MARKET

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου παύει να έχει ρίσκο

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου παύει να έχει ρίσκο

Μία Ελληνική υπηρεσία επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που μπορείς να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο και σε βοηθάει να πάρεις την σωστή απόφαση!

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι δύσκολη διαδικασία. Πολύ συχνά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και ένας αξιόπιστος έλεγχος είναι απαραίτητος ειδικά αν σκεφτείς ότι πρόκειται να πληρώσεις ένα αξιοσημείωτο ποσό και, πέρα από αυτό, να βάζεις μέσα την οικογένειά σου και τους φίλους σου.

Πως σε βοηθάει η Spotmechanic

H Spotmechanic σε απαλλάσει από ανασφάλειες, προβληματισμούς, κόστη και χάσιμο χρόνου! Στο επίκεντρο βρίσκεται ο έμπειρος μηχανικός, τον οποίο όχι μόνο μπορείς να πάρεις μαζί σου όταν πηγαίνεις να δεις ένα αυτοκίνητο, αλλά μπορείς να τον στείλεις όπου εσύ θες χωρίς να πας ο ίδιος, ακόμα και σε άλλη πόλη!

Σκοπός του μηχανικού είναι να δει αν το αμάξι είναι ασφαλές για χρήση και να καταγράψει όλα τα πιθανά προβλήματα ελέγχοντας 180 σημεία με 4 διαφορετικούς τρόπους. Η όλη διαδικασία κρατά περίπου μία ώρα, ενώ το ραντεβού κλείνεται πανεύκολα μέσω της ιστοσελίδας www.spotmechanic.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 211 7800 708. Η υπηρεσία ολοκληρώνεται με την παραγωγή της γραπτής 10σέλιδης αναφοράς!

Τι είναι η γραπτή αναφορά της Spotmechanic;

Η γραπτή αναφορά της Spotmechanic είναι 10 σελίδες με όλη την εικόνα για την κατάσταση του αυτοκινήτου. Μπορείς να δεις όλα τα σημεία που ελέγχθηκαν, είτε υπήρχε κάποιο πρόβλημα είτε όχι, κατηγοριοποιημένα, με περιγραφές και πλήρως κατανοητά στον καθένα. Δες ένα δείγμα αναφοράς εδώ.

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου παύει να έχει ρίσκο

Η αναφορά έρχεται στο email σου σε λιγότερο από 24 ώρες μετά το πέρας του ελέγχου, ενώ συνοδεύεται από φωτογραφίες όλων των ευρημάτων.

Γιατί να εμπιστευτείς την Spotmechanic;

Για 4 βασικούς λόγους:

1. Η φιλοσοφία της Spotmechanic είναι η αποκατάσταση της διαφάνειας στο χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Είναι μία πλήρως ανεξάρτητη υπηρεσία που επενδύει στην ασφάλεια των αποτελεσμάτων του τεχνικού της ελέγχου και στην συνεχή εκπαίδευση των μηχανικών της.

2. Δεν κρύβει, αλλά ούτε φουσκώνει τίποτα και δεν έχει κανένα συμφέρον από την αγορά ή πώληση του αυτοκινήτου. Η διαδικασία ελέγχου είναι ίδια για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς, ανεξαρτήτως του ποιος είναι ο ιδιοκτήτης (ιδιώτης ή έμπορος) ή ποιος ζητά τον έλεγχο (κάτοχος ή ενδιαφερόμενος).

3. Η γραπτή αναφορά αποτελεί εγγύηση της ορθότητας των αποτελεσμάτων του ελέγχου και για πρώτη φορά δίνονται γραπτώς τα πορίσματα ενός τεχνικού ελέγχου σε τόσο λεπτομερή μορφή.

4. Τα σχόλια και οι αξιολογήσεις όσων την χρησιμοποιήσαν! Πάνω από 1000 άνθρωποι ήδη προτείνουν την υπηρεσία σε φίλους τους βαθμολογώντας την με άριστα, ενώ τα σχόλια που αφήνουν στη σελίδα της στο Facebook είναι πραγματικά διθυραμβικά!

Μάθε περισσότερα στο www.spotmechanic.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ