MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

Επιστρέφουν Βέλγιο, Ολλανδία και Τουρκία! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Από τις τέσσερις δεκαετίες γεμάτες επιτυχίες, σε μία αναμέτρηση στην οποία πάντα το γόητρο παίζει πρωτεύοντα ρόλο, αλλά με διαφορετικό αγωνιστικό διακύβευμα από αυτό που αρμόζει στις δύο ομάδες. Φυσικά, αναφερόμαστε το ντέρμπι της Κυριακής, στο «Ανφιλντ», όπου η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από τη μία οι «κόκκινοι» που μεσουρανούσαν τις δεκαετίες ‘70 και 80’ και από την άλλη οι «κόκκινοι διάβολοι» που μετέτρεψαν την Πρέμιερ Λιγκ σε... τσιφλίκι τους σε αυτές των ‘90 και ‘00. «Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις», θα πουν πολλοί, αλλά το σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη κόντρα αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Οι γηπεδούχοι του Γιούργκεν Κλοπ ισοφάρισαν σε 3-3 την Αρσεναλ την Τετάρτη, σε ένα εκπληκτικό ματς, κι έδειξαν ότι έχουν σφυγμό, ενώ με το ίδιο σκορ τελείωσε το ματς των φιλοξενούμενων του Λουίς Φαν Χάαλ στην έδρα της Νιουκάστλ την Τρίτη.

Η πρωτοπόρος Αρσεναλ παίζει στην έδρα της υπολογίσιμης Στόουκ, ενώ η Λέστερ που αρνείται να εγκαταλείψει το... ρετιρέ, «μονομαχεί» με την ουραγό Αστον Βίλα που πάντως αντέδρασε και νίκησε την Κρίσταλ Πάλας μεσοβδόμαδα.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στις καιρικές συνθήκες, καθώς η κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει τις επόμενες μέρες το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης. Στα... δικά μας, τη Σούπερ Λιγκ, ο Ολυμπιακός πάει στα Χανιά για να παίξει με τον Πλατανιά, ενώ η ΑΕΚ αναμένεται να έχει πιο δύσκολο έργο, στα Γιάννινα, με τον τοπικό ΠΑΣ.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο και ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται από την Ξάνθη στα Πηγάδια. Στην ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία πήρε από τους Καταλανούς το Σούπερ Καπ το καλοκαίρι, ενώ η πρωτοπόρος Ατλέτικο παίζει εκτός έδρας με τη Λας Πάλμας. Τη Σπόρτινγκ Χιχόν υποδέχεται η Ρεάλ Μαδρίτης.

Εξάλλου, ο Γενάρης προχωράει ακάθεκτος και όλο και περισσότερα πρωταθλήματα μπαίνουν στο κουπόνι μας. Σε φάση επανέναρξης βρίσκονται οι πρώτες δύο κατηγορίες σε Τουρκία, Ολλανδία και Βέλγιο, ενώ επιστρέφει δριμύτερη και η Β’ Ιταλίας.

Εξάλλου, πρεμιέρα έχουμε στο νέο πρωτάθλημα της Χιλής, το οποίο θα συντροφεύσει τους λάτρεις του ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής, σε... ώρες δύσκολες.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ