MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΛΕΩΦΟΡΟΣ... ΑΘΗΝΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΛΕΩΦΟΡΟΣ... ΑΘΗΝΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Καλό μήνα με ντέρμπι "αιωνίων"! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Παρασκευή 1 Nοεμβρίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού με τους προβολείς να στρέφονται στη "Λεωφόρο" όπου θα αναμετρηθούν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Η παραδοχή «στα ντέρμπι δεν χωρούν προγνωστικά» μας συνοδεύει εδώ και δεκαετίες. Είναι ουκ ολίγα τα παραδείγματα κατά τα οποία η ομάδα που βρισκόταν στα... κάτω της έβγαλε αντίδραση και πήρε τη νίκη ή θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο φαβορί.

Την περασμένη εβδομάδα, η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε τους αριθμούς απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, τώρα έχουμε το δικό μας clasico. Παναθηναϊκός εναντίον Ολυμπιακού στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και μένει να δούμε αν η λογική θα επικρατήσει ή θα έχουμε κάποια διαφορετική εξέλιξη.

Τη δεδομένη στιγμή, οι Πειραιώτες έχουν το πάνω χέρι σε όλους τους τομείς, εκτός ίσως από το κίνητρο. Διαθέτουν υπέρτερο σύνολο, δοκιμασμένο ήδη σε τρία ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη, μία ένσταση προκύπτει στο κομμάτι της προσήλωσης, δεδομένου ότι ακολουθεί η «μάχη» του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απέναντι στην Μπενφίκα, στην οποία θα κριθεί εν πολλοίς το αν θα συνεχίσει στους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης ή απλά θα κυνηγήσει με αυξημένες πιθανότητες τη μεταπήδηση στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι του Γιάννη Αναστασίου θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να καταφέρουν περισσότερα πράγματα από αυτά που τους δίνει το δικαίωμα το ρόστερ να διεκδικήσουν, ενώ είναι δεδομένο ότι έχουν βελτιωθεί σε σχέση με την εικόνα που έδειχναν στον πρώτο μήνα του πρωταθλήματος. Οι δύο σερί νίκες για πρωτάθλημα και Κύπελλο επί του Εργοτέλη έφεραν χαμόγελα και πίστη εντός των αποδυτηρίων, όμως, για να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, τα λάθη απαγορεύονται... διά ροπάλου.

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΛΕΩΦΟΡΟΣ... ΑΘΗΝΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Από 'κει και πέρα, στην Πρέμιερ Αγγλίας, η Αρσεναλ εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα, αλλά οι πρώτες έξι ομάδες της βαθμολογίας απέχουν μεταξύ τους μόλις τέσσερις βαθμούς και οι ισορροπίες είναι λεπτές. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ υποδέχεται τη σκληροτράχηλη Λίβερπουλ, η οποία δείχνει ότι μπορεί να ακολουθήσει τους συνήθειες υπόπτους, ενώ αν καταφέρει να περάσει νικηφόρα από το «Εμιρέιτς», είναι δεδομένο ότι θα πιάσει κορυφή, με ή χωρίς «συγκάτοικο» (την Τσέλσι).

Στη γερμανική Μπουντεσλίγκα, δεν λείπουν τα σημαντικά ματς. Η Χέρτα καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να διατηρηθεί στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, υποδέχεται όμως την ισχυρή Σάλκε, η οποία ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα από την Ντόρτμουντ στο ντέρμπι του Ρουρ. Το Αμβούργο βρίσκεται σε ανοδική πορεία, αντίπαλός του όμως είναι η Γκλάντμπαχ, η οποία κάνει όνειρα για τετράδα και Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ Ντόρτμουντ και Μπάγερν αναμένεται να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο απέναντι σε Στουτγάρδη και Χόφενχαϊμ αντίστοιχα.

Ντέρμπι έχουμε στην ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν. Μπαρτσελόνα κι Εσπανιόλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με βασικό διακύβευμα το γόητρο, για τις δύο ομάδες της Βαρκελώνης. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, ωστόσο η Εσπανιόλ είναι ανταγωνιστική και μπορεί να... συνεισφέρει ώστε να παρακολουθήσουμε ένα ενδιαφέρον και θεαματικό ματς.

Την ανάκαμψη ζητά η Μίλαν στην ιταλική «Serie A», το εντός έδρας ματς με τη Φιορεντίνα όμως μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ