MARKET

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Σκληρό ΠΟΚΕΡ στο ΠΑΡΙΣΙ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Σκληρό ΠΟΚΕΡ στο ΠΑΡΙΣΙ

Το «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Τρίτη 14 Απριλίου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ' όλο τον κόσμο.

Δυναμική η εκκίνηση των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, με αναμετρήσεις που υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις. Για 7η φορά θα συναντηθούν φέτος Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά το Σούπερ Καπ, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο ήρθε η ώρα να κοντραριστούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, με νωπές τις μνήμες από τον περσινό τελικό, όπου σήκωσε το τρόπαιο η Ρεάλ, κερδίζοντας 4-1 στην παράταση.

Φέτος πάντως η Ατλέτικο είναι αυτή που υπερέχει, παραμένοντας αήττητη (4-2-0), με 3 νίκες ως γηπεδούχος, χωρίς να δεχτεί γκολ. Deja vu υπάρχει και στο παιχνίδι της Παρί με την Μπαρτσελόνα, καθώς οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στη φάση ομίλων της φετινής διοργάνωσης, μετρώντας από μία νίκη. Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθούν οι Παριζιάνοι. Ισχυρή στην έδρα της η Πόρτο το τελευταίο διάστημα (10 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις), αναμένεται να βάλει δύσκολα στην Μπάγερν, που θα έχει αρκετές ελλείψεις. Επικεντρώνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ η Γιουβέντους, αντιμετωπίζει την έκπληξη του θεσμού, Μονακό.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, τα φαβορί των ζευγαριών παίζουν στην έδρα τους, ενώ χωρίς τον τιμωρημένο Χουλκ θα αγωνιστεί η Ζενίτ απέναντι στη Σεβίλλη. Τελική ευθεία στη φάση ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, το κίνητρο παίζει πλέον σημαντικό ρόλο, άλλαξαν προπονητές Σάο Πάολο, Δε Στρόνγκεστ και Σαν Χοσέ Ορούρο.

Διαβάστε τις στήλες:

- «ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα

- Δημήτρης Ανδρικόπουλος
- «HOT underDOGS», «ΛΙΟΝΤΑΡΙ», «ΑΙΧΜΗΡΟΣ»

και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ