MARKET

Seri SPORT 24 και στα... GROUPS!

Seri SPORT 24 και στα... GROUPS!

Ο γύρος του Ιανουαρίου τελειώνει και το Seri SPORT 24 ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον επόμενο με νέες εκπλήξεις και δυνατότητες!

Μέχρι τώρα έπαιζες μόνος σου για το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ αλλά και για τις επιταγές των 1.000 και των 500 ευρώ που μοιράζει το Seri SPORT 24 κάθε μήνα. Αλλά από "πιο καλή η μοναξιά" που λέει και το γνωστό άσμα, μήπως θα ήταν καλύτερα να μπορείς να διαγωνιστείς και μαζί με τους φίλους σου, τους συναδέλφους ή και αγνώστους απέναντι στα άλλα GROUPS;

Το Seri SPORT 24 λοιπόν έρχεται στον γύρο του Φεβρουαρίου με νέες εκπλήξεις και δυνατότητες! Φτιάξτε το GROUP που θέλεις, μάζεψε φίλους, συναδέλφους, αγνώστους, ...πρώην και επόμενες και μπες στην μάχη παράλληλα με τα ατομικά έπαθλα να κερδίσεις και τα υπόλοιπα GROUPS!

Ο νέος γύρος αρχίζει στις 31 Ιανουαρίου στις 14:00 και για περίπου 10 ημέρες (θα ανακοινωθεί σύντομα η ακριβείς ημερομηνία) θα μπορείς στο γκρουπ που έχεις να κάνεις μεταγραφές! Να φέρεις νέους παίκτες ή να... αποδεσμεύσεις τους αδύναμους κρίκους!

Επίσης αυτό το διάστημα θα μπορείς να δημιουργήσεις και νέα GROUPS! Όσο για τον τρόπο που θα καλείς τους φίλους σου; Είναι πολύ απλός! Είτε βάζοντας στην ειδική φόρμα τα mails τους είτε κάνοντας σύνδεση μέσω του λογαριασμού σου στο facebook όπου θα τους στείλεις μια ομαδική πρόσκληση!

Μετά λοιπόν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου τα GROUPS "κλειδώνουν" και συμμετέχουν αυτά που έχουν τουλάχιστον 10 μέλη. Τα καλύτερα σερί των μελών του και οι περισσότερες επιτυχίες γίνονται ξεχωριστό άθροισμα και διαιρούνται με τον αριθμό των μελών. Κάπως έτσι βγαίνουν και οι βαθμολογίες των GROUPS.

Όπως λοιπόν και στον ατομικό διαγωνισμό, έτσι και εδώ ψάχνουμε το GROUP με το καλύτερο σερί μέσα στον μήνα και το GROUP με τις περισσότερες επιτυχίες στο ίδιο διάστημα. Οι νικητές θα λάβουν πλούσια δώρα που πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν!

Διεκδικήστε λοιπόν μόνοι σας τα 500, τα 1.000 και τα 100.000 ευρώ και ταυτόχρονα μέσα από το GROUP στο οποίο συμμετέχετε συναγωνιστείτε τα υπόλοιπα και κερδίστε τα!

Γιατί στο Seri SPORT 24 κερδίζεις ΚΑΙ μόνος σου ΚΑΙ με παρέα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ