MARKET

FILA την ενέργεια σου για το πιο turbo τρέξιμο της ζωής σου

FILA την ενέργεια σου για το πιο turbo τρέξιμο της ζωής σου

Η τεχνολογία κάνει θαύματα και αρχίζουμε να τα απολαμβάνουμε όλοι εμείς που τρέχουμε. Δοκιμάσαμε τα νέα TURBO FUEL ENERGIZED και ξεχάσαμε τι θα πει κραδασμός.

Όσοι ασχολούνται με το τρέξιμο ξέρουν καλά το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το παπούτσι σε αυτή την προσπάθειά τους. Όποιος βάζει τον εαυτό του στη διαδικασία να τρέξει έχει κάθε φορά έναν και μοναδικό στόχο, να τρέξει περισσότερο από την προηγούμενη φορά.

Το να ξεπερνάς τον εαυτό σου είναι το μεγάλο ζητούμενο και δεν θες τίποτα να αποτελέσει εμπόδιο σε αυτό.

Έτσι, θες τα παπούτσια σου να μη σε προδώσουν και να σε βοηθήσουν να πας ακόμα πιο μακριά. Αυτό υπόσχεται και κάνει το TURBO FUEL ENERGIZED. Ένα παπούτσι άνετο και ελαφρύ το οποίο είναι ιδανικό για τρέξιμο.

Εκείνο που θα σε ξετρελάνει είναι η νέα τεχνολογία που αφορά τους κραδασμούς. Όταν τρέχεις δημιουργούνται κραδασμοί οι οποίοι προκαλούν προβλήματα στις αρθρώσεις που απορροφούν όλη τη δύναμη που παράγεται και ουσιαστικά σε κάνει να γίνεις φίλος με την παγοκυψέλη σου.

Σε αυτό βάζει τέλος το TURBO FUEL ENERGIZED. Όσο και να τρέξεις το νέο δημιούργημα της FILA υπόσχεται ότι δεν θα νιώσεις κανένα πρόβλημα. Έτσι και γίνεται, αφού με την τεχνολογία FILA Energized Rubber τρέχεις πιο ξεκούραστα από ποτέ.

Το μείγμα από οξικό αιθυλοβινυλεστέρα (EVA) και Καουτσούκ είναι εκείνο που προσφέρει απαράμιλλη, δυναμική απόκριση και μέγιστα ποσοστά αναπήδησης και επιστροφής ενέργειας. Ουσιαστικά δηλαδή από τη μία σε προστατεύει από τους κραδασμούς και από την άλλη σου δίνει έξτρα ώθηση για να συνεχίσεις.

FILA την ενέργεια σου για το πιο turbo τρέξιμο της ζωής σου

Απόλαυσε την εμπειρία

Όσοι έχετε βάλει το τρέξιμο στη ζωή σας είναι δεδομένο ότι θα λατρέψετε το συγκεκριμένο παπούτσι. Τολμηρά χρώματα, απαράμιλλες επιδόσεις, συνδυασμός κορυφαίας τεχνολογίας και design, εκτός από κορυφαίες επιδόσεις, άνεση & μοναδικό cross-over στυλ.

FILA την ενέργεια σου για το πιο turbo τρέξιμο της ζωής σου

Σίγουρα εκείνο που θα διαπιστώσεις πρώτο είναι οι ιδανικές συνθήκες των πελμάτων σου. Η επένδυση από COOLMAX ύφασμα, αναλαμβάνει να ρυθμίσει τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του παπουτσιού και φυσικά κάνει πιο άνετη τη διαδρομή σου.

Σε αυτό βοηθούν και τα δυο «στρώματα» αεριζόμενου πλέγματος (mesh) τα οποία βρίσκονται στο πάνω μέρος του παπουτσιού με αποτέλεσμα την βέλτιστη απομάκρυνση της υγρασίας ώστε το πόδι να διατηρείται πάντοτε στεγνό.

Η FILA έχει τοποθετήσει ειδικά επιθέματα Memory Foam στην περιοχή της φτέρνας, για μοναδική αίσθηση σταθερότητας και άνεσης, αλλά και εύκαμπτες αυλακώσεις για ασύγκριτη πρόσφυση.

Με το FILA TURBO FUEL Energized, είναι δεδομένο ότι θα απολαύσεις το τρέξιμο.

FILA την ενέργεια σου για το πιο turbo τρέξιμο της ζωής σου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ