ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο στόχαστρο των Λος Άντζελες Γκάλαξι ο Ετό

Στο στόχαστρο των Λος Άντζελες Γκάλαξι ο Ετό

Το ενδεχόμενο απόκτησης του Σαμουέλ Ετό σκέφτονται οι Λος Άντζελες Γκάλαξι. Ο σύλλογος της Καλιφόρνια θέλει να συνεχίσει να προσεγγίζει γνωστά ονόματα από την Ευρώπη, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια.

Πωλητήριο έχει βάλει η Ανζί Μαχάτσκαλα στον διεθνή Καμερουνέζο επιθετικό της, Σαμουέλ Ετό. Ο σύλλογος από τη Ρωσία αποφάσισε να πουλήσει τα μεγάλα της ονόματα, προκειμένου να μειώσει - κατά πολύ - το ετήσιο μπάτζετ της.

Έτσι μετά από την είδηση αυτή, οι Λος Άντζελες Γκάλαξι πλέον σκέφτονται την απόκτηση του για τέσσερις φορές καλύτερου Αφρικανού ποδοσφαιριστή. Οι Αμερικανοί είναι ανάμεσα στους λίγους συλλόγους που θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν οικονομικά τον επιθετικό.

Η ομάδα από την Καλιφόρνια, άλλωστε, συνηθίζει να "ψωνίζει" μεγάλα ευρωπαϊκά ονόματα, όπως είχε κάνει πριν μερικά χρόνια με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Αν τελικά ο Ετό κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, θα βρει συμπαίκτες τους Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, Κάρλο Κουντιτσίνι και Ρόμπι Κιν που αγωνίζονται στο Λος Άντζελες.

Ενδιαφέρον για τον Καμερουνέζο εκδήλωσε και η πρώην ομάδα του, Ίντερ, ωστόσο για οικονομικούς λόγους μια τέτοια μεταγραφή είναι από δύσκολη έως ακατόρθωτη. Άλλες ομάδες που "γλυκοκοιτάζουν" προς το παρόν την περίπτωση του Ετό είναι η Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος γνωρίζει καλά τον επιθετικό από την κοινή τους θητεία στην Ίντερ, αλλά και η Άρσεναλ που αν δεν καταφέρει να πάρει τον Λουίς Σουάρες, δεν θα έλεγε όχι στον παίκτη από το Καμερούν.

Η Νάπολι τέλος, είναι κι αυτή μια εκ των μνηστήρων του ποδοσφαιριστή, με τον ίδιο μάλιστα να κάνει λόγο για όνειρο επιστροφής στο Καμπιονάτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ