MEDIA

Δράση, Super Bowl, "Playboy" και Στράτος

Δράση, Super Bowl, "Playboy" και Στράτος

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, παρουσιάζει τις καλύτερες μεταδόσεις του 4μερου και ό,τι άλλο κινείται στα μίντια.

ΠΣΚΔ… τίγκα στις μεταδόσεις!

Πλούσια τα… ελέη, τηλεοπτικώς και… αθλητικώς, και σε τούτο το ΠΣΚΔ. Όπως κάθε εβδομάδα η στήλη κάνει τη γύρα της και σημειώνει τα σημαντικότερα ματς, όλες τις μεταδόσεις βέβαια τις βλέπετε εδώ.

Απόψε έχει στις 21:30 Γκλάντμπαχ – Βέρντερ Βρέμης στο OTE Sport 1 και στις 22:30 Μπελενένσες – Μπενφίκα στο Novasports 1, λίγο ζάπινγκ και πολύ… γκολ και θέαμα.

Το κορυφαία ματς, ίσως το ματς της χρονιάς διεξάγεται το Σάββατο στις 14:45: Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λέστερ στο OTE Sport 1 και σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Επονται, χρονικά, μεταξύ άλλων στις 16:30 το Σάλκε – Βόλφσμπουργκ (OTE Sport 3) και στις 17:00 το Λίβερπουλ – Σάντερλαντ (OTE Sport 1), στις 18:00 έχει το πολύ ενδιαφέρον Ανζέ – Λυών (Novasports 7) και στις 19:30 εξίσου ενδιαφέροντος, Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου (OTE Sport 3). Το Σαββατόβραδο, ανάμεσα σε άλλα, σημείωσα το Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ (21:30, OTE Sport 2).

Την Κυριακή η Μπάρτσα παίζει νωρίς (13:00) στο Λεβάντε με μετάδοση από το OTE Sport 2 και την ίδια ώρα έχει ολλανδικό ντερμπάκι, Αγιαξ – Φέγενορντ στο Novasports 3. Mε το που λήξουν, έπονται στις 15:30 Μπόρνμουθ – Αρσεναλ (OTE Sport 1), στις 16:00 Φροζινόνε – Γιουβέντους (OTE Sport 5) και Νάπολι –Κάρπι (OTE Sport 7) ενώ το βράδυ κλείνει με πολλαπλές επιλογές: στις 21:15 Πόρτο – Αρούκα (Novasports 3), στις 21:30 Γρανάδα – Ρεάλ Μαδρίτης (OTE Sport 2), στις 21:45 Ρόμα – Σαμπντόρια (OTE Sport 1) και στις 22:00 Μαρσέιγ – Παρί Σεν Ζερμέν (Novasports 2).

Στα καθ’ ημάς, όλα τα ματς από τη Νova και… ερτζιανώς από τον Sport24 Radio 103,3! Το Σάββατο παίζουν στις 15:00 Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης (Novasports 3), στις 17:15 Λεβαδειακός – Πανθρακικός (Novasports 1) και στις 19:30 Παναθηναϊκός – Ξάνθη (Novasports 2). Την Κυριακή έχει στις 15:00 Ηρακλής – ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 2), στις 17:15 Ατρόμητος – ΑΕΚ (Novasports 2) και Βέροια – ΑΕΛ Καλλονής (Novasports 7) και στις 19:30 το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (Novasports 1) για το οποίο ετοιμάζεται… υπερπαραγωγή από τα ον Sport24 Radio ! Η αγωνιστική κλείνει τη Δευτέρα στις 19:30 με το Πανιώνιος – Παναιτωλικός στο Novasports 1.

Α, και για να μην ξεχνιόμαστε: στο χάντμπολ ο Διομήδης πάει για τη 13 σερί νίκη υποδεχόμενος τον ΠΑΟΚ, με μετάδοση το Σάββατο στις 15:00 από την ΕΡΤ2 ενώ τη Δευτέρα θα μεταδοθεί και το ντέρμπι για το βόλεϊ γυναικών, στις 18:00, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ από το Novasports 2.

Δράση, Super Bowl, "Playboy" και Στράτος

Ωστόσο, πέρα από όλα αυτά, το κορυφαίο αθλητικό γεγονός είναι 50ός τελικός στην ιστορία του NFL, Ντένβερ Μπρόνκος – Καρολίνα Πάνθερς ζωντανά και αποκλειστικά μέσω Nova την Κυριακή 7/2 (προς ξημερώματα Δευτέρας) στις 01:30 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα από τη συχνότητα του καναλιού FOX Sports HD. Πριν την έναρξη του Super Bowl, θα προηγηθεί στη 01:00, ημίωρο pre game show που θα βάλει τους λάτρεις του αμερικανικού ποδοσφαίρου στο κλίμα του μεγάλου αγώνα που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο «Levi’s Stadium», χωρητικότητας 75.000 θέσεων, στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια. Στο ημίχρονο του τελικού θα εμφανιστεί το διάσημο βρετανικό συγκρότημα των Coldplay, νικητές 7 βραβείων Grammy και με πωλήσεις πάνω από 80 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο, μαζί με την εκρηκτική Μπιγιονσέ η οποία είχε δώσει το δικό της σόου στον τελικό του Super Bowl το 2013.

Το πρώτο χωρίς γυμνό

Δράση, Super Bowl, "Playboy" και Στράτος

Το τεύχος Μαρτίου 2016, θα περάσει στην ιστορία της αυτοκρατορία των «Playboy», ως το πρώτο που δεν περιλαμβάνει γυμνό στο εξώφυλλό του. Οι υπεύθυνοι του τίτλου, είχαν ανακοινώσει εδώ και κάποιους μήνες πως σκόπευαν να εισάγουν περισσότερη αισθητική και... ρούχα στις φωτογραφίσεις. Η πρώτη που βγήκε στα μανταλάκια ντυμένη, αν και ελαφρώς, είναι η σελέμπριτι του instagram Σάρα Μακ Ντάνιελ… Δείτε την!

Για τον Στράτο

Δράση, Super Bowl, "Playboy" και Στράτος


Η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» Σαββατόβραδο στις 21:00 στον Alpha και ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξενούν αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου, έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες λαϊκούς τραγουδιστές. Η Πέγκυ Ζήνα, ο Τάκης Μουσαφίρης, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, ο Θέμης Αδαμαντίδης , οι γιοι του, Άγγελος και Στέλιος Διονυσίου, ο Κώστας Καραφώτης και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αναλαμβάνουν το μουσικό μέρος του αφιερώματος και ερμηνεύουν τραγούδια που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη φωνή του αξέχαστου Στράτου Διονυσίου.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ