης ήταν επί 50 λεπτά χαμογελαστός (γούτσου, γούτσου...), με φιλικές ερωτήσεις και, ουσιαστικά, promotion και όχι συνέντευξη.

Πάντως, για να δώσω ιδέες, πώς θα σας φαινόταν ένας δήμαρχος να αποθέωνε τον εαυτό του στο περιοδικό του Δήμου; «Σιγά», θα πείτε. Ιδού, απαντώ !

Πώς ήσουν και πώς έγινες

ΕΠΟ, το… μεγαλείο σου!


Στη φωτό άνωθεν, η τηλεοπτική «Ελένη» από την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά «Ρετιρέ» που μεταδόθηκε τη δεκαετία του '90 από τη συχνότητα του Mega. Η -κατά κόσμον- Κλαίρη Κατσαντώνη δεν έχει αλλάξει και πολύ, όπως φάνηκε και από την πρόσφατη εμφανισή της, άλλωστε μετά το τέλος της σειράς αποφάσισε ότι δεν την ενδιέφερε ιδιαίτερα ο χώρος και αποτραβήχτηκε από την τηλεόραση. Αφοσιώθηκε αποκλειστικά στην οικογένειά της και παραμένει φίλη με την Τζόυς Ευείδη, η οποία επίσης έπαιζε στο "Ρετιρέ". Ο Μάκης Δελαπόρτας, με ανάρτησή του (στη φωτό κάτωθι) μας έδειξε πώς είναι σήμερα η τηλεοπτική «Ελένη».

ΕΠΟ, το… μεγαλείο σου!


Σε 24''

* Οι δημοσιογράφοι του περιοδικού «Hot Doc» Κώστας Βαξεβάνης και Βαγγέλης Τριάντης, που αντιμετώπιζαν την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων, κρίθηκαν αθώοι από το Β΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

* Την άρση της βουλευτικής ασυλίας για τους Ευρωβουλευτές Γιώργο Κύρτσο και Στέλιο Κούλογλου πρότεινε η Νομική Επιτροπή προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Τον πρώτο κατήγγειλε η Επιθεώρηση Εργασία για μη καταβολή μισθών σε εργαζομένους των εκδοτικών επιχειρήσεών του και για τον Κούλογλου υπάρχει κατηγορία δυσφήμησης από μήνυση των σωφρονιστικών υπάλληλων των φυλακών Πάτρας.

* Το Action 24 προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας με τον HOT FM 104,6. Γενικός διευθυντής του ραδιοφώνου που θα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα θα είναι ο Γιάννης Πολίτης, ο οποίος είχε παλιά το ίδιο πόστο και στον Αθήνα 9,84.

* Παρελθόν αποτελεί από τη χώρα το MTV Greece. Η σύμβαση του ομίλου Ρέστη με το MTV και στη θέση του, στα μπουκέτα της Nova και του OTE TV, παίζει το διεθνές MTV.

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

Και μετά μου λέτε για τα μάτια της Ελλης...

ΕΠΟ, το… μεγαλείο σου!


FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ