Η Λουξ περνά στη 2η φάση του διαγωνισμού των European Business Awards sponsored by RSM

Η Λουξ περνά στη 2η φάση του διαγωνισμού των European Business Awards sponsored by RSM

Η Λουξ, η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών Ελλάδας, κατέκτησε για 2η συνεχόμενη χρονιά μία θέση ανάμεσα στους 38 National Champions στα European Business Awards 2016/17 sponsored by RSM.

Η Λουξ, η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών Ελλάδας, κατέκτησε για 2η συνεχόμενη χρονιά μία θέση ανάμεσα στους 38 National Champions στα European Business Awards 2016/17 sponsored by RSM και περνά στη δεύτερη φάση του διακεκριμένου διαγωνισμού που αναδεικνύει και επιβραβεύει την καινοτομία, τις καλές πρακτικές και την υπεροχή εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία, διαγωνίστηκε στην κατηγορία The Business of the Year Award with Turnover €26-150M, πέρασε στον επόμενο γύρο και διεκδικεί τον τιμητικό τίτλο Ruban d’ Honneur, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 33.000 εταιρείες από 34 χώρες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 2017 στην οικία της Βρετανίδας Πρέσβειρας, κυρίας Kate Smith, η Λουξ βραβεύτηκε από την RSM Ελλάδος μαζί με 37 ακόμη ελληνικές επιχειρήσεις.

Να σημειωθεί ότι το 2015/16 η Λουξ αναδείχτηκε ως Public National Champion στο European Business Awards sponsored by RSM, κατακτώντας με την ψήφο του κοινού την πρώτη θέση στην Ελλάδα ανάμεσα στους National Champions που συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κόλαση στο Αφρίν: Στο έλεος λεηλασιών και καταστροφών από τους 'απελευθερωτές΄ του Ερντογάν

Οι δυνάμεις που κατέλαβαν την πόλη αρπάζουν τα πάντα στο πέρασμά τους, από τρόφιμα μέχρι κοσμήματα, μεταφέροντας ότι λεηλατούν εκτός πόλης με κομβόι φορτηγών

Τα τατουάζ των Eλληνίδων που βάζουν μπουρλότο στο Instagram

Γιατί ουδέν κρυπτόν υπό τον insta ήλιο. Ειδικά ότι αφορά καυτή σάρκα + ευφάνταστο μελάνι.

Το 93% των Αμερικανών απέτυχε σε αυτό το τεστ

Ακολουθούν κάποια βασικά επιστημονικά δεδομένα, τα οποία δεν γνωρίζει η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων στην άλλη ακτή του Ατλαντικού. Θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας;

Με πορεία στο Πλανητάριο τίμησαν οι ταξιτζήδες τον Στίβεν Χόκινγκ

Καυτές, αποκλειστικές ειδήσεις από το μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24