MARKET

Το Sport24.gr εγκαινιάζει τα longform άρθρα

Το Sport24.gr εγκαινιάζει τα longform άρθρα

Νέα ενότητα και template περιεχομένου, για καλύτερο και πιο ξεκούραστο διάβασμα από το Sport24.gr. Οι καλύτερες αναλύσεις και απόψεις στην πιο μεγάλη, όπως τους αξίζει, έκδοση.

Το Sport24.gr, το μεγαλύτερο και πρωτοπόρο αθλητικό site, είναι η αρχική σελίδα στην αθλητική ενημέρωση για εκκατομύρια αναγνώστες πανελλαδικά αλλά και στο εξωτερικό. Με τις live περιγραφές αγώνων, τη συνεχή ενημέρωση, την παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες, τόσο στο web όσο και στο mobile, είστε διαρκώς συνδεδεμένοι με όσα συμβαίνουν στον ελληνικό και διεθνή αθλητικό χώρο.

Σήμερα, το Sport24.gr εγκαινιάζει μια νέα παρουσίαση του περιεχομένου του, με στόχο την καλύτερη και πιο σωστή προβολή των άρθρων που πρεσβεύουν το longform και quality journalism . Με απολύτως καθαρό layout που αναδεικνεύει και κάνει πιο εύκολη την αναγνώση, καθώς και με τις διαφημίσεις προσαρμοσμένες για πιο ξεκούραστο και απρόσκοπτο διάβασμα, τα longform θα είναι ο χώρος που θα φιλοξενούνται οι καλύτερες αναλύσεις και απόψεις, από επιλεγμένους δημοσιογράφους του Sport24.gr

Θα τα βρείτε τόσο στο web, όσο και στο mobile αλλά και το iOS & android app του Sport24.

Καλή απόλαυση,

Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ