MARKET

Ξέφρενο Καρναβάλι στη Νίκαια!

Ξέφρενο Καρναβάλι στη Νίκαια!
CRT RIVIERA CUTE D'AZUR - PHOTOGRAPHE : ANAOS BROCHIERO

Ένα μεγαλειώδες φαντασμαγορικό πρόγραμμα που αποτελείται από ανθοστολισμένα άρματα, παρελάσεις, μουσικές, χορούς, happenings και αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση της χρονιάς. Γλέντι, διασκέδαση, μάσκες, σερπαντίνες, κομφετί είναι στην ημερήσια διάταξη, ενώ ο λουλουδοπόλεμος καλά κρατεί.

Μη χάσετε την ευκαιρία, να παρακολουθήσετε από τα αριθμημένα καθίσματα στις εξέδρες ένα από τα διασημότερα και φημισμένα Καρναβάλια στο κόσμο που φέτος έχει ως θέμα "Ο Βασιλιάς της Γαστρονομίας".

Νίκαια ( Μόντε Κάρλο )

Θα ξεκινήσουμε από την παλιά πόλη με την αγορά των λουλουδιών, τα παζάρια της, τον καθεδρικό της ναό, το μέγαρο της δικαιοσύνης και την όπερα. Συνεχίζουμε στη διάσημη πλατεία Μασενά, αφιερωμένη στον ομώνυμο στρατηγό. Θα ολοκληρώσουμε τον περίπατο μας στην οδό Ζαν Μεντεσάν, τον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης όπου βρίσκεται η Νοτρ Νταμ, ναός μικρογραφία της Παναγίας των Παρισίων.

Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά μια επίσκεψη στο Μόντε Κάρλο. Γνωρίστε μαζί μας το πιο διάσημο Καζίνο του κόσμου και δοκιμάστε την τύχη σας στις υπέρλαμπρες αίθουσες . Αν πάλι δε συμπαθείτε τα τυχερά παιχνίδια απολαύστε το ποτό ή το δείπνο σας ακούγοντας ζωντανή μουσική στα μπαρ του καφέ ντε Παρί και στις σάλες του Οτέλ ντε Παρί παρέα με τους διάσημους θαμώνες του πριγκιπάτου.

Ξέφρενο Καρναβάλι στη Νίκαια!

Κάννες - Μεγάλη παρέλαση αρμάτων

Στην πόλη των αστέρων του σινεμά, τις Κάννες! Το γνωστό κτίριο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου, η παραλιακή Κρουαζέτ με τους φοίνικες και τα πολυτελή ξενοδοχεία, σίγουρα θα σας τραβήξουν την προσοχή. Το μεσημέρι στις 14.30 της 1 Μαρτίου θα απολαύσουμε από τις εξέδρες FLOWER PARADE τη μεγάλη παρέλαση ανθοστόλιστων αρμάτων και το βράδυ στις 21.00 μ.μ PARADE OF LIGHTS, την παρέλαση με τα φωταγωγημένα άρματα. Απολαύστε το ποτό σας στη φημισμένη Promenade des Anglais με τους πανύψηλους φοίνικες και γιατί όχι να δοκιμάσετε τη τύχη σας στο ΚΑΖΙΝΟ της πόλης.

Ξέφρενο Καρναβάλι στη Νίκαια!

Μεγάλη παρέλαση αρμάτων - Πυροτεχνήματα !!!

Στις 14.30 στις 2 Μαρτίου, ξεκινάει το CARNIVAL PARADE, μια φαντασμαγορική παρέλαση αρμάτων ολοκληρώνεται με ένα μοναδικό υπερθέαμα ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ και το κάψιμο του Καρναβαλιού!

Νίκαια - μουσείο αρωμάτων – Μονακό

Την επόμενη μέρα έχουμε αναχώρηση για το μουσείο -εργαστήριο αρωμάτων Φραγκονάρ. Συνεχίζουμε με την επίσκεψή μας στο Μονακό, όπου θα ανέβουμε στο βράχο. Εν συνεχεία, θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου και η βόλτα μας θα ολοκληρωθεί στο παλάτι!

Ξέφρενο Καρναβάλι στη Νίκαια!

Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων για το καρναβάλι της Νίκαιας τηλεφωνήστε στο 210 – 32 90 100 ή μπείτε ηλεκτρονικά στο www.manessistravel.gr!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ