ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θεοδωρίδης: "Περιμένω μια έκπληξη στο Euro"

Θεοδωρίδης: "Περιμένω μια έκπληξη στο Euro"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής Θαλής Θεοδωρίδης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Νίκο Συριώδη και ανέλυσε την εικόνα που μας έχει δώσει έως τώρα το Euro της Γαλλίας.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Νίκο Συριώδη:

Για την εικόνα του Euro έως τώρα: " Το θέαμα δεν είναι αυτό που ήθελε ο κόσμος. Οι ομάδες δυσκολεύονται να σκοράρουν. Έχουν ρίξει το βάρος στο αμυντικό κομμάτι. Σημαντικό ρόλο παίζει η κούραση των παικτών που έχουν δώσει πολλά παιχνίδια. Εύκολα ή δύσκολα έχουν ξεχωρίσει οι παραδοσιακές δυνάμεις που έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση".

Για τα συστήματα των ομάδων: " Αν εξαιρέσουμε την Ιταλία που υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο το 3-5-2. Οι περισσότερες πηγαίνουν στο 4-4-3. Οι χώροι έχουν λιγοστέψει πάρα πολύ και γι” αυτό δεν μπορούν να διακριθούν οι μεγάλοι παίκτες".

Γι' αυτό που περιμένει να δει στη συνέχεια: " Περιμένω από τους μεγάλους παίκτες να δούμε καλύτερο θέαμα. Γιατί οι ομάδες τους, στηρίζονται σε αυτούς τους καλούς παίκτες".

Για την Γερμανία: " Η Γερμανία συνεχίζει τις εμφανίσεις που είχε στα προκριματικά. Έχει έναν "κορμό" που παίζει στη Μπάγερν. Ίσως η κόπωση απ' όλη τη σεζόν, ίσως το… διάβασμα, παίζουν τον ρόλο τους. Θέλω να την δω και με τους παραδοσιακά δυνατούς για να βγάλουμε συμπεράσματα".

Για το αν θα υπάρξει έκπληξη στο Euro: " Είχα πει θα υπάρχει μια έκπληξη. Η Ισλανδία ήταν κοντά. Μέχρι τώρα η Κροατία και η Τσεχία έχουν δείξει καλά στοιχεία. Κάποια ομάδα πιστεύω θα κάνει το ξεπέταγμα της και θα κάνει την έκπληξη".

Για τους προπονητές στη διοργάνωση: " Όλοι οι προπονητές είναι καταξιωμένοι με πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν και νέοι που θέλουν να δώσουν το δικό τους στίγμα. Κάποιοι προπονητές έχουν τη δική τους φιλοσοφία όπως ο Σάντος και ο Ντελ Μπόσκε".

Τι έφταιξε για την Εθνική μας: " Η Ελλάδα έχει καταφέρει πολλά πράγματα όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και σε άλλα αθλήματα. Δεν είναι αποτυχία που δεν είμαστε στο Euro αν αναλογιστούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα. Ίσως να είχαμε περισσότερες απαιτήσεις λόγω των προηγούμενων επιτυχιών".

Για τo μέλλον του και τη δική του επιθυμία στο Euro: " Είμαι σε συζητήσεις με κάποιες ομάδες, ίσως να υπάρξει συμφωνία με το ομάδα του εξωτερικού. Θα ήθελα μια έκπληξη όπως ήταν η Ελλάδα το 2004 αλλά οι μεγάλες δυνάμεις έχουν το προβάδισμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ