MARKET

Το Sport24.gr στο Ιnstagram

Το Sport24.gr στο Ιnstagram

Το Sport24 ανοίγει το δικό του Instagram και "φωτογραφίζει" τις καλύτερες αθλητικές στιγμές. Την Κυριακή 18/3 "μεταφέρεται" στο Ολυμπιακό Στάδιο από όπου θα ανεβαίνουν φωτογραφίες μέσα και έξω από το γήπεδο για το αιώνιο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακό!

Το Sport24 έφτιαξε στο Instagram το δικό του προφίλ ξεκινώντας άλμπουμ με φωτογραφικές στιγμές μέσα κι έξω από τα γήπεδα. Η αρχή έγινε με αφορμή το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Τις προηγούμενες ημέρες είδατε φωτογραφίες των δύο ομάδων, των πρωταγωνιστών τους και του κόσμου τους, κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Πλέον ο λογαριασμό του Sport24 στο Instagram "μεταφέρεται" στο Ολυμπιακό Στάδιο από όπου την Κυριακή 18/3 θα ανεβαίνουν φωτογραφίες μέσα και έξω από το γήπεδο για το αιώνιο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακό!

Το Sport24.gr στο Ιnstagram

Κάθε μέρα η συντακτική ομάδα του Sport24 "ανεβάζει" τις καλύτερες αθλητικές, φωτογραφικές στιγμές, μέσα από το Instagram, δίνοντας τη δική του ματιά και αισθητική στα αθλητικά γεγονότα. Ψάξτε και βρείτε μας ως " Sport24 " στο Instagram, ακολουθήστε το και μείνετε συντονισμένοι με το κορυφαίο αθλητικό site και μέσα από το φωτογραφικό ρεπορτάζ του.

Το Sport24.gr στο Ιnstagram

Λίγα λόγια για το Instagram

Το Instagram είναι μια εφαρμογή για iPhone μόνο (προς το παρόν τουλάχιστον, αφού θα βγει σύντομα και σε Android) μέσω της οποίας τα μέλη της ανεβάζουν φωτογραφίες, τις επεξεργάζονται πολύ γρήγορα με έξυπνα φίλτρα, βάζουν περιγραφές και τοποθεσίες αν επιθυμούν και μετά τις μοιράζονται με όσους τους ακολουθούν και γενικότερα με όλα τα μέλη του Instagram.

Το Sport24.gr στο Ιnstagram

Είναι το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο για να μοιράζεσαι φωτογραφίες. Κι εμείς έχουμε να μοιραστούμε πολλές!

Το Sport24.gr στο Ιnstagram
Το Sport24.gr στο Ιnstagram

Η πρώτη φωτογραφία από το ΟΑΚΑ (18/3)

Το Sport24.gr στο Ιnstagram
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ