MARKET

POLICE 2015 Men’s Collection

POLICE 2015 Men’s Collection

Από την εποχή που λανσαρίστηκε στην αγορά, τη δεκαετία του ’80, η POLICE έγινε έμβλημα της εποχής της. Λίγες μάρκες είναι τόσο αναγνωρίσιμες, όσο αυτή. Για πάνω από 30 χρόνια το όνομα Police είναι συνώνυμο με το ιδιαίτερο, urban στυλ και αναγνωρίζεται ως η απόλυτη lifestyle μάρκα.

Για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015, η νέα συλλογή γυαλιών ηλίου POLICE αγκαλιάζει τον urban τρόπο ζωής, αντλεί έμπνευση από τα πιο αναγνωρίσιμα στοιχεία της μάρκας και παρουσιάζει μοντέλα με δυνατή προσωπικότητα. Τα σχέδια αντιπροσωπεύουν την αρμονία μεταξύ παρελθόντος και παρόντος, παίζοντας με τα χρώματα, τις διαφάνειες και τις αποχρώσεις της μόδας.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Βραζιλιάνος είδωλο του ποδοσφαίρου με το ανυπότακτο στυλ, θα εμφανίζεται σε 6 φωτογραφίες, παρουσιάζοντας την νέα συλλογή γυαλιών ηλίου POLICE 2015. «Για μένα ήταν μεγάλη χαρά να συμμετέχω ξανά στην καμπάνια. Μου άρεσε πολύ το στυλ της φωτογράφησης με τη μοτοσυκλέτα και τα όλα τα ρούχα που συνδυάζονται με τα καινούργια γυαλιά ηλίου» δηλώνει ο Neymar Jr σχετικά με τη νέα καμπάνια.

Το σύνθημα της εποχής είναι “παίξτε με το χρώμα” και εφαρμόζεται σε φακούς απλούς, polirized ή καθρέπτες. To αυθεντικό λογότυπο POLICE, η μεταλλική καρφίτσα με το διακριτικό του φτερωτού αετού στο μπροστικό μέρος, κάνει comeback και αποκτά το χαρακτήρα vintage λεπτομέρειας σε επιλεγμένα σχέδια της νέας συλλογής.

Αποκλειστική διάθεση : DE RIGO HELLAS AE, τηλ. 2106826326

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ