MARKET

Παίζει δυνατά στους 103,3!

Παίζει δυνατά στους 103,3!

Ξεκίνησε ο Sport24 Radio και ο λόγος πάει στον διευθυντή του. Γράφει για όσα πιστεύουμε, όσα δεσμευόμαστε να κάνουμε και όσα θέλουμε να πετύχουμε, πάντα με αγάπη για τον αθλητισμό και με σεβασμό για τον κόσμο του, εσάς!

Η δυναμική, η εγκυρότητα, η ταχύτητα και όλα τα χαρακτηριστικά του Sport24.gr, του μεγαλύτερου αθλητικού brand στην Ελλάδα, από σήμερα έρχονται κοντά σας και μέσω του ραδιοφώνου!

Το δικό μας γήπεδο είναι στους 103,3 και η ομάδα που έχουμε φτιάξει είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε απαίτηση. Με ρόστερ από κάθε μεγάλο αθλητικό Μέσο ( διαβάστε αναλυτικά), πάμε να αλλάξουμε σελίδα στο αθλητικό ραδιόφωνο. Μαζί σας με 24ωρο πρόγραμμα, μεταδόσεις από κάθε γήπεδο και δυνατότητα να μας ακούτε παντού μέσω ίντερνετ.

Γίνετε φίλοι μας στο facebook, ακολουθήστε μας στο twitter, επισκεφθείτε μας καθημερινά στο www.Sport24radio.gr και μη χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν.

Θα είμαστε παντού, θα είμαστε τα μάτια σας, τα αυτιά σας, η δική σας άποψη. Φυσικά θα συμφωνήσουμε μαζί σας, φυσικά και θα διαφωνήσουμε. Όμως όλοι μαζί θα παλέψουμε για να δούμε τον αθλητισμό με μια άλλη ματιά. Πολύ πιο ήρεμη, πιο χαλαρή και 100% πιο… αγαπησιάρικη, όσον αφορά στο αντικείμενο. Η μπάλα είναι όμορφη και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την διαρκή προσπάθεια να την πληγώσουν. Εμείς ξεκινάμε για να θυμήσουμε στους παλιούς και να συστήσουμε στους νέους τη μαγεία του αθλητικού ραδιοφώνου.

Το ίδιο το Sport24.gr στη δεκαετία που πέρασε, δίδαξε δημοσιογραφικό ήθος και περιέβαλε με σεβασμό τον αθλητισμό και τους πρωταγωνιστές του δίχως να “γέρνει” και με αυστηρές αποστάσεις από όλους. Τώρα, στα μεγάλα γενέθλια, στη συμπλήρωση των δέκα χρόνων της κορυφαίας αθλητικής ιστοσελίδας, έρχεται ο Sport 24 Radio να γεννηθεί, να πορευτεί μαζί σας και να ταξιδέψουμε παρέα.

Μάλιστα, το Sport24.grείναι το πρώτο Μέσο στα χρονικά που κάνει την αντίθετη πορεία, πηγαίνοντας δηλαδή από το digital σε ένα ραδιόφωνο, σε ένα παραδοσιακό, όπως συνηθίζεται να λέμε, Μέσο. Είναι μια ακόμη απόδειξη της δυναμικής που απέκτησε το SPORT 24, μέσα από τη δική σας καθημερινή εμπιστοσύνη.

Καθένας από εμάς καλείται να μπει στο γήπεδο, να στηρίξει την ομάδα, την προσπάθεια και πάνω απ” όλα να στηρίξει τον διπλανό του. Ως διευθυντής, σας υπόσχομαι ένα μόνο πράγμα: Ο Sport 24 Radio, θα κάνει τα πάντα για να λειτουργήσει ως καλοκουρδισμένο σύνολο, σεβόμενο πρώτα τα… αποδυτήριά του και μετά τον κόσμο του! Εσάς, που περιμένουμε στους 103,3 για να τα δώσουμε όλα!

Καλώς ήλθατε στον Sport 24 Radio, τον αθλητικό ραδιοσταθμό που παίζει δυνατά.

Παντελής Διαμαντόπουλος

ΥΓ. Σας λείπει το παραμικρό; Θέλετε κάτι να μας πείτε; Ποιο είναι αυτό που πάντα θέλατε να έχει ένας αθλητικός σταθμός; Οι γραμμές άνοιξαν, στείλτε μας μήνυμα στο facebook, στο twitter, με email στο [email protected] και με τηλέφωνο στο 2106076000.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ