ΣΤΗΛΕΣ

Πήρε μεταγραφή για Μ. Γιουνάιτεντ ο... Πελεγκρίνι!

Πήρε μεταγραφή για Μ. Γιουνάιτεντ ο... Πελεγκρίνι!

Η ευτυχία του Μανουέλ Πελεγκρίνι για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ με τη Μάντσεστερ Σίτι ήταν τόσο μεγάλη ώστε να μεταγράψει τον... εαυτό του στη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ (video)!

Το πιθανότερο είναι πως επρόκειτο για λάθος της στιγμής πάνω στη γενικότερη ευφορία για την κατάκτηση της πρώτης του κούπας με τη Μάντσεστερ Σίτι, αυτό πάντως δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι οπαδοί των "πολιτών" υπέστησαν σοκ ακούγοντας τον Μανουέλ Πελεγκρίνι στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ ( 3-1 τη Σάντερλαντ ).

Και αυτό γιατί σε ερώτηση που του έγινε αναφορικά με τα συναισθήματά του (από τον δημοσιογράφο του BBC, Μαρκ Κλέμιτ, ο οποίος κάλυπτε το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο στο "Γουέμπλεϊ"), ο Χιλιανός τεχνικός δήλωσε:

"Λατρεύω την πίεση, το να κουμαντάρω μία μεγαλη ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ καλό".

Πήρε μεταγραφή για Μ. Γιουνάιτεντ ο... Πελεγκρίνι!

Ο δημοσιογράφος δεν... επενέβη μετά το σφάλμα του Πελεγκρίνι, είτε επειδή δεν αντιλήφθηκε το μπέρδεμα είτε για λόγους ευγενείας προς τον τεχνικό των "πολιτών", ωστόσο ο Πελεγκρίνι δεν κατάφερε να ξεγλιστρήσει από τη δαγκάνα των social media.

Άλλου που δεν ήθελε ο κόσμος δηλαδή, σε μία εποχή μάλιστα που ο ομόλογός του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες, δεν περνάει και την καλύτερη φάση της καριέρας του, ειδικά μετά την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τη φάση των "16" του Champions League .

Δείτε την γκάφα του Πελεγκρίνι από το 1' 20'' του video.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ