ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δάρας: ''Τσακίρη, γύρνα τώρα''

Δάρας: ''Τσακίρη, γύρνα τώρα''
Πανιώνιος, πανηγυρικό INTIME SPORTS

Μία μέρα μετά την παραμονή του Πανιωνίου στη Superleague, ο πρόεδρος Χρήστος Δάρας μέσω του Sport24.gr καλεί τον Κωνσταντίνο Τσακίρη να επιστρέψει. Επίσης, αποκάλυψε ότι "συνεχίζουμε με Ουζουνίδη''!

Η Πλατεία πανηγυρίζει. Ο Πανιώνιος κατάφερε να εξασφαλίσει την ύστατη στιγμή την παραμονή του στη Superleague, μετά το 0-0 με τον ΠΑΟΚ. Ο Ιστορικός στηρίχθηκε σε Έλληνες ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων αρκετοί προέρχονταν από τη Football League. Ο πρόεδρός του Χρήστος Δαράς δηλώνει στο Sport24.gr πως η σωτηρία ισοδυναμεί με κατάκτηση πρωταθλήματος!

Υποστηρίζει ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν κουμαντάρεται και δεν ελέγχεται από κανέναν, ενώ κάνει κάλεσμα στον πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Κωνσταντίνο Τσακίρη, να επιστρέψει και να την καθοδηγήσει στο πρωτάθλημα της Superleague. Κατέστησε σαφές ότι η συνεργασία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη θα συνεχιστεί και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ σχολίασε με νόημα για το ματς της Κυριακής (10/5) με τον ΠΑΟΚ: ' 'Μήπως έπρεπε να παίζαμε μέχρι σήμερα για να πέσει ο Πανιώνιος; Μου αρέσει που έλεγαν ότι θα έρθει ο ΠΑΟΚ να παίξει φιλικά. Λες και έπαιζε τελικό Κυπέλλου. Τέτοια εικόνα είχε χθες''.

Δάρας: ''Τσακίρη, γύρνα τώρα''
INTIME SPORTS

- Καρδιοχτυπήσατε, αλλά η παραμονή εξασφαλίστηκε, έστω και στο νήμα. Πόσο σημαντική είναι για τον Πανιώνιο η εξέλιξη αυτή;

''Με δέκα λεπτά καθυστέρηση, καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία. Μήπως έπρεπε να παίζαμε μέχρι σήμερα για να πέσει ο Πανιώνιος; Μου αρέσει που έλεγαν ότι θα έρθει ο ΠΑΟΚ να παίξει φιλικά. Λες και έπαιζε τελικό Κυπέλλου. Τέτοια εικόνα είχε χθες. Αυτό δείχνει ότι ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα μόνη της, χωρίς στήριξη είτε από άλλες μεγάλες ομάδες είτε από διαιτησίες. Είναι μια ομάδα που παίζει μόνη της και προσφέρει μόνη της. Χωρίς καμία βοήθεια από κανέναν.

Δάρας: ''Τσακίρη, γύρνα τώρα''
INTIME SPORTS

Ο όρος μας ήταν να μείνουμε στη Superleague. Όρος απαράβατος ήταν η ομάδα να μείνει στην πρώτη κατηγορία. Και όχι να πέσει στη Γ' Εθνική, διότι αν θέλαμε κάτι τέτοιο, δεν θα τραβάγαμε φέτος ότι περάσαμε. Αυτό είναι το μόνο εύκολο. Και τώρα αν θέλουμε πάμε και τη ρίχνουμε. Γνωρίζουμε πλέον ακόμα καλύτερα ότι πρέπει να στηριχτούμε στα δικά μας παιδιά, στις δικές μας δυνάμεις. Και για αυτό και θα αποδώσουμε. Η παραμονή μας είναι μεγαλύτερο επίτευγμα και από το να πάρεις πρωτάθλημα. Ο Πανιώνιος δεν εξαρτάται και δεν κουμαντάρεται από πουθενά. Μπορεί και στέκεται στην κατηγορία κόντρα σε όλες αυτές τις καταστάσεις''.

Δάρας: ''Τσακίρη, γύρνα τώρα''
INTIME SPORTS

-Τα χρέη του Πανιωνίου τι ποσό αγγίζουν;

''Τα χρέη της ομάδας όσα και αν είναι, από τη στιγμή που θα μπούμε στο άρθρο 100 θα μπορέσουμε να τα ρυθμίσουμε. Αλλά δεν ξέρω τι φταίω εγώ και η διοίκηση να πληρώνουμε χρέη πέντε ετών πριν. Έχουμε αναλάβει όλα τα χρέη, αλλά όρος μας ήταν να μη ρίξουμε την ομάδα. Και όποιος επενδυτής θέλει να έρθει, ας έρθει, αλλά να έχει την ομάδα εκεί που του αξίζει, δηλαδή στη Superleague. Και όχι στη Γ' Εθνική. Αυτό είναι για άλλους''.

Δάρας: ''Τσακίρη, γύρνα τώρα''
INTIME SPORTS

-Με τον κ. Τσακίρη έχετε κάνει επαφή για να επιστρέψει στον Πανιώνιο;

''Μακάρι να έρθει ο κ. Τσακίρης, είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά, έχει δαπανήσει πολλά χρήματα. Μακάρι να έρθει τώρα. Μετά χαράς μου. Αλλά να τον πάρει στη Superleague. Σήμερα, τώρα μπορεί να έρθει; Η μεγαλύτερη χαρά μου θα ήταν. Όχι όμως να πέσει ο Πανιώνιος για να πάρει την ομάδα. Έτσι την παίρνεις και εσύ και ο καθένας''.

Δάρας: ''Τσακίρη, γύρνα τώρα''
INTIME SPORTS

-Θα συνεχίσετε και τη νέα χρονιά με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο;

''Στον προπονητή χρωστάμε, δεν μας χρωστάει. Ήταν ο κύριος υπεύθυνος που καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία. Λειτουργούσε χθες λες και ήταν οπαδός της ομάδας. Θα συνεχιστεί η συνεργασία μας. Είμαι σίγουρος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτόν τον άνθρωπο''.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ