MARKET

Οι γυναίκες παρακολουθούν σπορ

Iranian young woman fans watch their team winning during their 2014 World Cup Asian zone qualifying football match between Qatar and Iran at the Al-Sadd stadium in Doha on, Tuesday,June, 4, 2013. (AP Photo/Osama Faisal)
Iranian young woman fans watch their team winning during their 2014 World Cup Asian zone qualifying football match between Qatar and Iran at the Al-Sadd stadium in Doha on, Tuesday,June, 4, 2013. (AP Photo/Osama Faisal) AP

Σύμφωνα με έρευνα σε 24 χώρες που εκπροσωπούν διαφορετικές κουλτούρες, το 43% ενδιαφέρεται για τα σπορ και τα παρακολουθεί. Τρελές με το ποδόσφαιρο οι Μεξικανές

Οι γυναίκες παρακολουθούν τα σπορ, όπως αποδεικνύει έρευνα που διεξήχθη σε 24 χώρες που εκπροσωπούν διαφορετικές κουλτούρες.

Το 43% λοιπόν ενδιαφέρεται για να σπορ και τα παρακολουθεί από την τηλεόραση. Ποσοστό σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς πως από τους άνδρες παρακολουθεί το 69%.

Το ποσοστό αναβαίνει στην Ινδία (52%), την Ρωσία (48%) και την Βραζιλία (47%), ενώ όσον αφορά συγκεκριμένα στο ποδόσφαιρο, εντυπωσιακός είναι ο αριθμός στο Μεξικό, καθώς το παρακολουθεί το 82% των γυναικών!

Το 68% στην Γερμανία, το 66% στην Μεγάλη Βρετανία και το 64% στην Μαλαισία, όπου πρώτο είναι το Μπάντμιντον με 95%!

Γενικά, πρώτο στις προτιμήσεις των γυναικών είναι το τένις, ακολουθεί ο στίβος και το μπάσκετ. Σε ηλικίες όμως από 16 μέχρι 29 πρώτο είναι το ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ