MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΠΟΛΩΣΗ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΠΟΛΩΣΗ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία, τα στατιστικά και τις βαθμολογίες για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Aκόμη ένα ευρωπαϊκό τριήμερο, το δεύτερο για το 2013 πέρασε στην ιστορία και η ομάδα που κέρδισε ουσία κι εντυπώσεις, η Μίλαν, δεν... προλαβαίνει να χαρεί. Μόλις τρεις μέρες μετά το 2-0 επί της Μπαρτσελόνα, αντιμετωπίζει την Ιντερ στο σπουδαίο ντέρμπι της Λομβαρδίας.

Οι «νερατζούρι» του Αντρέα Στραματσόνι (υπό έντονη αμφισβήτηση) έχουν πάρει τη νίκη στα τελευταία τρία μεταξύ τους ματς, αλλά ποιος μπορεί να αψηφήσει μία ομάδα που δεν άφησε την... παρέα του Λίο Μέσι να της κάνει έστω μισή ευκαιρία; Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για το πιο εμπορικό ματς του κουπονιού και δεδομένου ότι μεσοβδόμαδα δεν υπάρχουν υποχρεώσεις των δύο σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, μας ωθεί στο να περιμένουμε να τα δώσουν όλα οι δύο «μονομάχοι», έστω και αν το διακύβευμα δεν είναι ο τίτλος, αλλά μία θέση στον... ήλιο της πρώτης τριάδας που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Εξόχως σημαντικό ματς έχουμε και στην Πρέμιερ Αγγλίας. Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Τσέλσι και καλείται να αποδείξει ότι δεν κοιτάει μόνο μπροστά, αλλά και πίσω. Η απόσταση των 12 βαθμών από τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ καθιστά τις όποιες ελπίδες για την επανάκτηση του τίτλου απαγορευτικές, ενώ αν νικήσουν οι Λονδρέζοι να πλησιάσουν τους «πολίτες» στη 2η θέση και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής. Οι... αυθεντικοί λάτρεις του βρετανικού ποδοσφαίρου πάντως θα έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στο «Γουέμπλεϊ», εκεί όπου Μπράντφορντ και Σουόνσι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό του Λιγκ Καπ. Οι δύο... Σταχτοπούτες του θεσμού βρίσκονται για πρώτη φορά σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης και παρά το ότι τις χωρίζουν τρεις κατηγορίες, στον αγωνιστικό χώρο δύσκολα η διαφορά θα αποδειχθεί το ίδιο μεγάλη.

Εκρηκτικό ματς περιλαμβάνει το πρόγραμμα στην Α' Γαλλίας, με την Παρί Σεν Ζερμέν να υποδέχεται τη Μαρσέιγ, τρεις μέρες πριν από το μεταξύ τους ματς στο Κύπελλο, ξανά στην πρωτεύουσα. Το μίσος ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι άσβεστο εδώ και αρκετές δεκαετίες, ενώ η διαφορά των πέντε βαθμών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία. Την ίδια ώρα, η 2η Λυών καραδοκεί για απώλειες των πρωτοπόρων, τους οποίους θα... πιάσει στην 1η θέση αν νικήσει και οι πρωτευουσιάνοι ηττηθούν.

Στα... δικά μας, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αρη, τρεις μέρες μετά τον επαναληπτικό με τη Λεβάντε, ενώ οι Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ φιλοξενούν τον Λεβαδειακό και την Κέρκυρα αντίστοιχα. Μάχη... σωτηρίας στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να θέλει πάση θυσία το τρίποντο απέναντι στον αξιόμαχο ΟΦΗ.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ