MARKET

Έρχεται το "Αφεντικά για σκότωμα 2"

Έρχεται το "Αφεντικά για σκότωμα 2"

Το αχτύπητο τρίο ξαναπιάνει “δουλειά” με την ίδια ανεπανάληπτη χημεία, τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια τρελή ενέργεια! Δείτε το trailer της ταινίας...

Έχοντας βαρεθεί να δίνουν λογαριασμό σε προϊστάμενους, ο Νικ, ο Ντέιλ και ο Κερτ αποφασίζουν να γίνουν αφεντικά των εαυτών τους, ανοίγοντας τη δική τους επιχείρηση. Ένας επιτήδειος επενδυτής αποσύρει όμως ξαφνικά την οικονομική του υποστήριξη, αφήνοντάς τους στα κρύα του λουτρού.

Εξαπατημένοι, απογοητευμένοι και χωρίς νομική βοήθεια, οι τρεις επίδοξοι επιχειρηματίες σχεδιάζουν να απαγάγουν τον ενήλικο γιο του επενδυτή για να τον εκβιάσουν ώστε να ανακτήσουν τον έλεγχο της εταιρείας τους.

Η ταινία αποτελεί τη συνέχεια της ιδιαίτερα επιτυχημένης κωμωδίας του 2011 ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ, και επανενώνει τους σταρ Τζέισον Μπέιτμαν, Τσάρλι Ντέι και Τζέισον Σουντέικις στους δημοφιλείς ρόλους των υπαλλήλων που ζητούν εκδίκηση.

Επίσης, ξαναβλέπουμε τη… σεξομανή Τζένιφερ Άνιστον, τον “σύμβουλο εγκλήματος” Τζέιμι Φοξ, και τον πιο εκνευρισμένο από ποτέ Κέβιν Σπέισι. Ο Κρις Πάιν και ο Κρίστοφ Βαλτς υποδύονται τους νέους αντιπάλους της τριάδας, οι οποίοι στέκονται εμπόδιο στα όνειρά τους για επιτυχία.

Έρχεται το "Αφεντικά για σκότωμα 2"

Ο πρωταγωνιστής Μπέιτμαν μας υπόσχεται πως “αν μας άρεσε η πρώτη ταινία, πρέπει να δούμε τη δεύτερη!”. “Όταν είδαμε πόσο καλά πήγε η πρώτη σκηνή την πρώτη μέρα των γυρισμάτων, ήμασταν σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα ήταν περισσότερο από ικανοποιητικό”. Ο Κρις Πάιν με τη σειρά του, χαρακτηρίζει το τελικό αποτέλεσμα ως “…μια φοβερά αστεία και καλοφτιαγμένη ταινία”, και δηλώνει πως έχει τόσες αγαπημένες σκηνές που δεν μπορεί να διαλέξει!

Ο συνδυασμός των τριών πρωταγωνιστών είναι πραγματικά αχτύπητος! Από τη μία έχουμε τον προσγειωμένο Νικ, ο οποίος ξέρει να θέτει τα όρια και να πειθαρχεί. Από την άλλη, έχουμε τον νευρωτικό Ντέιλ, ο οποίος είναι ο πιο φοβητσιάρης κι απρόβλεπτος. Και μετά, έχουμε τον Κερτ, την ήρεμη δύναμη της παρέας. Σύμφωνα με τον παραγωγό Κρις Μπέντερ, η μοναδική αλληλεπίδραση των πρωταγωνιστών και το απίστευτο χιούμορ τους, είναι από τους κύριους λόγους που σε κάνουν να θέλεις να δεις τη δεύτερη ταινία. “Η δεύτερη ταινία περιέχει ό,τι αγάπησε το κοινό από την πρώτη και το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα. Ως παραγωγός της δεύτερης ταινίας, νιώθω πολύ χαρούμενος που βίωσα άμεσα τη χημεία των πρωταγωνιστών!”.

“Η χημεία μας και το ότι είμαστε φίλοι και στην πραγματική ζωή νομίζω πως βγαίνει προς τα έξω. Και είναι ίσως ο κύριος λόγος που κάναμε τη δεύτερη ταινία!”, λέει ο Μπέιτμαν. “Λόγω της φιλίας μας και της οικειότητας που έχουμε αναπτύξει, προέκυπτε συχνά και ο αυτοσχεδιασμός. Στο σύνολο της, ήταν μια θαυμάσια εμπειρία”, συμπληρώνει ο Ντέι. Ο Σουντέικις, χαρακτηρίζει ταυτόχρονα τους Μπέιτμαν και Ντέι ως τους “καλύτερους συνεργάτες που είχε ποτέ”!

Στη δεύτερη ταινία, η παρέα γίνεται τετραμελής και το τρίο υποδέχεται τον Κρις Πάιν, ο οποίος υποδύεται τον τελικά “κακό της παρέας”, Ρεξ Χάνσον. “Είναι πολύ συμπαθητικός ως συνεργάτης αλλά και ως άνθρωπος, και είναι χαρά να δουλεύεις μαζί του. Δεν θα μπορούσε να είχε πάει καλύτερα η συνεργασία μας!”, σύμφωνα με τον Μπέιτμαν. “Κόλλησε μαζί μας αμέσως!”, σχολιάζει ο Ντέι.

“Το κοινό συμπαθεί τους πρωταγωνιστές τόσο, γιατί ταυτίζεται με όλους σε κάποιο βαθμό…”, σύμφωνα με τον παραγωγό Τζέι Στερν. Ο production designer Κλέιτον Χάρτλεϊ, χαρακτηρίζει το καστ ως “κεφάτο, αστείο και διασκεδαστικό”. “Θεωρώ πως όλοι μας θέλαμε να τους δούμε και πάλι μαζί, να σχεδιάζουν κάτι που δεν θα έπρεπε κανονικά να κάνουν! Είναι εμφανές πως οι πρωταγωνιστές τρέφουν μεγάλη αγάπη για τους χαρακτήρες τους, αλλά και για το κοινό τους. Στο τέλος της ταινίας, αισθάνεσαι πως… θέλεις να κάνεις παρέα μαζί τους!”.

Ένα από τα πράγματα που μας εντυπωσιάζουν είναι πως οι Νικ, Ντέιλ και Κερτ, δεν έχουν πάρει το μάθημα τους από τις μέχρι τώρα εμπειρίες τους. Μήπως ήρθε η ώρα να… ωριμάσουν λίγο; Ο Άντερς σημειώνει πως “…από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στα σίκουελ είναι η μεταμόρφωση κι εξέλιξη που βιώνουν οι πρωταγωνιστές στο χαρακτήρα τους. Στο ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ 2 όμως, η εξέλιξη των χαρακτήρων δεν είναι ο πρωταρχικός στόχος. Επικεντρωθήκαμε κυρίως στο να διατηρηθεί το ίδιο πρωτότυπο χιούμορ”, περιγράφει.

Ο Άντερς έκανε φοβερή δουλειά, και αυτό το επιβεβαιώνουν όλα τα μέλη του καστ. “Η κωμωδία είναι ομαδικό σπορ. Ο Ντέι λέει πως “…όταν φτιάχνεις μια κωμωδία, προκύπτουν δημιουργικές ιδέες, εφόσον το καστ αισθάνεται ελεύθερο, περνάει καλά, και δεν καταπιέζεται. Κι όταν αυτό συμβαίνει, το κοινό το καταλαβαίνει αμέσως”.

Σκηνοθεσία:Σον Άντερς

Πρωταγωνιστούν:Τζέισον Μπέιτμαν, Τσάρλι Ντέι, Τζέισον Σουντέικις, Τζένιφερ Άνιστον, Τζέιμι Φοξ, Κρις Πάιν, Κέβιν Σπέισι, Κρίστοφ Βάλτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ