MEDIA

Απάντηση Βερύκιου στον ΠΑΟΚ, Γιούβε – Σεβίλλη στην ΕΡΤ

Απάντηση Βερύκιου στον ΠΑΟΚ, Γιούβε – Σεβίλλη στην ΕΡΤ

Πώς απάντησε ο δημοσιογράφος του Alpha, Δήμος Βερύκιος, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σχετικά με τα όσα δήλωσε πρόσφατα ο Ιβάν Σαββίδης για τις τηλεοπτικές άδειες;

Ξεκίνησε από την κόντρα για τις τηλεοπτικές άδειες με τα εξώδικα και τις αγωγές του Δημήτρη Κοντομηνά κατά του Ιβάν Σαββίδη και έλαβε… ποδοσφαιρικές διαστάσεις το ζήτημα. Στην πρωινή εκπομπή του Αlpha, «Happy Day», όπου γίνεται σύνδεση με τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου, υπήρχαν σχόλια για τις τηλεοπτικές άδειες και όσα δήλωσε πρόσφατα ο Ιβάν Σαββίδης. Μεταξύ άλλων ακούστηκε και το ειρωνικό "ναι ρε ΜΠΑΟΚ" ( αναλυτικά το θέμα εδώ ).

Το μεσημέρι, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος αναφέρθηκε στους παρουσιαστές του Alpha και απάντησε με ανάρτησή του στο Facebook ( διαβάστε την ολόκληρη, εδώ ).

Και το στόρι συνεχίστηκε με άρθρο του Δήμου Βερύκιου στο προσωπικού του blog, το dimosverynews.blogspot.gr. « Τιμώ και υπολήπτομαι τον ΠΑΟΚ και την ένδοξη ιστορία του » τιτλοφόρησε το άρθρο του ο δημοσιογράφος του Alpha και, μεταξύ άλλων, ανέφερε: « Κυκλοφορεί μια ανακριβή είδηση ότι -τάχα- εγώ μίλησα περιφρονητικά κατά του ΠΑΟΚ και των οπαδών του! Μέγα Ψέμα! Αν και δεν είμαι φίλαθλος - κοινώς "άμπαλος"- από παιδική ηλικία ΤΙΜΩ και υπολήπτομαι τον ΠΑΟΚ και την λαμπρή ιστορία του στα γήπεδα και τα βουνά».

Εδειξε μάλιστα και άκρως διαβασμένος! « Πώς θα μπορούσα να καταφερθώ για μια ομάδα που διαρκώς ήταν στην πρωτοπορία , όταν με δέος διάβαζα μικρός ότι δέκα χρόνια πριν γεννηθώ είχε πραγματοποιηθεί ο πρώτος νυχτερινός αγώνας στο γήπεδο του Συντριβανίου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Πανιώνιο, εγκαινιάζοντας μ' αυτόν τον τρόπο τους προβολείς που είχαν τοποθετηθεί στο γήπεδο, το οποίο ήταν μόλις το δεύτερο στην Ελλάδα, μετά από αυτό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, που απέκτησε ηλεκτροφωτισμό;».

Γιουβέντους – Σεβίλλη στην ΕΡΤ

Το Champions League, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης, επιστρέφει στην ΕΡΤ με την αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Σεβίλλη. Αύριο, Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:00, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Champions ΕΡΤ- pre game» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή και καλεσμένο τον Κώστα Τσάνα, θα δείτε αφιερώματα στις δύο ομάδες λίγο πριν από τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης. Στις 21:45, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το ert.gr, τη σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Σεβίλλη. Τον αγώνα περιγράφει ο Βασίλης Μπακόπουλος. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα από το Τορίνο, ακολουθεί η εκπομπή «Champions EΡΤ – post game», με στιγμιότυπα απ’ όλες τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής. Επίσης, σε μαγνητοσκόπηση μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Μονακό. Τον αγώνα περιγράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης.

Απάντηση ΕΡΤ στο ΠΑΣΟΚ

Σε απάντηση της ανακοίνωσης που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ της χθεσινής (Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου) ομιλίας της κυρίας Φ. Γεννηματά στη ΔΕΘ, επισημαίνονται τα κάτωθι:

« -Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου: Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ ενημερώνει εγγράφως την ΕΡΤ ότι η κυρία Γεννηματά θα μιλήσει στο Βελλίδειο τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 20.00.

-Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου: Με νέο σημείωμα, η ΕΡΤ ενημερώνεται εγγράφως ότι η ομιλία της κυρίας Γεννηματά θα αρχίσει στις 19.30.

Παρά τον συμφωνημένο προγραμματισμό, η χθεσινή ομιλία της κυρίας Γεννηματά άρχισε στις 20.35. Η ΕΡΤ τη μετέδωσε μέχρι και τις 20.57, οπότε και έπρεπε να διακόψει για τη μετάδοση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Απόδειξη ότι στις προθέσεις της ΕΡΤ δεν ήταν η περιορισμένη μετάδοση της ομιλίας της κυρίας Γεννηματά, αποτελεί το γεγονός ότι στα δελτία ειδήσεων της ίδιας ημέρας, όσο και της επομένης, μεταδόθηκαν εκτενή ρεπορτάζ. Η ΕΡΤ κάλυψε επίσης, όλες τις δραστηριότητες της κυρίας Γεννηματά στη ΔΕΘ και προσέφερε εικόνα σε όλα τα ιδιωτικά κανάλια.

Η ΕΡΤ θεωρεί άδικη την κατηγορία του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ και είναι πάντα ανοιχτή για να φιλοξενήσει τον οποιοδήποτε πολιτικό αρχηγό».

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ