ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θλίψη για τον Νίκο Σαλευρή

Θλίψη για τον Νίκο Σαλευρή
INTIME SPORTS

Oι ΠΑΕ του ελληνικού ποδοσφαίρου εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για τον χαμό του Νίκου Σαλευρή.

Η μία μετά την άλλη οι ΠΑΕ του ελληνικού ποδοσφαίρου εκφράζουν την θλίψη τους για τον χαμό του Νίκου Σαλευρή.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος:

" Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός, το διοικητικό συμβούλιο και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον τραγικό θάνατο του μεγαλομετόχου της Καλλιθέας Νίκου Σαλευρή.

Ο εκλιπών συνέδεσε το όνομα του με την Καλλιθέα επί σειρά ετών υπηρετώντας την με αφοσίωση, Η απώλεια του δημιουργεί δυσαναπλήρωτο κενό στην ομάδα του αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, σε όλα τα μέλη της οικογένειάς του και στην ΠΑΕ Καλλιθέα".

Ανακοίνωση για τον χαμό του Νίκου Σαλευρή εξέδωσε και η ΠΑΕ Ηρακλής: " Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 εκφράζει τηθλίψη για τον χαμό του Νίκου Σαλευρή καιαπευθύνει στους οικείους του εκλιπόντος τα θερμά της συλλυπητήρια".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:" Η ΠΑΕ ΟΦΗ εκφράζει τη θλίψη της για τον χαμό του Νίκου Σαλευρή και τα θερμά της συλλυπητήριά στους οικείους του και στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλιθέας".

H ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντος, ενώ αναφέρονται με κολακευτικά λόγια στην αγάπη του Νίκου Σαλευρή για το ποδόσφαιρο. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται: " Η ΠΑΕΠαναχαϊκή, ο πρόεδρος κ. Αλέξιος Κούγιας αλλά και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τον απόλυτο συγκλονισμό τους για τον θάνατο υπό τραγικές συνθήκες (πνιγμός) του προέδρου της ΠΑΕ Καλλιθέας Νίκου Σαλευρή.

Ο Νίκος Σαλευρής για την Παναχαϊκή υπήρξε ένας πολύ σκληρός αντίπαλός και με τον πρόεδρο μας είχαν αντιπαρατεθεί επανειλημμένος με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο αλλά κανείς από εμάς αυτήν την τραγική στιγμή δεν μπορεί να ξεχάσει την παρουσία του εδώ και 30 χρόνια στο ποδόσφαιρο και κυρίως το γεγονός ότι ήταν ένας από τους λίγους ιδιοκτήτες ΠΑΕ που είχε επιτυχημένη εργασία και κοινωνική παρουσία πριν ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

Ο Νίκος Σαλευρής ήταν ένας απόλυτα επιτυχημένος οικογενειάρχης και ο θάνατος του αφήνει ένα τεράστιο κενό στο χώρο των λίγων δυστυχώς ιδιοκτητών ΠΑΕ που αγαπούν το ποδόσφαιρο ανιδιοτελώς και το χρηματοδοτούν με νόμιμα χρήματα.

Η ΠΑΕΠαναχαϊκή θα ζητήσει από την FootballLeague να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή σε 3 συνεχόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος και θα προσφέρει την ποδοσφαιρική της ομάδα για να γίνει ένας αγώνας στην Αθήνα στην μνήμη του ".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλονής αναφέρει: " Η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του προέδρου της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Νίκου Σαλευρή και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του καθώς και στην ομάδα της Καλλιθέας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ