Δημοσίευση: 23 Νοεμβρίου 2009 23:33 Τα προβλήματα στο "στρατόπεδο" του Λεβαδειακού δεν έχουν τελειωμό και ο Κίκε Ερνάντεθ για ακόμα μία ημέρα συνέχισε να έχει ισχυρούς αγωνιστικούς... πονοκεφάλους.
Ημέρα ρεπό η Δευτέρα, ωστόσο τρεις παίκτες έδωσαν το παρών στο Δημοτικό στάδιο. Ο λόγος για τους Ταραλίδη, Πάουλο Κόστα και Μπλάζιτς, οι οποίοι προέρχονται από μικροτραυματισμούς και ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.
Μάλιστα ο Μπλάζιτς κατά τη διάρκεια του προγράμματος που εκτελούσε αισθάνθηκε αδιαθεσία και στη συνέχεια επισκέφθηκε παθολόγο ιατρό ο οποίος του συνέστησε μία σειρά εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.
Εξάλλου, ο Γιάννης Ταραλίδης υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική τομογραφία στο πόδι του για να διαπιστωθεί η προέλευση των ενοχλήσεων που ένιωθε.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή δεν έλαβαν μέρος στην προπόνηση ο Μουλόπουλος και ο Βασιλείου, με τον πρώτο να έχει αιμάτωμα στα πλευρά και τον δεύτερο στην ποδοκνημική.