SPORT24

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας (03/03)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας (03/03)

Τα "κλειδιά" του πράσινου θριάμβου στο Φάληρο, το ξέσπασμα του Ρομπέρτο, η δίκη του Πιστόριους και η γκολάρα του Ρομέρο. Δείτε ποιες ήταν οι ειδήσεις που ξεχώρισαν την Δευτέρα.

Ποιες ήταν οι σημαντικότερες αθλητικές ειδήσεις της Δευτέρας (03/03) στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο; Διαβάστε τες όλες εδώ!

Δεν κατέβηκε να παίξει κουτουρού μπουγάτσα

Ο Κώστας Καίσαρης διαβάζει το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-3 κι αποφαίνεται: το πήδημα και το ξύλο δεν ξεχνιούνται ποτέ!

Τα ξένα ΜΜΕ για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Στην άτυχη στιγμή του Ολαϊτάν, αλλά και στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη του ήττα, στέκονται κατά βάση τα ΜΜΕ του εξωτερικού. Διαβάστε τι αναφέρουν.

Από την κορυφή στην κατάρρευση

Η στιγμή που ο Μάικλ Ολαϊτάν κατέρρευσε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό "πάγωσε" τους πάντες και το Sport24.gr βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο, μεταφέροντας όλα τα νεότερα για την κατάσταση του.

Τα τρία "κλειδιά" της νίκης του Παναθηναϊκού

Όλη την εβδομάδα το πλάνο του Γιάννη Αναστασίου για το ντέρμπι ήταν βασισμένο στους τρεις τομείς που θα χτυπήσουν οι πράσινοι: την πίεση, τις αντεπιθέσεις και το κλείσιμο των ατού του Ολυμπιακού.

Ξεσπάθωσε στο Instagram

Ο Ρομπέρτο πόσταρε στο Instagram τους "κανόνες της καλύτερης ομάδας", αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Ολυμπιακός τους τηρεί, αλλά ο Παναθηναϊκός όχι.

H πράσινη αήττητη ομάδα

Με το 0-3 στο Καραϊσκάκης ο Παναθηναϊκός κράτησε "ζωντανό" ένα δικό του επίτευγμα. Το Sport24 γυρίζει τον χρόνο πίσω και θυμίζει (και με video-αφιέρωμα) την πορεία της αήττητης ομάδας της σεζόν 1963-64 αλλά και ποιοι έπαιξαν για το Τριφύλλι εκείνη την ιστορική περίοδο.

Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Με δύο γκολ από τους κεντρικούς αμυντικούς του ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε πολύ σημαντική νίκη στα Χανιά επί του Πλατανιά (1-2) και επί της ουσίας εξασφάλισε την παραμονή. Έχασαν ευκαιρίες οι Κρητικοί στα τελευταία λεπτά.

Οι καλύτερες φωτογραφίες του Σαββατοκύριακου

Οι καλύτερες φωτογραφίες του Σαββατοκύριακου

Δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από διάφορα γήπεδα στην Ελλάδα σε αγώνες που έγιναν το Σαββατοκύριακο.

Χωρίς Κονέ με Νότιο Κορέα

Μετά τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και ο Παναγιώτης Κονέ θα χάσει το φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με τη Νότιο Κορέα λόγω τραυματισμού.

Ομάδες ενός άλλου Θεού…

Ο Θανάσης Κρεκούκιας ασχολείται με την περίπτωση της Βιγιαρεάλ, οι υπεύθυνοι της οποίας μετέτρεψαν μια πράξη βίας σε γιορτή του ποδοσφαίρου. Απλά παραδείγματα σωστής διαχείρισης του προϊόντος.

Aπόλλων Πάτρας - Ολυμπιακός 67-76

Τρεις ημέρες πριν τον πρώτο "τελικό" που έχει να δώσει στο Top-16 της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός νίκησε τον Απόλλων Πάτρας με σκορ 67-76, παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ ανά διαστήματα.

Το πρώτο καλάθι του Όντομ με τη Λαμποράλ!

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας (03/03)

"Αθώος" δήλωσε ο Πιστόριους

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε ο Όσκαρ Πιστόριους. Πολλά προβλήματα κατά την πρώτη μέρα της δίκης, ενώ μια γυναίκα κατέθεσε πως άκουσε ανδρικές και γυναικείες φωνές.

Η γκολάρα του Σεμπαστιάν Ρομέρο

Η Κίλμες με την γκολάρα του πρώην άσου του Παναθηναϊκού, Σεμπαστιάν Ρομέρο, πήρε τους πρώτους τους βαθμούς, ήρωες επίσης Σάρατε για Βέλες και Τεόφιλο Γκουτιέρες για Ρίβερ (video).

Τσακωμός στον αέρα!

Τσακωμός στον αέρα!

Όταν η συνέντευξη ξεκινά με τον ποδοσφαιριστή να λέει στο δημοσιογράφο "έχεις φάτσα οπαδού της αντιπάλου", η συνέχεια είναι ακόμα καλύτερη... (video).

Πήρε μεταγραφή για Μ. Γιουνάιτεντ ο... Πελεγκρίνι!

Η ευτυχία του Μανουέλ Πελεγκρίνι για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ με τη Μάντσεστερ Σίτι ήταν τόσο μεγάλη ώστε να μεταγράψει τον... εαυτό του στη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ (video)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ