MEDIA

Ανασκόπηση Champions League στον OTE TV

Ανασκόπηση Champions League στον OTE TV

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για το τι ετοιμάζουν στον ΟΤΕ για τη φετινή ανασκόπηση του… σεντονιού.

Την Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 21.00, συντονιζόμαστε με το OTE SPORT 1HD για να θυμηθούμε πώς έφτασε η Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή της Ευρώπης, για 11η φορά στην ιστορία της, στην ανασκόπηση της χρονιάς που ετοίμασε η δημοσιογραφική ομάδα του ΟΤΕ TV για το UEFA Champions League.

* Οι κυριότερες στιγμές και όσα σημαντικά συνέβησαν από τον Σεπτέμβριο του 2015 και την εκκίνηση της αγωνιστικής περιόδου, έως τον Μάιο και τη μεγάλη βραδιά του τελικού στο "Σαν Σίρο", συγκεντρώθηκαν σε μία ειδική εκπομπή.

* Θα παρακολουθήσουμε τις εκπλήξεις στην φάση των ομίλων, την πορεία που διέγραψε ο Ολυμπιακός στη διοργάνωση, αλλά και τις ομάδες που κυριάρχησαν έως ότου φτάσει η σεζόν στα νοκ άουτ παιχνίδια.

* Ο ΟΤΕ TV έχει ετοιμάσει ανάλυση των ζευγαριών που έφτασαν έως τους "16", αλλά και εκτενή αναφορά στις φάσεις που έκριναν τα αποτελέσματα και "σφράγισαν" τα εισιτήρια για τα προημιτελικά.

* Τα κανάλια ΟΤΕ SPORT είχαν απεσταλμένους από την φάση των "8" έως και τον τελικό στο Μιλάνο, οι οποίοι φρόντισαν να μεταφέρουν κάθε στιγμή, όλο το ρεπορτάζ, μαζί με αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

* Φυσικά, ο τελικός της 28ης Μαΐου ήταν μια πραγματική γιορτή για τους απανταχού φίλους του ποδοσφαίρου, αλλά και για την αθλητική ομάδα του ΟΤΕ TV, ενός από τα 14 κανάλια παγκοσμίως που "πάτησαν" με τις κάμερες τους στο χορτάρι του "Σαν Σίρο".

* Από την ανασκόπηση της χρονιάς, δεν θα μπορούσε να λείψει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του UEFA Champions League, που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ για τέταρτη διαδοχική σεζόν -με 16 γκολ, συμπεριλαμβανομένου αυτού που έδωσε το τρόπαιο στη "βασίλισσα".

* Επίσης, θα απολαύσουμε τα δέκα καλύτερα γκολ που σημειώθηκαν στη διάρκεια της χρονιάς.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ