MARKET

Έρχεται η "BOSSA NOVA" τον Απρίλιο

Έρχεται η "BOSSA NOVA" τον Απρίλιο

Σε μια βραδιά με έντονο βραζιλιάνικο άρωμα, η Nova παρουσίασε τη ξεχωριστή σειρά ντοκιμαντέρ "Bossa Nova", ένα μοναδικό οδοιπορικό, στην Βραζιλία, τη χώρα που θα διεξαχθεί το Μουντιάλ του 2014.

Την εκδήλωση καλωσόρισε ο οικοδεσπότης της βραδιάς, Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου Forthnet, κ. Γρηγόρης Κατσογιάννης, o οποίος έκανε μια σύντομη αναφορά στις εμπορικές πρωτοβουλίες που έχει πάρει ο Όμιλος Forthnet το τελευταίο διάστημα με τις καινοτόμες υπηρεσίες "Forthnet Απεριόριστα" και "Nova 3play".

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Γενική Διευθύντρια Πλατφόρμας και Περιεχόμενου κα. Κατερίνα Κασκανιώτη, η οποία έδωσε έμφαση στο πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα της Nova, καθώς πλησιάζουμε στην περίοδο που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους συνδρομητές της, μιας και οι κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις πλησιάζουν στην ώρα της απονομής.

Mε περισσότερες από 800 ώρες ζωντανό αθλητικό πρόγραμμα μεταξύ Μαρτίου και Μαίου, στα κανάλια novasports θα κριθούν οι μεγάλοι νικητές και θα γίνουν οι μεγάλες στέψεις των Πρωταθλητών της σεζόν 2012-2013.

Στην Superleague οι μάχες κορυφώνονται για το ποιες ομάδες θα πάρουν το πολυπόθητο "ευρωπαϊκό" εισιτήριο και ποιες το δρόμο του υποβιβασμού. O τελικός του Champions League, θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Nova σε περιγραφή του ανθρώπου που έχει συνδέσει το όνομα του με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Παράλληλα η αγωνία φτάνει στο αποκορύφωμα με το Final Four της Euroleague Basketball, με το πρωτάθλημα της Volleyleague, με τα Final Four στο Κύπελλο βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, ενώ οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το 14 τουρνουά beach volley της Forthnet, καθώς και το κορυφαίο τουρνουά τένις στον κόσμο το Wimbledon. Τέλος υπάρχει και η μάχη στα πρωταθλήματα της Αγγλίας, της Πορτογαλίας και της Αργεντινής, για το ποιος θα στεφθεί πρωταθλητής.

Ο δημοσιογράφος του Novasports, Γιώργος Λυκουρόπουλος, παρουσιαστής του ντοκιμαντέρ "Bossa Nova", αναφέρθηκε στις εμπειρίες που αποκόμισε από την διαμονή του στην Βραζιλία για ένα μήνα και από το πώς αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο στη χώρα της "σάμπα".

Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι της Πρεσβείας της Βραζιλίας, ο Γιάννης Διακογιάννης ο οποίος μιλάει στο ντοκιμαντέρ, διαφημιζόμενοι, δημοσιογράφοι και όλοι τους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εικόνες από το "Bossa Nova".

Ο Γιώργος Λυκουρόπουλος κάλυψε 11.300 χιλιόμετρα μέσα σε 30 ημέρες, ταξίδεψε στις 12 πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Μουντιάλ, ακριβώς στις ίδιες ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι αγώνες του, δηλαδή από 12 Ιουνίου - 12 Ιουλίου.

Το "Bossa Nova", θα ξεκινήσει να προβάλλεται την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 22.00 και κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα από το Novasports1. Μέσα από τα 10 ημίωρα επεισόδια, οι συνδρομητές της Nova θα μεταφερθούν στην χώρα της "σάμπα", θα δουν τις πόλεις, τα γήπεδα, τους ανθρώπους, την κουλτούρα, την κοινωνία και θα πάρουν χρηστικές πληροφορίες για τη χώρα που θα φιλοξενήσει τις καλύτερες Εθνικές ομάδες του κόσμου.

Στο πρώτο επεισόδιο του "Bossa Nova" με τίτλο "Destino Brazil" και στο πρώτο μέρος οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να δουν ένα οδοιπορικό στη Βραζιλία, με χρηστικές πληροφορίες, εικόνες, μικρά μυστικά και άγνωστες πτυχές για το Σάο Πάολο, τη Κουριτίμπα, το Πόρτο Αλέγκρε, την Κουιαμπά και το Μανάους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ