MARKET

Αρχίζει ο 12ος γύρος του Seri Sport24

Αρχίζει ο 12ος γύρος του Seri Sport24

"Φωτιά" και αυτός ο φθινοπωρινός γύρος του Seri Sport24 που μόλις ξεκίνησε (14:00). Δείτε πόσο θα διαρκέσει αλλά και ποια αθλήματα θα περιέχει και τα οποία θα σας φέρουν στον δρόμο για τα 100.000 ευρώ σε μετρητά!

Λίγες ώρες πριν τον ερχομό του Οκτώβρη, ο 12ος γύρος του Seri Sport24.gr αρχίζει! Η σέντρα είναι στις 14:00 το μεσημέρι ακριβώς της 30ης Σεπτέμβρη.

Η διάρκεια του 12 γύρου θα είναι μέχρι και 31/10 στις 12:00, κάτι που σημαίνει ότι έχετε 32 ολόκληρες μέρες για να φτάσετε στα 100.000 ευρώ σε μετρητά!

Και όσον αφορά τις επιλογές; Μπορεί να είμαστε στον δεύτερο μήνα του φθινοπώρου, αλλά τα πρωταθλήματα έχουν πάρει "φωτιά"! Και το Seri Sport 24 θα δώσει το παρών σε:

Ποδόσφαιρο με τα μεγάλα πρωταθλήματα:

Champions League

Europa League

Super League

Premiership

Primera Division

Campionato

Bundesliga

Championnat

Χωρίς να ξεχνάμε...

Ρωσία

Σουηδία

Νορβηγία

Δανία

Τουρκία

Πορτογαλία

Αυστραλία

Ιαπωνία

Κορέα

...όπως και τις μικρές κατηγορίες όλων των παραπάνω χωρών!

Φυσικά Μπάσκετ!

Euroleague

Ελλάδα Α1

ACB League

Eurocup

Αλλά και...

την μεγάλη αγάπη των οπαδών του Seri στα ping pong και darts και συνεχίζουμε με...beach volley, βόλλευ, ice hockey, handball, UFC, Formula 1, moto GP. baseball, snooker


Με 20 αγώνες περίπου την ημέρα και συνολική διάρκεια 32 ημερών όλοι μπορούν να διεκδικήσουν 100.000 μετρητά!

Σχολιάστε ξανά... όλοι!

Και ο 12ος γύρος έρχεται μαζί με μια μεγάλη έκπληξη! Από αυτόν τον μήνα μπορείτε να σχολιάζετε σε κάθε γεγονός ΟΛΟΙ! Και αυτοί δηλαδή οι οποίοι μέχρι τώρα είχαν "τιμωρηθεί" με αποκλεισμό λόγω κακής συμπεριφοράς.

Φυσικά ισχύουν και σε αυτόν τον γύρο οι γνωστοί κανόνες συμπεριφορές τους οποίους παρακαλούμε να εφαρμόζετε όλοι ώστε να μην χρειαστεί ξανά να "μπλοκάρουμε" κάποιον χρήστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ