MARKET

Το Sport24.gr πρώτο και τον Νοέμβριο

Το Sport24.gr πρώτο και τον Νοέμβριο

Για άλλο ένα μήνα το SPORT 24 έχει τους περισσότερους αναγνώστες απ' όλα τα αθλητικά sites, καθώς παρέμεινε πρώτο σε unique visitors και για τον Νοέμβριο!

Το Sport24.gr για ακόμη ένα μήνα είναι το μεγαλύτερο αθλητικό site, έχοντας τη δική σας στήριξη καθημερινά και σταθερά από το web αλλά και τις mobile συσκευές σας μέσω του Sport24 app για iPhone ( download) και Android ( download).

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, είναι η πιο σημαντική ευθύνη που έχουμε. Ακολουθεί το Top-10 του περιεχομένου και των θεμάτων του Sport24.gr για τον Νοέμβριο του 2014!

1) Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!!!

Κι όμως ο Kobe Bryant το έβαλε και αυτό! Αυτή η φάση δεν περιγράφεται με λόγια πρέπει απλά να την δείτε, γι’ αυτό σας παραπέμπουμε στο βίντεο με το Top-10!

Το Sport24.gr πρώτο και τον Νοέμβριο
2014 NBAE

2) Σφοδρή επίθεση Μπασινά στην ΕΠΟ!

Η ήττα-σοκ της Ελλάδας από τα Νησιά Φερόε που την έφερε τελευταία στον όμιλο, σχολιάστηκε με καυστικό τρόπο από τον Άγγελο Μπασινά. Δείτε το σχόλιό του.

3) Τα tweets για τον διασυρμό της Εθνικής

Η ταπεινωτική ήττα της Εθνικής Ελλάδας μέσα στο "Καραϊσκάκης" από τα Νησιά Φερόε έβαλε... φωτιά στα social media, με τον Κλάουντιο Ρανιέρι να είναι το "τιμώμενο πρόσωπο" στα καυστικά σχόλια του κόσμου.

4) Το ξύλο που άλλαξε το NBA

Σαν σήμερα, πριν από 10 χρόνια, οι παίκτες των Pistons και των Pacers έγραψαν την πιο "μαύρη" σελίδα στην ιστορία του ΝΒΑ. Θυμηθείτε τη (VIDEO)

5) Η νέα καυτή μούσα του Νεϊμάρ

Μέχρι και ιδιωτικό τζετ νοίκιασε ο Νεϊμάρ για να την φέρει κοντά του. Γνωρίστε την Σάρα Βούτσελιτς, η οποιά έχει πάρει τα... μυαλά του Βραζιλιάνου άσου (φωτογραφίες).

6) Γκατούζο: "Ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα... ελληνική"

Ο Τζενάρο Γκατούζο ανέλυσε για λογαριασμό της εφημερίδας "Tuttosport" τον Ολυμπιακό ενόψει της αναμέτρησης με τη Γιουβέντους .

7) Αποθέωση στους παίκτες του Ολυμπιακού

Το Sport24.gr πρώτο και τον Νοέμβριο

Μόλις οι παίκτες του Ολυμπιακού πέρασαν στο παρκέ για την έναρξη της προθέρμανσής τους, γνώρισαν την αποθέωση από τους "ντέλιγιε" (video)

8) Υποβαθμίζεται το προϊόν

Ο Γιάννης Σερέτης γράφει για μια «ιστορική» διαιτησία, που θύμισε την «Παράγκα» στα καλύτερά της…

9) Τα σενάρια πρόκρισης για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός δεν κρατά πλέον την τύχη στα χέρια του για την πρόκριση στους "16" του Champions League, ενώ υπάρχει και ένα σενάριο που τον αφήνει και εκτός Ευρώπης.

10) Νέο γκολ και ξεχωριστός πανηγυρισμός από Κατσουράνη

Ήταν να μην πάρει μπρος... Ο Κώστας Κατσουράνης βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα, αυτή τη φορά κόντρα στην Τσενάι Τάιτανς. Δείτε πώς το πανηγύρισε (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ