ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η ωραία Ελένη της επίσημης αγαπημένης

Η ωραία Ελένη της επίσημης αγαπημένης

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ δεν προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο αλλά η 28χρονη πανέμορφη Ελένη Καρακεχαγιά τράβηξε τα βλέμματα πάνω της στο Τορίνο. Πως; Την απάντηση τη δίνει στο Sport24.gr η 28χρονη από το Σταυρό (PHOTOS).

Η Ελένη Καρακεχαγιά αν και πρωτάρα στο πλευρό της Εθνικής ομάδας μπάσκετ κατά την παρουσία της στο προολυμπιακό τουρνουά που διεξήχθη προ ημερών στο Τορίνο δεν άργησε να μπει στη λογική της κερκίδας των "Πελαργών". Συνάμα τράβηξε την προσοχή όλων με την ομορφιά της αλλά και με το πως είχε επιλεχθεί να είναι ντυμένη. Ως "αρχαία Ελληνίδα" μετά από έμπνευση του γνωστού "τσολιά" και φίλου της Γιώργου Φιλίππου.

Η παρουσία της 28χρονης από το Σταυρό στην ελληνική κερκίδα έδωσε άλλη ομορφιά σε αυτήν και στην όλη προσπάθεια της "επίσημης αγαπημένης" για την επίτευξη του στόχου της. Της πρόκρισής της στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν σε λίγες μέρες στο Ρίο της Βραζιλίας.

Ο στόχος μπορεί να μην επιτεύχθηκε αλλά το σίγουρο είναι ένα. Πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κέρδισε μία ακόμη πιστή φίλαθλο καθώς παρά τη στεναχώρια της είναι ήδη έτοιμη για το επόμενο ραντεβού της Εθνικής μας. "Εννοείται ότι θα ξαναπάω", παραδέχθηκε στο Sport24.gr έχοντας επιστρέψει και πάλι σπίτι της ετοιμάζοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές. Αντί ωστόσο αυτού θα προτιμούσε να συνέχιζε την οργάνωση του ταξιδιού της για την χώρα της σάμπα.

Η ωραία Ελένη της επίσημης αγαπημένης

Ελένη Καρακεχαγιά και Γιώργος Φιλίππου μπορεί να μην έχουνε κοινή καταγωγή αφού προέρχονται από κοντινά χωριά λίγο έξω από τη μπασκετομάνα Θεσσαλονίκη. Το Σταυρό και την Ασπροβάλτα που τους χωρίζουν 15 χιλιόμετρα. Μαζί τους θα πρέπει να σημειωθεί πως για μία ακόμη χρονιά ήταν και ο τριτοετής φοιτητής της Νομικής Γιώργος Διαλυνάς που είχε φθάσει στο Τορίνο από το Ηράκλειο μαζί με τον πατέρα του Κώστα.

Κι αν ο Γιώργος Φιλίππου ήταν πλέον γνώριμος από τον τρόπο ενδυμασίας του ως "τσολιάς" η Ελένη Καρακεχαγιά ήταν επόμενο να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της από τη δική της εμφάνιση. Εμφάνιση που αποτέλεσε έμπνευση του καλού της φίλου για τις ημέρες των παιχνιδιών της Εθνικής μας ομάδας αλλά και του τελικού του τουρνουά παρά την απουσία της "επίσημης αγαπημένης". Η... ωραία Ελένη όμως ήταν και πάλι εκεί στο ραντεβού Ιταλία-Κροατία παροτρύνοντας τους διοργανωτές να ενισχύσουν το σύνολο του Ετόρε Μεσίνα.

Συγκεκριμένα η Ελένη Καρακεχαγιά εμφανίστηκε στους δρόμους του Τορίνο με εκτεταμένο μακιγιάζ τόσο στο σώμα της αλλά και στο πρόσωπό της, με σανδάλια - κάτι στο οποίο βοήθησε και ο καιρός - και αρχαιοπρεπές ντύσιμο. Και σε όλα αυτά μαζί μία μεγάλη ελληνική σημαία.

Η αρχή έγινε στο δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής μας στη φάση του ομίλου, μετά από την απουσία της στην πρεμιέρα κόντρα στο Ιράν. Στο νικηφόρο παιχνίδι με το Μεξικό όπου μετά από το τέλος του και χωρίς δεύτερη σκέψη οι Γιώργος Φιλίππου και Ελένη Καρακεχαγιά δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ τον Γιώργο Βασιλακόπουλο αλλά και τον άλλοτε διεθνή μας σέντερ τον Παναγιώτη Φασούλα.

Η ωραία Ελένη της επίσημης αγαπημένης

"Με παρέσυρε ο φίλος μου ο Γιώργος", τονίζει η Ελένη Καρακεχαγιά πραγματοποιώντας ένα σύντομο ταξίδι στο χρόνο για το πως προέκυψε η ιδέα για το ταξίδι της στο Τορίνο. "Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ και πολύ. Είπα το ναι και βρέθηκα μαζί του στο πλευρό της Εθνικής μας με στόχο μας να τη βοηθήσουμε να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα σε κάποιο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας μπάσκετ και εννοείται ότι θα ξαναπάω". Όχι όμως και η πρώτη φορά που πηγαίνει στο γήπεδο. "Μέχρι στιγμής πήγαινα στο γήπεδο μόνο στη Τούμπα γιατί είμαι ΠΑΟΚ όπως και όλη η οικογένειά μου. Πλέον όμως μετά τη τρελή εμπειρία που είχα στο Τορίνο θα πηγαίνω και στην Εθνική μπάσκετ που με κέρδισε. Μία τρελή εμπειρία τόσο εντός του γηπέδου στην κερκίδα με τους "Πελαργούς" αλλά και στους δρόμους την ημέρα των παιχνιδιών".

Ποια ήταν όμως η εμπειρία της στους δρόμους του Τορίνο; "Όπως ήμουνα ντυμένη "αρχαία Ελληνίδα", μία έμπνευση του φίλου του μου Γιώργου που ήταν ντυμένος ως γνωστό "τσολιάς", χρειάστηκε να κάνουμε πάνω από μισή ώρα για να φθάσουμε στο γήπεδο. Κι αυτό γιατί κάθε πέντε λεπτά μας σταματούσαν για να βγούνε φωτογραφία μαζί μας. Μας ρωτούσαν γιατί ήμασταν ντυμένοι έτσι και τους εξηγούσαμε. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα αλλά το απόλαυσα. Μάλιστα δεν θα ξεχάσω μία Γιαπωνέζα που με πλησίασε και κατάλαβε τι ακριβώς ήμουνα ντυμένη".

Η ωραία Ελένη της επίσημης αγαπημένης

Κι αν ο δρόμος προς το κλειστό γήπεδο είχε συχνές στάσεις για την Ελένη Καρακεχαγιά και την παρέα της η εμπειρία εντός αυτού στην κερκίδα μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες φιλάθλους ήταν διαφορετική. "Στην κερκίδα ήμασταν οι μόνοι που ακουγόμασταν. Ακόμη και στην ήττα μας από την Κροατία που μας στέρησε να διεκδικήσουμε κόντρα στην Ιταλία το εισιτήριο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Παρόλα αυτά κι αφού η ελπίδα που είχαμε είχε χαθεί, όπως και η οργάνωση του δικού μας ταξιδιού που την είχαμε ξεκινήσει, πήγαμε και στο τελικό όπου υποστηρίζαμε την Ιταλία. Και πάλι ήμασταν εμείς αυτοί που ακουγόμασταν και φροντίσαμε να παρασύρουμε και τους Ιταλούς φιλάθλους να υποστηρίξουν πιο θερμά την Εθνική του ομάδας για να φθάσει στη νίκη. Εγώ μάλιστα είχα κάνει και μία δεύτερη καρδιά στα χρώματα της Ιταλίας".

Κι αν κάπως έτσι έφθασε στο τέλος το πρώτο ταξίδι της Ελένης Καρακεχαγιά στο πλευρό της Εθνικής ομάδας μπάσκετ φρόντισε να βγει ουκ ολίγες φωτογραφίες με τους Έλληνες διεθνής, και όχι μόνο, για το ήδη πλούσιο αρχείο της. Ακόμη και αν αυτές βγήκαν μετά τον αποκλεισμό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος από την Κροατία. "Μπορεί να υπήρχε στεναχώρια και απογοήτευση στις τάξεις της Εθνικής μας μετά τον αποκλεισμό αλλά όλοι τους φρόντισαν να μας ευχαριστήσουν για το ότι βρεθήκαμε στο πλευρό τους. Ο παίκτης που ξεχώρισα ήταν ο αρχηγός μας. Ο Γιάννης Μπουρούσης που θεωρώ ότι πρόκειται για ένα απίστευτο παιδί".

Related content Μάλιστα κι επειδή όπως λέει και ο σοφός μας λαός... "τρώγοντας ανοίγει η όρεξη" η Ελένη Καρακεχαγιά αφού βρέθηκε στο προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο στο πλευρό της Εθνικής μπάσκετ θέλοντας να ανανεώσει το ραντεβού της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο λίγο έλειψε να βρεθεί στο τελικό του EURO της Γαλλίας. Το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Παρίσι υποστηρίζοντας την Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος και μετέπειτα Πρωταθλήτρια Ευρώπης κόντρα στη Γαλλία.

"Η αλήθεια είναι ότι είχαμε κάνει την έρευνά μας για να πάμε στο Παρίσι και να παρακολουθήσουμε το τελικό του EURO. Βασικά ο Γιώργος (σ.σ. Φιλίππου) με τις άκρες που έχει αλλά τα στενά χρονικά περιθώρια που είχαμε αποτέλεσαν το βασικό εμπόδιο που δεν ταξιδέψαμε. Φυσικά και θα ήμασταν στο πλευρό της Πορτογαλίας και του Φερνάντο Σάντος που έχει περάσει από την Εθνική μας ομάδα και τον ΠΑΟΚ και στο τέλος θα πανηγυρίζαμε και εμείς μαζί του αλλά το κάναμε από εδώ".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ