MARKET

Αντίστροφη μέτρηση για τα Groups!

Αντίστροφη μέτρηση για τα Groups!

Λιγότερες από 4 μέρες έμειναν για να "κλειδώσουν" τα groups του Seri Sport 24! Στο... χορό μπήκαν και οι bloggers Κουρκούτι και Red Duckling! Επιλέξετε το Group που θα σας αναδείξει και θα σας φέρει πιο κοντά στα έπαθλα!

O 4oς γύρος του Seri SPORT 24 είναι εδώ και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ΚΑΙ μόνος ΚΑΙ με παρέα! Και όπου παρέα, βάλτε τα Groups που έχουν δημιουργηθεί και στα οποία μπορείτε να πάρετε μέρος!

Η προθεσμία για να μπείτε στα Groups λήγει στις 23:59 τη Δευτέρα (7/2). Από εκείνη την ώρα και μετά "κλειδώνουν" και η μάχη για τα πλούσια δώρα αρχίζει!

Αν δεν έχετε γίνει ακόμα μέλος κάποιου group, τότε ψάξτε και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Αν πάλι νομίζετε πως δεν θα σας αντιπροσωπεύει κανένα από τα υπάρχοντα, δημιουργείστε το δικό σας. Υπενθυμίζουμε ότι για να λάβει μέρος στο διαγωνισμό ένα group, πρέπει να αριθμεί τουλάχιστον 10 μέλη.

Το Seri Sport 24 έχει δημιουργήσει και αυτό τα δικά του groups. Αυτά είναι: το Sport24 , το Red Planet , το Πράσινα Νέα και το όλα ΠΑΟΚ .

Στην μάχη των Groups μπήκαν και δύο blogger μας, το Κουρκούτι από το Sport24.gr και ο Red Duckling από τον RedPlanet.gr!

Στηρίξτε λοιπόν τις αγαπημένες σας ομάδες ή τον αγαπημένο σας blogger! Και αν το Groups που συμμετέχετε κάνει είτε το μεγαλύτερο Seri, είτε τις περισσότερες νίκες, τότε θα κερδίσετε πλούσια δώρα!

Εκτός των άλλων, ένας τυχερός από κάθε επίσημο group θα κερδίσει δώρο ύστερα από κλήρωση:

Το Sport24 δίνει συλλεκτικά αντικείμενα από τους bloggers του. Δείτε ΕΔΩ και θα καταλάβετε. Το Πράσινα Νέα χαρίζει συλλεκτικά αντικείμενα του μπασκετικού Παναθηναϊκού, υπογεγραμμένα από τους παίκτες της ομάδας. Το Red Planet προσφέρει κάρτες διαρκείας και εισιτήρια για τους αγώνες μπάσκετ του Ολυμπιακού. Το όλα ΠΑΟΚ δίνει εισιτήρια για την ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, αλλά και το επετειακό συλλεκτικό DVD της ομάδας.

Επίσης το γκρουπ του Κουρκουτίου δίνει δώρο κούπες και το γκρουπ του Red Duckling δίνει παιχνίδια για ΧΒΟΧ και PS3! Λεπτομέρειες για το πως θα κερδίσετε τα δώρα που δίνει αποκλειστικά το γκρουπ του, πατώντας ΕΔΩ

Φτιάξτε λοιπόν το δικό σας Group ή μπείτε στο αγαπημένο σας!

Γιατί στο Seri SPORT 24 κερδίζεις ΚΑΙ μόνος σου ΚΑΙ με παρέα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ