MARKET

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο: ΜΑΧΗ ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο: ΜΑΧΗ ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ

Στα σχοινιά...! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Παρασκευή 4 Απριλίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού με επίκεντρο τις μάχες στη Σούπερ Λιγκ.

Δύο αγωνιστικές απομένουν για το φινάλε της Σούπερ Λιγκ και το ενδιαφέρον κορυφώνεται στη «μάχη» της ουράς.

Το ματς που έριξε την αυλαία της περασμένης αγωνιστικής, βρήκε τον Πλατανιά μεγάλο νικητή, εκτός έδρας, απέναντι στην Ξάνθη (2-3), κάτι που σημαίνει ότι ακόμη και ο Πανιώνιος που έχει 38 βαθμούς, δεν μπορεί να αισθάνεται απόλυτα ασφαλής, ενώ ακόμη και ο Λεβαδειακός (39 βαθμοί) μπορεί να μπλέξει στα μπαράζ, με έναν συγκεκριμένο συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Κοινώς, οκτώ ομάδες παλεύουν για να αποφύγουν μία θέση που οδηγεί στη Φούτμπολ Λιγκ και ακόμη μία που στέλνει τον κάτοχό της στα μπαράζ, ήτοι τους αγώνες της «δεύτερης ευκαιρίας».

Ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται σε αυτή ακριβώς τη θέση και στο εντός έδρας ματς με τον Εργοτέλη θέλει τη νίκη και μόνο, ώστε να ελπίζει αρχικά στην αποφυγή του υποβιβασμού και εν συνεχεία στο να βάλει από κάτω κάποια ομάδα και να αναπνεύσει με μεγαλύτερη άνεση.

Η Βέροια υποδέχεται τον Πανιώνιο και θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι δεν θα έλεγαν «όχι» στην ισοπαλία που θα τους εξασφαλίσει. Η Ξάνθη ταξιδεύει στην Κρήτη και με τη σειρά της ψάχνει το τρίποντο της λύτρωσης, ενώ ο Πλατανιάς πήρε ανάσα, αλλά στο εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό θέλει τη νίκη για να πάρει οριστικά την κατάσταση στα χέρια του. Μία από τα ίδια και η Καλλονή, η οποία βρίσκεται μία... νίκη (μπορεί και ισοπαλία απέναντι στον Πανθρακικό) μακριά από την υπέρβαση που είναι η σωτηρία, αν αναλογιστούμε ότι θα ολοκληρώσει το πρωτάθλημα με 34 ματς εκτός έδρας.

Στο... κόλπο (με την κακή έννοια) βρίσκεται και ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος υποδέχεται τον Ολυμπιακό και ελπίζει στη χαλαρότητα του αντιπάλου του προκειμένου να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που χρειάζεται. Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να χάσει έδαφος εν όψει της «μάχης» των πλέι οφ (υποδέχεται τον Λεβαδειακό), ενώ μία... πρόγευση για τη συγκεκριμένη διαδικασία μας δίνει το ματς του Περιστερίου, ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα κλείνει με το Αστέρας Τρίπολης – Αρης, με τους γηπεδούχους να έχουν το πιο ουσιαστικό κίνητρο.

Από 'κει και πέρα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Λίβερπουλ πέρασε στην κορυφή και θέλει να διατηρηθεί εκεί μετά το ματς απέναντι στην σκληροτράχηλη Γουέστ Χαμ και δη στο Λονδίνο. Εν δυνάμει πρωτοπόρος, όμως, είναι η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία απέχει τέσσερις βαθμούς από τους «κόκκινους», αλλά «χρωστάει» δύο ματς και μπορεί να τους ξεπεράσει. Το εντός έδρας ματς με τη Σαουθάμπτον, πάντως, κρύβει παγίδες. Μονομαχία για την 4η θέση του Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγεται στο «Γκούντισον Παρκ», με την Εβερτον να υποδέχεται την Αρσεναλ, η οποία θα πρέπει να ξεχάσει τα περί τίτλου και να μην χάσει το... σεντόνι.

Εξάλλου, η εκκίνηση στη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας και της Σουηδίας, καθώς και στη Φινλανδία, δίνει στο κουπόνι τη γνωστή, θηριώδη μορφή του, η οποία θα μας συνοδεύσει για ακόμη ενάμιση μήνα...

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ