MARKET

Κερδίστε 6 εισιτήρια διαρκείας του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο

Κερδίστε 6 εισιτήρια διαρκείας του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο σπίτι του (σ.σ "Απόστολος Νικολαΐδης) και ξεκινά μια νέα προσπάθεια, με αρωγό τον κόσμο του. Το Sport24.gr σε συνεργασία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σας προσφέρει 6 εισιτήρια διαρκείας, για να βρεις μια θέση στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας! Πάρε μέρος στο διαγωνισμό...

Νέα χρονιά, νέα αρχή, με νέα παιδιά από τις ακαδημίες του και επιστροφή στο σπίτι του. Ο λόγος για τον Παναθηναϊκό, που αφήνει πίσω την περσινή χρονιά και ξεκινά με όνειρα και φιλοδοξίες, μια καινούργια προσπάθεια. Σημαντικό πλεονέκτημα του "τριφυλλιού" τη φετινή σεζόν; Μα φυσικά η επιστροφή στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Οι "πράσινοι" επέστρεψαν στη φυσική τους έδρα και είπαν "αντίο" στο χαώδες, αχανές και κρύο ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΟ επέστρεψε σπίτι του και ο κόσμος αγκάλιασε την ομάδα, το νέο ξεκίνημα και το "Απόστολος Νικολαΐδης" πήρε ξανά ζωή και πράσινο χρώμα.

Στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού υπήρχε και υπάρχει ένας ενθουσιασμός για την επιστροφή στην Λεωφόρο και είναι δεδομένο πως σε αρκετά παιχνίδια μέσα στη σεζόν, θα είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν όλοι και να βρουν θέση στο γήπεδο.

Το Sport24.gr σε συνεργασία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δίνει τη δυνατότητα σε 6 από εσάς να κλείσετε μια θέση στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Για να κερδίσετε τα 6 εισιτήρια διαρκείας, δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που υπάρχει παραπάνω.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 13 Σεπτέμβρη και θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για τον τρόπο παραλαβής.

Κερδίστε 6 εισιτήρια διαρκείας του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο
INTIME SPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ