MARKET

The Corporate Relay Run

The Corporate Relay Run

Μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής στον φιλανθρωπικό αγώνα σκυταλοδρομίας για την ενίσχυση της ένωσης "Μαζί για το παιδί".

Έχουν απομείνει λιγότερες από 40 ημέρες πριν τον αγώνα εταιρικής σκυταλοδρομίας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαΐου στο Πάρκο Νερού στο Παλαιό Φάληρο.

Η ημερομηνία του μεγάλου εταιρικού αγώνα σκυταλοδρομίας The Corporate Relay Run για την ενίσχυση της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» πλησιάζει και οι συμμετοχές αυξάνονται έντονα. Το ενδιαφέρον που έχουν δείξει πολλές επώνυμες αλλά και ανώνυμες εταιρίες και οργανισμοί είναι μοναδικό και συγκινητικό.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και η άμεση ανταπόκριση εταιριών και οργανισμών στηρίζει δυναμικά το νέο αυτό θεσμό που προάγει την υγεία, επιβραβεύει το συναδελφικό πνεύμα και παράλληλα συνεισφέρει σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Το αντίτιμο συμμετοχής ενισχύει 10 κοινωφελή σωματεία μέσω της ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης RED CARPET VIP 300 παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πολλές εταιρίες με το συμβολικό ποσό των 300€ ενισχύουν επιπλέον την ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Αρωγοί στη σημαντική αυτή διοργάνωση είναι οι χορηγοί επικοινωνίας 24media.gr , jenny.gr , ifitnessbook.gr , runningnews.gr , crossfitnews.gr , health4you.gr που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν και προβάλουν την προσπάθειά μας.

Συνδεθείτε με την σελίδα μας www.thecorporaterelayrun.gr ή επισκεφτείτε μας στο facebook και ενημερωθείτε για τη διοργάνωση, τους όρους συμμετοχής του αγώνα, τις παράλληλες δραστηριότητες, τον διαγωνισμό εταιρικού T-Shirt, τη συμμετοχή στο RED CARPET VIP 300 και στο
Heart Center.

Ελάτε ΜΑΖΙ να τρέξουμε για τα παιδιά!

Δηλώστε τώρα συμμετοχή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ