Περισσότερα...
 Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2010 20:26
Διαφήμιση | Επικοινωνία
 
Τρεις δεν είχαν ρεπό
Επίσημη ιστοσελίδα Λεβαδειακού
Super League
Επιστροφή στις προπονήσεις για Ντιμπαλά
Σκούρα τα πράγματα για Μέλμπεργκ
Παίζει με Ολυμπιακό ο Ουριμπάρι
Αρθροσκόπηση για Μαρκές - ΟΚ ο Καρλίνιος
Σαριέγκι: "Είναι φανταστικός παίκτης ο Σισέ"
Λεβαδειακός
Τρεις απόντες από την προπόνηση
Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 5-1
Χωρίς Μπλάζιτς, Βασιλείου, Κόλτζο με ΟΣΦΠ
Πονοκέφαλος με... Βασιλείου
Χωρίς Κόλτζο με Ολυμπιακό

Λεβαδειακός
Τρεις δεν είχαν ρεπό

Δημοσίευση: 23 Νοεμβρίου 2009 23:33


Τα προβλήματα στο "στρατόπεδο" του Λεβαδειακού δεν έχουν τελειωμό και ο Κίκε Ερνάντεθ για ακόμα μία ημέρα συνέχισε να έχει ισχυρούς αγωνιστικούς... πονοκεφάλους.

Ημέρα ρεπό η Δευτέρα, ωστόσο τρεις παίκτες έδωσαν το παρών στο Δημοτικό στάδιο. Ο λόγος για τους Ταραλίδη, Πάουλο Κόστα και Μπλάζιτς, οι οποίοι προέρχονται από μικροτραυματισμούς και ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Μάλιστα ο Μπλάζιτς κατά τη διάρκεια του προγράμματος που εκτελούσε αισθάνθηκε αδιαθεσία και στη συνέχεια επισκέφθηκε παθολόγο ιατρό ο οποίος του συνέστησε μία σειρά εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Εξάλλου, ο Γιάννης Ταραλίδης υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική τομογραφία στο πόδι του για να διαπιστωθεί η προέλευση των ενοχλήσεων που ένιωθε.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή δεν έλαβαν μέρος στην προπόνηση ο Μουλόπουλος και ο Βασιλείου, με τον πρώτο να έχει αιμάτωμα στα πλευρά και τον δεύτερο στην ποδοκνημική.



Εκτυπώστε το
Στείλτο με email
Φυλάξτε το!
Top 10