MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ!

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ!

Στη μάχη της πρόκρισης η Ελλάδα! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 άρχισαν το περασμένο τριήμερο, ωστόσο η εθνική Ελλάδας ρίχνεται τώρα στη «μάχη».

Το βράδυ της Τρίτης, φιλοξενείται από το Γιβραλτάρ στο Φάρο της Πορτογαλίας και παρά το ότι η δυναμική του αντιπάλου προδιαθέτει για... περίπατο, η προσοχή θα πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από αυξημένη. Άλλωστε, είναι νωπό το κάζο από τα προκριματικά του Euro 2016, οπότε και οι Νήσοι Φερόες είχαν νικήσει δύο φορές τη «γαλανόλευκη».

Βέβαια, επί των ημερών του Μίχαελ Σκίμπε, η Ελλάδα δείχνει σαφέστατα σημάδια βελτίωσης, με αποκορύφωμα τη φιλική νίκη (2-1) της περασμένης Πέμπτης επί της Ολλανδίας, στο Αϊντχόφεν (πρώτη νίκη στην ιστορία της Εθνικής εις βάρος των «οράνιε»).

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της πειστικής νίκης απέναντι στο Γιβραλτάρ, θεωρητικά, ισοδυναμεί με αποτυχία. Το όλο θέμα, όμως, αποτυπώνεται επακριβώς στα λεγόμενα του Ανδρέα Σάμαρη. «Το αποτέλεσμα με την Ολλανδία ήταν ιδανικό, αλλά το ματς με το Γιβραλτάρ είναι πιο δύσκολο!», δήλωσε ο μέσος της Μπενφίκα και βάσει των όσων δυσάρεστων ακολούθησαν μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας, ουδείς μπορεί να του δώσει άδικο.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα ματς του ομίλου, το θεωρητικό φαβορί για την κατάληψη της 1ης θέσης, το Βέλγιο, ταξιδεύει στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει την Κύπρο, ενώ η Βοσνία περιμένει την Εσθονία στη Ζένιτσα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Η Αργεντινή νίκησε 1-0 την Ουρουγουάη και πέρασε στην 1η θέση, ενώ τώρα έχει θεωρητικά εύκολο έργο, στη Βενεζουέλα. Σημαντικότερος «εχθρός» για την «αλμπισελέστε» είναι η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, στην οποία έχουν ξεσπάσει πολιτικές ταραχές και γι’ αυτό τον λόγο τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυξημένα. Η Ουρουγουάη υποδέχεται την Παραγουάη που προέρχεται από νίκη επί της Χιλής, ενώ η Βραζιλία «έστειλε μήνυμα» με το εμφατικό 3-0 (εκτός έδρας) επί του Ισημερινού και τώρα υποδέχεται την Κολομβία και θέλει τη νίκη για να την προσπεράσει. Οι φιλοξενούμενοι «καφετέρος» είναι ισόβαθμοι της «σελέστε» και του Ισημερινού, ενώ επτά ομάδες βρίσκονται από τους 10 έως τους 14 βαθμούς, γεγονός που μας προϊδεάζει για σπουδαίες αναμετρήσεις στη συνέχεια.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ