MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": "Μαρσάρουν" τα ΠΑΝΤΣΕΡ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": "Μαρσάρουν" τα ΠΑΝΤΣΕΡ

Δυνατές κόντρες στην «Μπουντεσλίγκα»! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Ο Γενάρης μπαίνει στην τελική ευθεία και βρισκόμαστε στην εποχή που αρχίζουν τα ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ. Την Κυριακή, το ΟΑΚΑ φιλοξενεί τους δύο «Δικεφάλους», ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, σε μία ιδιαιτέρως κρίσιμη «μάχη» για τη 2η θέση της βαθμολογίας. Τόσο οι γηπεδούχοι του Γκουστάβο Πογιέτ, όσο και οι φιλοξενούμενοι του Ιγκόρ Τούντορ έχουν νικήσει τα τρία από τα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος και κάνουν μεγάλη προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα πλέι οφ, ενώ το γόητρο πάντα παίζει σπουδαίο ρόλο σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την πρώτη απώλεια βαθμών (1-1 με τον Πλατανιά στα Χανιά), αλλά για να χάσει τον τίτλο θα πρέπει να γίνουν συγκλονιστικά πράγματα. Τώρα υποδέχεται την Ξάνθη και είναι το απόλυτο φαβορί, αν και την Τετάρτη οι Ακρίτες κόντραραν τον ΠΑΟΚ (1-1 στα Πηγάδια). Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί στενά την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και θέλει να πλησιάσει στη 2η θέση. Βέβαια, η εκτός έδρας «αποστολή» στη Βοιωτία δεν είναι εύκολη, με τους ομόχρωμους του Λεβαδειακού να διαγράφουν εξαιρετική πορεία (θεωρητικά, ελπίζουν ακόμη και για τα πλέι οφ).

Σχετικά με την Πρέμιερ Λιγκ, ντέρμπι έχουμε στο Λονδίνο. Η Αρσεναλ υποδέχεται την Τσέλσι και παρά το ότι οι δύο τους απέχουν 13 θέσεις και 19 βαθμούς, η μεταξύ τους κόντρα περιλαμβάνει συγκινήσεις, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι οι «μπλε» έφυγαν αλώβητοι απέναντι στους «κανονιέρηδες» στις τελευταίες τέσσερις επισκέψεις τους στο «Εμιρέιτς».

Επανέναρξη έχουμε στη γερμανική Μπουντεσλίγκα έπειτα από διάλειμμα που διήρκησε κάτι περισσότερο από έναν μήνα. Η Μπάγερν απέχει 8 βαθμούς από την Ντόρτμουντ, τη μοναδική ομάδα που μπορεί να... ξεστομίσει ότι την καταδιώκει. Τώρα οι Βαυαροί δοκιμάζονται εκτός έδρας από το Αμβούργο, σε μία έδρα στην οποία την περασμένη σεζόν έμειναν στο 0-0. Πιο δύσκολη, τουλάχιστον στα χαρτιά, είναι η αποστολή των Βεστφαλών, καθώς παίζουν στην έδρα της 4ης Γκλάντμπαχ, η οποία φέτος στο γήπεδό της έχει νικήσει με δύο γκολ διαφορά τις Μπάγερν, Σάλκε και Βόλφσμπουργκ!

Στην Α’ Ιταλίας, η Γιουβέντους των δέκα σερί νικών «πετάει», αλλά η Ρόμα, την οποία φιλοξενεί, φιλοδοξεί να αποδείξει ότι δεν έχει βγει από το παιχνίδι του τίτλου.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ