MEDIA

Διήμερο Euroleague!

Διήμερο Euroleague!

Πού θα ακούσουμε και πού θα δούμε τα Ολυμπιακός - Φενερμπαχτσέ και Ούνικς Καζάν - Παναθηναϊκός.

Ο πρώτος γύρος της EuroLeague ολοκληρώνεται το διήμερο Πέμπτη και Παρασκευή (29-30/12) και ο Sport24 Radio 103,3 συνεχίζει με τις μεταδόσεις Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού Superfoods και μία εκπομπή που δεν χάνεται!

Την Πέμπτη (29/12, 21:00) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο “Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας” τη Φενερμπαχτσέ. Στη μετάδοση ο Γιάννης Φιλέρης με τον Σπύρο Καβαλιεράτο.

Στις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής (30/12) ο Παναθηναϊκός Superfoods αντιμετωπίζει στο Καζάν την Ούνικς. Αποστολή στην Ρωσία και μετάδοση του αγώνα ο Γιάννης Κουβόπουλος. Τους δύο ελληνικούς αγώνες σχολιάζει ο Γιώργος Συρίγος.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής Μάνος Μίχαλος και Στέφανος Τριαντάφυλλος σκοράρουν για το «103-101», συλλέγουν ρεπορτάζ, δηλώσεις, κάνουν τον απολογισμό των πρώτων 15 αγωνιστικών, ενώ το σχόλιο απλώνεται στους 103,3! Ο Sport24 Radio 103,3 παίζει παντού και πάντα δυνατά.

Τηλεοπτικά, η ΕΡΤ μεταδίδει την Παρασκευή το ματς του Παναθηναϊκού στο Καζάν, σε περιγραφή Δημήτρη Χατζηγεωργίου. Το δε Ολυμπιακός – Φενερμπαχτσέ, αύριο Πέμπτη, μεταδίδεται τηλεοπτικά από το Novasports2HD και ηχητικά από το Novasports.gr σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ