MARKET

Lighting Up Athens powered by nrg - WE ARE THE LIGHT

Lighting Up Athens powered by nrg - WE ARE THE LIGHT

Την Κυριακή 28 Μαΐου χιλιάδες δρομείς θα φωτίσουν τους δρόμους της πόλης τρέχοντας στον πιο φαντασμαγορικό αγώνα δρόμου για το Lighting Up Athens powered by nrg.

Tο Lighting Up Athens powered by nrg , ο πιο συναρπαστικός νυχτερινός αγώνας δρόμου, ετοιμάζεται να γεμίσει και πάλι με ενέργεια την Αθήνα.

Την Κυριακή 28 Μαΐου χιλιάδες δρομείς θα φωτίσουν τους δρόμους της πόλης τρέχοντας στον πιο φαντασμαγορικό αγώνα δρόμου.

Μία εβδομάδα μόλις μετά το άνοιγμα των εγγραφών και ήδη έχει καλυφθεί το 50% των διαθέσιμων θέσεων, οι οποίες αναμένεται να εξαντληθούν τις επόμενες μέρες (ως ημερομηνία ολοκλήρωσης μιας συμμετοχής θεωρείται η ημερομηνία πληρωμής και όχι δήλωσης).

Σας παρουσιάζουμε το επίσημο τεχνικό t-shirt του Lighting Up Athens powered by nrg ! Έλα και εσύ στην παρέα μας και ένωσε την ενέργεια σου με τη δική μας! Μη χάνετε χρόνο! Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο www.lightingupathens.gr .

Lighting Up Athens powered by nrg - WE ARE THE LIGHT

Διοργανωτής του Lighting Up Athens powered by nrg είναι η εταιρεία All About Running , σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Μεγάλος Χορηγός του αγώνα είναι η nrg , μέλος του Ενεργειακού Ομίλου Χανδρή. Η nrg , μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, θα είναι εκεί για να δώσει ακόμα περισσότερη ενέργεια στους συμμετέχοντες! Προτεραιότητα της nrg είναι η στήριξη εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών που εξυπηρετούν κοινωφελείς σκοπούς και δημιουργούν τάση για καλύτερη ζωή.

Οι πολύτιμοι φίλοι του Lighting Up Athens by nrg

To πολυκατάστημα μόδας και ομορφιάς notos με την μεγαλύτερη ποικιλία επώνυμων brands

Στον 6ο όροφο του γνωστού πολυκαταστήματος που βρίσκεται σε μία από τις πιο κεντρικές γωνίες της Αθήνας, Σταδίου και Αιόλου, θα βρείτε προϊόντα των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου. Σε αυτό τον όμορφα διαμορφωμένο χώρο οι δρομείς θα παραλάβουν και το race bag τους λίγες μέρες πριν τον αγώνα.

Με το δίκτυο της WIND

Την υποστήριξη της Wind θα έχει το φετινό Lighting Up Athens powered by nrg καθώς με χαρά καλωσορίζουμε τη γνωστή εταιρεία τηλεπικοινωνιών που από το 2011 έχει συνδεθεί με τους αγώνες δρόμου σε όλη την Ελλάδα, την ανάπτυξη του δρομικού κινήματος, τη στήριξη αθλητών, αλλά και το συνδυασμό του αθλητισμού με ενέργειες κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Under Armour #IWILL

Ιδιαίτερα σημαντική είναι και φέτος η υποστήριξη της κορυφαίας αθλητικής εταιρείας Under Armour η οποία διαθέτει προϊόντα με τεχνολογίες αιχμής, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια σε κάθε αθλούμενο που προσπαθεί για το καλύτερο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης lightingupathens.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ